Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(AUSRASI @ 2012 01 12, 10:34)
Sveikutes,gal galit pasakyti kur šioje schemoje klaida.Pirmoje eilutėje atrodo trūksta keturių uždėjimų,nes pirmoje eilutėje 45 akys,o jau paskutinėje 41? Kažkur čia yra klaida.

http://www.uzelok.ru...n_item2601.html

Pirmoje eilėje, ten kur lapelio viduryje 3 sumegztos turėtų būti gera akis. Kitaip sakant rašto motyvas (pažymėtas MS) turėtų prasidėti ne 3im sumegztom, o geraja akim. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Bandysiu megzti.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 01 12, 12:05)
Sveikos, iš kokių siūlų dažniausiai mezgate skaras? ax.gif

Aš mezgu iš silk mohair, mohair, vilnelės Roma ir medvilnės smile.gif
Atsakyti
MezguVisiems ir linaule, gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2012 01 12, 22:42)
MezguVisiems ir linaule, gražu bigsmile.gif

Dėkui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2012 01 12, 10:05)

labai gražus šalis wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2012 01 13, 18:51)

gražus šalis, neįžiūriu tik, neturi jis būti su iškiliais burbuliukais? gal maišau. dabar kap tik megsiu kažką panašaus iš žurnalo Pačios, gal čia tas pats?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 13, 19:03)
gražus šalis, neįžiūriu tik, neturi jis būti su iškiliais burbuliukais? gal maišau. dabar kap tik megsiu kažką panašaus iš žurnalo Pačios, gal čia tas pats?

deje sis biski kitoks biggrin.gif jus kur mezgat maziau yra skyluciu eiliu, pas mane viena daugiau eiliu biggrin.gif nemegztu as burbuliuku biggrin.gif sis salis buvo kitokiu rastu megztas tik labai jau panasus rastas, kazkada viena forumiete buvo pasidalinusi, jis zurnale buvo salotines spalvos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogue: 13 sausio 2012 - 19:37
o gal kartais matėt kuriam žurnale tas apie kurį aš kalbu? numeris kuris? aš turiu raštą, , bet galvoju gal ten buvo aprašymas, noriu dėl akių skaičiaus pasižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 13, 20:17)
o gal kartais matėt kuriam žurnale tas apie kurį aš kalbu? numeris kuris? aš turiu raštą, , bet galvoju gal ten buvo aprašymas, noriu dėl akių skaičiaus pasižiūrėt

mano mama ta zurnala turi biggrin.gif "Pačios" žurnale jis yra biggrin.gif jei neklystu siame
user posted image
Atsakyti
Temos paįvairinimui rodau vąšeliu nertą skraistę iš Eva medvilnės siūliukų ax.gif

user posted image
Atsakyti