Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių dienos meniu

QUOTE(Lineta* @ 2012 02 02, 11:14)
grikiams turim alergija, o ryziu pabandysiu ideti.
Bet tada klausimas, o ka jai duoti vakarienei? nes tada grudu kose iskrenta doh.gif

o uzpilamas tas grudines koses bandete?
jei ir tos netinka duociau vakarienei dar karta darzovienes tik be mesytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 02 02, 11:20)
o uzpilamas tas grudines koses bandete?
jei ir tos netinka duociau vakarienei dar karta darzovienes tik be mesytes smile.gif

as jai tik tas uzpilamas ir duodu, ekologiskos jos, nu norisi, kad vaikui geriau butu, bet mano pastangos jai neidomios doh.gif

turbut reiks vel vakarui darzoviu duoti, o kazin jei koki sauksta tos uzpilamos koses ideciau g.gif nu reiks isbandyti, gal nepajus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2012 02 02, 12:26)
as jai tik tas uzpilamas ir duodu, ekologiskos jos, nu norisi, kad vaikui geriau butu, bet mano pastangos jai neidomios doh.gif

turbut reiks vel vakarui darzoviu duoti, o kazin jei koki sauksta tos uzpilamos koses ideciau  g.gif  nu reiks isbandyti, gal nepajus doh.gif

Man padeda, kai kose ne sumaišau su kokia tyrele (dažniausiai slyvų, obuolių ar šiaip kokią turim), o tiesiog semiu šaukštelį košės ir padažau į tyrelę, taip daugiau skonio pasijaučia vaikui ir išeina apgauti smile.gif
Dar galit pabandyt pora kruopelyčių druskos, sviestuko.
Ne visada ir maniškis valgo, bet aš ir nesiūlau per prievartą, pora dienų nevalgo, paskui vėl kažkiek suvalgo. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Mums siandien sukako 8 men.Turiu toki klausima. Kur ir kokia perkat jogurta ir varskyte? (Noriu ivest i musu meniu) Ar spec. vaikyskos, ar tiesiog is parduotuves?Ir grudu koses ei ne uzpilamos,tai kai isvirdat tai su blenderiu smulkinat? Atiprasau uz toki kvaila kausima,mes dar paprastos koses ne bandem, tik vaikiskos uzpilamos.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 02 02, 18:54)
Labas mamytes. Mums siandien sukako 8 men.Turiu toki klausima. Kur ir kokia perkat jogurta ir varskyte? (Noriu ivest i musu meniu)  Ar spec. vaikyskos, ar tiesiog is parduotuves?Ir grudu koses ei ne uzpilamos,tai kai isvirdat tai su blenderiu smulkinat? Atiprasau uz toki kvaila kausima,mes dar paprastos koses  ne bandem, tik vaikiskos uzpilamos.Aciu.

pradzioj isvirusi kruopas trindavau, bet dabar jau pora savaiciu nebetrinu, gerai kramto smile.gif
o del jogurtu, pradzioje pirkau pora kartu vaikiskas tyreles su jogurtu ir vaisiais, paskui ekologisko naturalaus jogurto, paziurejau ar nealergizuoja ir tada jau pirkau paprastus jogurtukus ivairiu skoniu
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 02 02, 21:58)
pradzioj isvirusi kruopas trindavau, bet dabar jau pora savaiciu nebetrinu, gerai kramto  smile.gif
o del jogurtu, pradzioje pirkau pora kartu vaikiskas tyreles su jogurtu ir vaisiais, paskui ekologisko naturalaus jogurto, paziurejau ar nealergizuoja ir tada jau pirkau paprastus jogurtukus ivairiu skoniu

tai perkat paprastus ryzius ir verdat?as irgi pasimetus,sen pirmakart ragavom uzpilamos koses,nu tokia sintetika pasirode,kad baisu ir mazius valge labai nenoriai,nors apetitu nesiskundzia...ar kokius dribsnius perkat ir verdatm?noreciau kad papasakotumet,nes jau pasimetem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 02 02, 22:43)
tai perkat paprastus ryzius ir verdat?as irgi pasimetus,sen pirmakart ragavom uzpilamos koses,nu tokia sintetika pasirode,kad baisu ir mazius valge labai nenoriai,nors apetitu nesiskundzia...ar kokius dribsnius perkat ir verdatm?noreciau kad papasakotumet,nes jau pasimetem blush2.gif

o kokias koses Jus perkat, kad jos sintetines atrodo?
tada pirkit ekologiskas, as perku eko123.lt parduotuveje Holle koses, ten naturaliau nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 02 02, 22:43)

taip, visas kruopas perku ir verdu pati, ryzius, grikius, avizinius dribsnius, triju grudu dribsnius, soru kruopas, kukuruzus smile.gif verdu paprastai ant vandens, blenderiuojant paskui galima pilti misinuko del skonio, bet as nepilu o i kruopu koses dedu uogu ar sviestuko smile.gif uzpilamas irgi mazoji valgo, visada pusryciams, pietums darzoviene su mesa o vakarienei va mano virtas kruopas smile.gif
Atsakyti
Mano mažius su malonumu valgo paprastas kruopas, perlines, kvietines, stambius avižinius dribsnius netrintus. Gražiai dantenytėm trina, nespringsta. O dukrytė valgė tik maltas kruopas. Tad viskas priklauso nuo vaiko.
Ir, mano asmenine nuomone, geriau vaikelį pratinti prie naminių košių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audrolija @ 2012 02 03, 10:11)
Mano mažius su malonumu valgo paprastas kruopas, perlines, kvietines, stambius avižinius dribsnius netrintus. Gražiai dantenytėm trina, nespringsta. O dukrytė valgė tik maltas kruopas. Tad viskas priklauso nuo vaiko.
Ir, mano asmenine nuomone, geriau vaikelį pratinti prie naminių košių.  ax.gif

Sakykite,o kaip ruosiat perlines kruopas? Kuom skaninate?
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2012 02 03, 11:53)
Sakykite,o kaip ruosiat perlines kruopas? Kuom skaninate?

Iš pradžių brinkinu, troškinu kartu su morka, bulve, palieku skysčių daugiau, nes papildomai neskaninu.... Įtariu esam alergiški pieno produktams.
Patogu ruošti moliniuose puodeliuose, kiekvienam pagal skonį ir galimybes... Sustatei į orkaitę ir troškini. ax.gif
Atsakyti
Mes vakar pirma karta pabandem makaronu. Dariau tokia kosyte makaronai+brokoliai+lasisa. Lasisos jau pries savaite karta ragavo, tai nieko nealergizavo. Tai va, kai vakar paragavo tos kosytes tai vos spejau sauksta kabinti biggrin.gif Suvalge pilnai 200g.ir dar issiziojus sedejo bigsmile.gif Labai dukrytei patiko. wub.gif Reikes bent karta i savaite tokia kosyte jai gaminti.

QUOTE(Lineta* @ 2012 02 03, 00:40)
o kokias koses Jus perkat, kad jos sintetines atrodo?
tada pirkit ekologiskas, as perku eko123.lt parduotuveje Holle koses, ten naturaliau nebuna biggrin.gif

mes irgi valgom tik holle kosytes thumbup.gif bet as visad pirkdabau biterite.lt, o paziurejau eko123.lt tai siek tiek pigiau gaunasi smile.gif reikes dabar is ten pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga_saule: 03 vasario 2012 - 11:54