QUOTE(GintarėV. @ 2012 01 09, 16:55)
Sveikos
aš taip pat prisišaldau įvairios mėsytės gabaliukais ir kasdien verdu. o duodat kiekvieną dieną mėsą? Verdat tik tam dienos valgymui košę ar ir kitai dienai paliekat?
Darau su blenderiu, patogu ir greita
Mūsų meniu
10 val.- mišinukas
12,30- mišinukas arba kruopų košė
15,30- daržovienė su mėsa+ arbatėlė ar sultys arba vanduo
18,30 mišinukas ir kruopų košė, sutrintas sausainis arba vaisiai
20,30- mišinukas, baranka pagraužti
23-mišinukas ir labanakt
aš ir duodu kasdien mėsytę. kartais duodu ir antrą dieną tą pačią sriubytę, nes auginu pametinukes, tai ne visada spėju privirti. o dar juk dvi daržovienes duodu- vieną su mėsa, kita be. tai kartais, va pvz šnd ir vakare duosiu tą pačią sriubytę likusią nuo pietų tik jau bus be mėsytės. aišku ryt jau virsiu šviežią sriubytę.... ir nesakua, kad tiap darau kiekvieną kartą... tik retkarčiais, kai jau labai laiko stoka, nes dar ir mažė ,,rankinukė", dar vyresnėlė pratinas kaip tik prie puodo... ir vyresnėlė ,,suleliukėjo" - ,,noli košytės", tai kerta abi su sesute blenderiuotas košytes - tik apsižiūriu, kad per mažai priviriau
nes visa diena vien košių virimas ir maitnimas gaunas, o dar ir MP reikia bent kelis kart per dieną pasiūlyti... vaisiams jau ne visuomet lieka laiko
o dar kai prasidės jogurtukai, varškytės.... tai tik ir tegaminsim ir tevalgysim kiaurą dieną
mamai jau nelabai yra kada ir pavalgyt
- mano pusryčiai būna vakare