Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 13, 21:03)
gražus šalis, neįžiūriu tik, neturi jis būti su iškiliais burbuliukais? gal maišau. dabar kap tik megsiu kažką panašaus iš žurnalo Pačios, gal čia tas pats?

NE ČIA TAS KUR ŽURNALE ,,PAČIOS,,. PANAŠUS.
Atsakyti
Mezgejėlės,pasidalykite patirtimi ir pasakykite,kiek reikia šaliui uždėti akių ir kiek maždaug reikia siūlų mocheros su šilku?Ar jie tinkami tokiam mezginiui? Noriu nusipirkti siūlus su nedidele paklaida, kad neatliktų daug arba nepritrūktų. Juk tų siūlų metražas dar yra, dar pasirinktas kiauraraštis ..... Tai nors apytiksliai,pasidalykite mintimis,ačiū visoms atsakiusioms.
Dabar nusprendžiau megzti šalį , nes skarą tik HARUNI moku.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 01 13, 22:34)
Temos paįvairinimui rodau vąšeliu nertą skraistę iš Eva medvilnės siūliukų  ax.gif

Nematyta ir labai zavi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 14, 01:00)
Mezgejėlės,pasidalykite patirtimi ir pasakykite,kiek reikia šaliui uždėti akių ir  kiek maždaug reikia siūlų  mocheros su šilku?Ar jie tinkami tokiam mezginiui?

Mohera su šilku ypatingai tinka biggrin.gif Aš mezgu iš 3 ar 4 kamuoliukų. Iš 3jų kamuoliukų gaunasi maždaug 170* 75 cm. dydžio. Žinoma daug kas priklauso nuo rašto- jei raštas bus tankus -gausis mažesnis. Jie šalio nešiotoja nedidelė moterytė- pilnai pakaks 3jų kamuoliukų. biggrin.gif tik nepamirškit palikt siulų šalio apdailai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 14 sausio 2012 - 10:05
QUOTE(rogue @ 2012 01 13, 21:47)
mano mama ta zurnala turi  biggrin.gif  "Pačios" žurnale jis yra  biggrin.gif  jei neklystu siame
user posted image

dėkui 4u.gif eisiu iškot parsisiųst. šito kaip tik nenusipirkus, bet mačius pc.

QUOTE(L@imužė @ 2012 01 13, 22:34)
Temos paįvairinimui rodau vąšeliu nertą skraistę iš Eva medvilnės siūliukų  ax.gif

labai super skara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2012 01 14, 12:03)
Mohera su šilku ypatingai tinka  biggrin.gif Aš mezgu iš 3 ar 4 kamuoliukų. Iš 3jų kamuoliukų gaunasi maždaug 170* 75 cm. dydžio. Žinoma daug kas priklauso nuo rašto- jei raštas bus tankus -gausis mažesnis. Jie šalio nešiotoja nedidelė moterytė- pilnai pakaks 3jų kamuoliukų.  biggrin.gif tik nepamirškit palikt siulų šalio apdailai.

Atsiprašau, o kiek reiktų apytiksliai akių užsidėti ir kokiais Nr.virbalais mezgate( ar tokio dydžio, kurie nurodyti etiketėje ar storesniais)? Aišku, kiekvieno pasirinkimas, bet kai žinai apytiksliai, tai lengviau priimti sprendimą.
Dabar ruošiuosi eiti į siūlų( mocherio su šilku) parduotuvę pirkti.
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 14, 12:14)
Atsiprašau, o kiek reiktų apytiksliai akių užsidėti ir kokiais  Nr.virbalais mezgate( ar tokio dydžio, kurie nurodyti etiketėje ar storesniais)? Aišku, kiekvieno pasirinkimas, bet kai žinai apytiksliai, tai lengviau priimti sprendimą.
Dabar ruošiuosi eiti į siūlų( mocherio su šilku) parduotuvę  pirkti.

Aš mezgu 6 ar 7 nr virbalais, dedu mazdaug apie 90 akiu (86-93). Tada išeina mazdaug 170 cm šalis iš 3jų kamuoliukų silk moherio. Jei kid moheris- tada -net ir ilgesnis būna.
Atsakyti
Nusipirkau jau siūlus. Kid mocheris 75 proc. 235 m.,3x25 gr., tokia tamsiau ryža spalva, gal raudonos plytos . Megsiu 6 nr. virbalais. Etiketėje siūlo megzti 6-7 nr.
Mano pasirinktu raštu reikia 70 akių. Kažin, ar nebus per siaura ,gal dar pridėti vieną motyvą (16 a.). Megsiu raštu, pasiskolintu iš šio forumo. Vadinosi šalis tas lyg "Mėlynas sapnas", tiksliai nepamenu.. Gal kuri mezgėte? Atsiliepkite, aūūūū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serbentėlė: 14 sausio 2012 - 16:37
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 14, 16:35)
Nusipirkau jau siūlus. Kid mocheris 75 proc. 235 m.,3x25 gr.,  tokia tamsiau  ryža spalva, gal raudonos  plytos  .  Megsiu 6 nr. virbalais. Etiketėje siūlo megzti  6-7 nr.
Mano pasirinktu raštu reikia 70 akių. Kažin, ar nebus per siaura ,gal dar pridėti vieną motyvą (16 a.). Megsiu raštu, pasiskolintu iš šio forumo.  Vadinosi šalis tas lyg "Mėlynas sapnas", tiksliai nepamenu.. Gal kuri mezgėte? Atsiliepkite, aūūūū!

70 akių bus siaurokas. Labiau šalikas o ne šalis smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveikos, gal kas turit gražaus šalio schemą vąšeliu ax.gif
Atsakyti