Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių dienos meniu

QUOTE(sidrulka @ 2012 02 10, 01:01)
sveikutės,

o kodėl gi vėl triušiuką? juk galima paįvairinti- kalakutiena, veršiena...

o žuvį gal jau kuri bandėt? kokią ir kur pirkote ar savi žvejai pagavo? daktarė rekomendavo nuo 9 mėn pradėti arba plekšnę arba jūsrinę lydeką arba lašišą...
įtariu , kad teks pirkti maxėj doh.gif

Žuvį bandysime 9 - 10 mėn. Savo, t.y. pagautą vyro ežere. Parduotuvinės iki kokių 2 metų neduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Smaragdine @ 2012 02 10, 11:53)
Sveiki  4u.gif  mum ryt 8 menesiukai, bet palyginti su kitais leliukais musu maisto repertuaras pakankamai skurdus...  blush2.gif
is kruopu valgom: avizinius, kvieciu, triju grudu, ryziu, grikiu dribsnius, soru, kuskuso, kukuruzu kruopas.
darzoves tik savos: bulve, moliugas, morka, kopustas, kalafijoras,krapukai. dar nusipirkom spinatu, bet nebandem...
vaisiai, obuolys ir bananas, uogos savos: serbentai braskes. tyreles meginom visokias. dar nesneniai ismeginom duoniukus ir ryziu paplotelius. buvau davus vaikiska sausainiai tai baisiai uzspringo, o is maitintuvo nevalgo sausu produktu tik obuoli.  doh.gif
mesa: kalakutas, strutis, jaucio liezuvis, triusis jau pakeliui uzsakytas  ax.gif
tiesa koses skaninam grudines kokoso aliejum, darzovienes semenu aliejum  4u.gif

Labukas 4u.gif na as manau kad jusu tai tikrai nera skurdus smile.gif esat saunuoliai, kad tiek daug visko ragaujate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2012 02 10, 01:51)
tai pirkit dar triusiuka, juk buna ukininku turgeliuose wink.gif

Kelios dieneles ir savo uzsiauginta galesim valgyt,tik dar negalim,nes vaikiukai jos mazi...Siaubas,kaip kraupiai skamba... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2012 02 11, 21:22)
Kelios dieneles ir savo uzsiauginta galesim valgyt,tik dar negalim,nes vaikiukai jos mazi...Siaubas,kaip kraupiai skamba... doh.gif

nu tikrai kraupiai doh.gif as savo negaleciau nei valgyt nei vaikui duot doh.gif geriau nusiperki, tai nematai to viso grozio, bet aisku savas sveikesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2012 02 11, 22:52)
nu tikrai kraupiai doh.gif as savo negaleciau nei valgyt nei vaikui duot doh.gif geriau nusiperki, tai nematai to viso grozio, bet aisku savas sveikesnis  4u.gif

mes irgi turim savu - as pati ju nevalgau, nu negaliu tiesiog
o mergytei duodu smile.gif
Atsakyti
musu mociute irgi augina triusiukus, tai visalaik gaunam sviezia triusi suneliui ant pietu stalo thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pirma karta ragavom putpeles kiausinuka su darzovem. smile.gif Jokios alergines reakcijos nepasireiske thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga_saule: 14 vasario 2012 - 12:43
Sveikos mamytes. Prasau patarimo. Musu dukrytei tuoj 8 men.,ji buvo jau pripratusi prie darzoviu koses (nors suvalgydavo daugiausia 80 ml), bet viena karta gal persivalge ar per daug po koses MP uzgere ir labai atpyle. Po to laiko nebevalgo darzovienes (darzoves pati verdu). Jau 2 sav. praejo, vis pasiulau, bet nevalgo, 2 dienas visai nedaviau, kad pamirstu, bet vis tiek nevalgo. Valgo tik kruopu koses. As jau noriu pradeti mesyte pratinti, bet gal man ja bandyt i kruopas imaisyti, jei darzoviu koses nevalgo? Kaip vel pripratinti prie darzoviu?
Atsakyti
QUOTE(vivik @ 2012 02 17, 10:30)
Sveikos mamytes. Prasau patarimo. Musu dukrytei tuoj 8 men.,ji buvo jau pripratusi prie darzoviu koses (nors suvalgydavo daugiausia 80 ml), bet viena karta gal persivalge ar per daug po koses MP uzgere ir labai atpyle. Po to laiko nebevalgo darzovienes (darzoves pati verdu). Jau 2 sav. praejo, vis pasiulau, bet nevalgo, 2 dienas visai nedaviau, kad pamirstu, bet vis tiek nevalgo. Valgo tik kruopu koses. As jau noriu pradeti mesyte pratinti, bet gal man ja bandyt i kruopas imaisyti, jei darzoviu koses nevalgo? Kaip vel pripratinti prie darzoviu?

Mano sūnus valgo gerai, tad šioje vietoje patarti negaliu. Mėsą drąsiai maišykite su kruopomis ir daržovių pridėkite, tik pradžiai gal kokią vieną kitą, kad vėl priprastų prie daržovių 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos, o man klausimelis,ar duoda 7-8men. kudikeliui sumustinuku? Uzsieni, kur as gyvenu jau duoda tamsios duonos sumustinius su pastetu ar su sviestu. Sesute atejus man jau sake nuo 7 men.galim duoti juodos duonos valgyt, na valgom labai skaniai,kramtom.. bet va cia ziuriu nei viena apie tai nesneka, tik vaisiai ir koses...
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 02 19, 13:46)
sveikos visos, o man klausimelis,ar duoda 7-8men. kudikeliui sumustinuku? Uzsieni, kur as gyvenu jau duoda tamsios duonos sumustinius su pastetu ar su sviestu. Sesute atejus man jau sake nuo 7 men.galim duoti juodos duonos valgyt, na valgom labai skaniai,kramtom.. bet va cia ziuriu nei viena apie tai nesneka, tik  vaisiai ir koses...

Apie sumustinukus as net negalvoju... Suaugusiam zmogui sumustiniai nera labai jau sveikia, tai ka kalbeti apie maza leliuka. Na gal vienos duonytes ir galima duoti siek tiek paragauti, bet tik del skonio, o ne siulyti kaip tarkim pusryciu maista. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 02 19, 12:46)
sveikos visos, o man klausimelis,ar duoda 7-8men. kudikeliui sumustinuku? Uzsieni, kur as gyvenu jau duoda tamsios duonos sumustinius su pastetu ar su sviestu. Sesute atejus man jau sake nuo 7 men.galim duoti juodos duonos valgyt, na valgom labai skaniai,kramtom.. bet va cia ziuriu nei viena apie tai nesneka, tik  vaisiai ir koses...

labukas smile.gif o as duodu savo maziukui kartais sumustinuka. juk reikia kazko ivairesnio, kad sirdute atsigautu. aisku, nekisu kiekviena diena ir ne po daug, bet tikrai duodu paragauti. ir siaip as savo maziuka pratinu prie musu maisto po truputi duodama jam ir jam lb patinka ir tinka viskas thumbup.gif
Atsakyti