Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytoja Asta Paukštienė

Pasirodo ne as viena nusivylusi sia gydytoja g.gif
Siaip pas ginekologe vaiksciodavau privaciai, bet turejau problema (niezuli), o kadangi mano gydytoja tuo metu menesiui buvo isejusi atostogu, nuejau pas A.Paukstiene. Pradzioj ji man visai patiko, bet... Rezultate, vos ne puse metu (nes vis po ciklo turedavau pasirodyti) gyde ivairiais antibiotikais, nes tepinelis istisai buvo blogas (kadangi buvau pradejusi "gydytis" pas ja, tai kazkaip ir ejau saziningai, nebekeiciau gydytojos, nors...reikejo, pamaniau, pataupysiu lotuliukas.gif ,kas buvo diiiiidele klaida!), kol galiausiai apkaltino mano busima vyra,kad uzkrete mane venerine liga (berods gonoreja), sake, "visi vyrai tokie, tu ka, galvoji,kad esi jam viena?!", tai ejau is jos su asaromis, trumpam praradau pasitikejima vaikinu, nes gi as zinojau,kad as tai ji tik viena turejau (jis zadejo netgi eiti su ja rimtai pakalbeti!!! ax.gif ), kol kartu abu nusprendem apsilankyti Kauno g. ir pasitikrinti del tu visu ligu. T lotuliukas.gif pfu tpfu tpfu, nieko baisaus nerado, gal tik uzdegima, kuris tikriausiai man buvo nuo kaklelio zaizdeliu (taip spejo Kauno g.mus apziurejusi gydytoja).Po visu tu nesamoniu vel uzsirasiau pas savo gydytoja privaciai, ir padariusi paseli rado streptokoka berods (tas jau vyko pries gerus 3 metus, tai galiu ir suklysti del terminu). Ir pagaliau buvau isgydyta! Po vieno apsilankymo! thumbup.gif Taigi po sio ivykio daugiau nei karto neinu pas sia gydytoja, su vyru sekmingai apsivedem ir turim vaikiuka, ir daugiau "nebemetu kelio del takelio!" mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvojau ji man vienai tokia grubi buvo.. kai sukiso ta daigta be jokiu ceremoniju, tai net asaros istrysko.. kiek esu "skraidzius" nera niekad skaudeja, o pas ja, dar dabar atsisest negaliu doh.gif
Ir istikro, raso inai i kortele net galvos nepakelia, net nepasako ar kas blogai ar ne, pati turi paklaust doh.gif Ir kiek atkreipiau demesi tai ji akcentuojasi i ta problema i kuria inai nori, atejau del skausmu pilvo apacioj, o i juos net nekreipe demesio, net nepaklause kaip skauda, o tik prie pienliges prisikabino.. Ketvirtadieni vel reiks eit suzinot rezultau, o jau dabar bijau, kad tik ant lektuvo nereiktu doh.gif Viskas, ketvirtadienis bus paskutinis kartas, kaip pas ja lankausi doh.gif Istikro tai uzgime mintis, kad gal su kokia brendzio binke nueit, kad ta apziura ne taip skausmingai atliktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 15 kovo 2011 - 20:03
QUOTE(vaitkute @ 2011 03 15, 20:50)
Galvojau ji man vienai tokia grubi buvo.. kai sukiso ta daigta be jokiu ceremoniju, tai net asaros istrysko.. kiek esu "skraidzius" nera niekad skaudeja, o pas ja, dar dabar atsisest negaliu  doh.gif
Ir istikro, raso inai i kortele net galvos nepakelia, net nepasako ar kas blogai ar ne, pati turi paklaust  doh.gif  Ir kiek atkreipiau demesi tai ji akcentuojasi i ta problema i kuria inai nori, atejau del skausmu pilvo apacioj, o i juos net nekreipe demesio, net nepaklause kaip skauda, o tik prie pienliges prisikabino.. Ketvirtadieni vel reiks eit suzinot rezultau, o jau dabar bijau, kad tik ant lektuvo nereiktu  doh.gif  Viskas, ketvirtadienis bus paskutinis kartas, kaip pas ja lankausi  doh.gif  Istikro tai uzgime mintis, kad gal su kokia brendzio binke nueit, kad ta apziura ne taip skausmingai atliktu  lotuliukas.gif

Varsiuke. 4u.gif

"Maloni" si gydytoja. Dziugu, kad jos jau beveik 7 metus nematau...
Atsakyti