o kokias kruopas galima ideti i darzoviene su mesa? kas tinka?
QUOTE(rircik @ 2012 02 25, 13:51)
o kokias kruopas galima ideti i darzoviene su mesa? kas tinka?
aš dedu arba ryžius, arba soras, arba makaroniukus
QUOTE(sidrulka @ 2012 02 26, 00:49)
Aš dažniausiai grikius maisau su daržovėmis ir mėsa ( jautiena ).
QUOTE(sidrulka @ 2012 02 26, 01:49)
QUOTE(Yasmin @ 2012 02 26, 15:31)
Aš dažniausiai grikius maisau su daržovėmis ir mėsa ( jautiena ).
o grikius ar ryzius isverdat tik tam kartui ar ir paliekat kitai dienai ar kelioms? pakelio juk paprastu grikiu ar ryziu ilgam uzteks... ar spec. kazkokius perkat?
ar duodat perlines kruopas? su kuo?
QUOTE(rircik @ 2012 02 26, 16:21)
o grikius ar ryzius isverdat tik tam kartui ar ir paliekat kitai dienai ar kelioms? pakelio juk paprastu grikiu ar ryziu ilgam uzteks... ar spec. kazkokius perkat?
Beveik visada verdu dviem kartams. Vienam kartui sunku nutaikyti kieki, nes kartiai suvalgo daugiau kartais mažiau, o kartais kas sutrukdo arba izsimirstu tai man labai patogu issivirti kose dviems kartams.
O ryzius verdu 'I love eco', bet vėliau virsiu paprastus, ne eco. Niekada neperku supakuotu pakeliais.
QUOTE(rircik @ 2012 02 26, 17:43)
ar duodat perlines kruopas? su kuo?
dar ne, pirmas kuropas noriu duoti eco, o perliniu tokiu neradau. Dar turiu uzpilamos 7 grūdų košės, čia tiems atvejams kai atsisako valgyti tai ką paruosiau ir svečiuose patogu.Košes verdu tokias, kurios man pačiai atrodo skanios. Dabar viriau ryzius su cinamonu ir saukstu apelsinų sulčių, valgė su pasigardziavimu.
Sveikos mamytės, temelė kažkodėl aptilus.... Kur visi 8 mėn leliukai ir jų mamytės?
Mums poryt 8 mėnesiukai, bet mažoji visai nevalgo kruopų košių....Kai tik pajaučia skonį, iškar stipriai susičiaupia, pyksta, pradeda verkti, jeigu bandau maitinti...Dar neturim dantukų, tai maniau, gal sunku nuryti, juk kruopose daugiau dalelyčių negu daržovienėse (nors tikrai smulkiai sublenderiuoju, arba naudoju kruopų miltus), tai bandžiau ir užpilamas, galvojau gal pradžiai tada nuo jų pradėsim, bet irgi tas pats....jau nežinau ką ir bedaryt
Galvoju pradėt maišyti kruopas į daržovienes gal. Gal tokiu būdu po truputį pradėtų priprasti.... Ar kas nors taip daro? AR pasiteisino?
Mums poryt 8 mėnesiukai, bet mažoji visai nevalgo kruopų košių....Kai tik pajaučia skonį, iškar stipriai susičiaupia, pyksta, pradeda verkti, jeigu bandau maitinti...Dar neturim dantukų, tai maniau, gal sunku nuryti, juk kruopose daugiau dalelyčių negu daržovienėse (nors tikrai smulkiai sublenderiuoju, arba naudoju kruopų miltus), tai bandžiau ir užpilamas, galvojau gal pradžiai tada nuo jų pradėsim, bet irgi tas pats....jau nežinau ką ir bedaryt
Galvoju pradėt maišyti kruopas į daržovienes gal. Gal tokiu būdu po truputį pradėtų priprasti.... Ar kas nors taip daro? AR pasiteisino?
QUOTE(suntea7 @ 2012 03 12, 20:52)
maniškis vienu metu nenorėjo daržovienių,tai aš į jas kruopų dėdavau ir tada valgydavo puikiai. dabar valgom visokius dribsnius- ryžių,grikių,avižų,4 rūšių. dribsnių neblenderiuoju, valgo puikiai. Blenderiuoju vieninteles daržovienes, bet ir tas jau reikės bandyti šakute smulkinti.
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 15, 22:22)
maniškis vienu metu nenorėjo daržovienių,tai aš į jas kruopų dėdavau ir tada valgydavo puikiai. dabar valgom visokius dribsnius- ryžių,grikių,avižų,4 rūšių. dribsnių neblenderiuoju, valgo puikiai. Blenderiuoju vieninteles daržovienes, bet ir tas jau reikės bandyti šakute smulkinti.
as taip pat maisau dribsnius su darzovem,nes vienu kruopu nevalgo,beje labai skaniai valgo ir makaroniukus mazus su darzovem,tik zinoma su blenderiu viska sumalu,maniske dar be dantuku
o siaip tai jau bandau trintas sriubytes duoti,bet kad vis tos pacios jau nusibodo,gal kuri zinote kokiu idomesniu receptu?
Sveikos,
mums irgi 8 mėn. Valgoms neblogai dribsnius, daržoves. Turiu rūpestį: baigiasi mano naminiai brokoliai ir špinatai. Pasidalinkite patirtimi, kokius ir kur perkate: žalius, šaldytus... ? pavasaris, kol išaugs vietiniai laiko praeis.
mums irgi 8 mėn. Valgoms neblogai dribsnius, daržoves. Turiu rūpestį: baigiasi mano naminiai brokoliai ir špinatai. Pasidalinkite patirtimi, kokius ir kur perkate: žalius, šaldytus... ? pavasaris, kol išaugs vietiniai laiko praeis.
QUOTE(Viksva x @ 2012 03 17, 17:34)
Sveikos,
as tai saldytu parduotuveje nusipirkau,o po to kazkoki straipsni perskaiciau,kad saldyti maziukams netinka
QUOTE(*Lukro* @ 2012 03 17, 11:22)
as taip pat maisau dribsnius su darzovem,nes vienu kruopu nevalgo,beje labai skaniai valgo ir makaroniukus mazus su darzovem,tik zinoma su blenderiu viska sumalu,maniske dar be dantuku
o siaip tai jau bandau trintas sriubytes duoti,bet kad vis tos pacios jau nusibodo,gal kuri zinote kokiu idomesniu receptu?
gal čia ką rasit įdomesnio
http://www.mazyliore...p...e&Itemid=29
QUOTE(Viksva x @ 2012 03 17, 16:34)
Sveikos,
aš turiu moliūgo užsišaldžius ir kalafioro. Tai juos ir dedu. Ai mano neišrankus,valgo ir taip gerai,tai per daug nesuku galvos.
O dedat jau burokėlių ???