Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai nuo streso, įtampai nuimti, atminčiai, dėm

Sveiki,

Atėjau į šią temą, nes noriu pasikonsultuoti, padiskutuoti apie vaistus nuo streso, įtampos ir pan.

Man daktarė paskyrė Herbastress ir Pramistar
Geriu dar tik keletą dienų, ir domina, kurioje vaistinėje Pramistar pigiausias.

Nes kiek bandžiau internete kainas palyginti, tai neduoda norimo rezultato man
Atsakyti
Produktai atminties stiprinimui yra lecitinas, ginkmedis, kurie stiprina smegenu veikla , gerina atminti, regejima, klausa, pagerina sirdies funkcijos veikla.

Stresinei itampai mazinti - B grupes vitaminai, ivairus vaistazoliu rinkiniai 4u.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 12 14, 09:49)
Sveiki,

Atėjau į šią temą, nes noriu pasikonsultuoti, padiskutuoti apie vaistus nuo streso, įtampos ir pan.

Man daktarė paskyrė Herbastress ir Pramistar
Geriu dar tik keletą dienų, ir domina, kurioje vaistinėje Pramistar pigiausias.

Nes kiek bandžiau internete kainas palyginti, tai neduoda norimo rezultato man

Atsakyti
Šiaip brangu, nelyginau kainų, bet Eurovaistinėj už Pramistarą pilną pakuotę virš 50 Lt moku. Duoda kažkokią minimalią nuolaidą, perkant su Medaus kortele.

Ir dar girdėjau, kad pastoviai vartot jo negalima, kenkia kepenims, skrandžiui. Bet kas šiais laikais nekenkia. Tai aš vietoj 2 tablečių per dieną geriu tik vieną ryte, o vakare jau negeriu ir savaitgalį, kai niekur neinu, irgi negeriu. Tik kai savaitgalį reikia eit į darbą - tada išgeriu + Herbastress 1 tabletė

O ką iš arbatų, vaistažolių patartumėt įtampai nuimti, nervams nuraminti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 01 15, 20:09)
Šiaip brangu, nelyginau kainų, bet Eurovaistinėj už Pramistarą pilną pakuotę virš 50 Lt moku. Duoda kažkokią minimalią nuolaidą, perkant su Medaus kortele.

Ir dar girdėjau, kad pastoviai vartot jo negalima, kenkia kepenims, skrandžiui. Bet kas šiais laikais nekenkia. Tai aš vietoj 2 tablečių per dieną geriu tik vieną ryte, o vakare jau negeriu ir savaitgalį, kai niekur neinu, irgi negeriu. Tik kai savaitgalį reikia eit į darbą - tada išgeriu + Herbastress 1 tabletė

O Pramistar su receptu perkate?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 01 15, 20:39)
O Pramistar su receptu perkate?

Receptą duoda, bet aš perku ir be recepto.
Atsakyti

Melisa, mėta g.gif O jūsų mieste nėra vaistinės,gaminančios vaistus,vaistažolių mišinius? Tokios vaistinės paprastai turi savo "firminius" gaminamus mišinius vienam ar kitam atvejui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , gal kuri esat gerusi tokius, kaip poveikis ?

http://www_myeco_lt/...-delta-kapsules
Atsakyti
Yra CCI vaistažolių rinkinys Nr. 5 - raminamoji priemonė.
Tablečių sudėtis: apynių žiedų, valerijonų šaknų, bobramunių žiedų, bukmedžių žievių ekstraktas, pasifloros žiedai, kalpokių ir katžolių želmenys.
Vartojimas: ištirpinti 1 tabletę stiklinėje karšto vandens, išmaišyti ir gerti kaip arbatą.

thumbup.gif

Papildyta:
t.p. bendrai siai temai - t.y. demesio suteikimui, atminties gerinimui, protinei veiklai yra toks dalykas kaip Gotu kola, gaminama is azijines centeles (Centella asiatika), dar vadinamas "smegenu vaistu" arba "atminties zole". Įrodyta, kad Gotha Cola turi nuostabu poveiki galvos smegenu zievei, kuri yra atsakinga uz samones, suvokimo, atminties, psichiniu gebejimu, intelekto ir psichikos veiklos funkcija.

Taip pat Diosin (stimuliuoja protine veikla) - sudetyje yra zaliosios arbatos, zensenio, imbiero, guaranos, laukinio batano ir etc.

Bei IQ (Dokozaheksaeno rugstis), t.y. omega-3 riebalu rugstis - ji svarbi atminciai, mastymui, kuno apykaitos procesuose, smegenu ir sirdies sveikatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 12 gegužės 2012 - 10:41
puikios ir lietuviskos arbatos, balvociutes puslapyje,
nei kaina kandziojasi ir pasitarti galima, juk ji diplomuota farmacininke,
o cia , kas diplomuotas,
diplomuoti pinigu traukejai biggrin.gif
labai patariu, nes ir pati uzsisakau internetu, arbatas,
ir nervams raminti, ir miegui ir t.t.
nepatingekite uzeiti ir pasiakityti,
paskambinus tel , konsultuoja, esant problemai-priima pas save , gamina individualia arbata,
ir kas svarbiausia, makaronu nekabina
sekmes
Atsakyti
Man tai patinka dr. P. Karvelio arbatos. thumbup.gif
Atsakyti