Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(orcha @ 2012 01 04, 12:43)
Šaunuolė mamytė. Gražus.

QUOTE(Bazile @ 2012 01 04, 13:01)
toks storokas - museles gražiai išryškeja
Papildyta:
Romap- labai grazus krastelis  4u.gif
Finta- simpatiskas pilkiukas  4u.gif

Aciu labai 4u.gif O salis tikrai ne is ploniausiu siulu, megztas 12nr virbalais. Jei rasciau plonu siulu, tokiu pat minkstu, butu puiku, nes oda labai jautria turiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2012 01 04, 13:07)
Faina, kai turite tiek kantrybės.

Labai tokio salio norejau, tai ir kantrybes uzteko tongue.gif
Atsakyti
Mano raudonasis šalis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmeta @ 2012 01 04, 16:18)
Mano raudonasis šalis
user posted imageuser posted image

o jau spava kokia wub.gif wub.gif ir raštas gražus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 04 sausio 2012 - 16:53
rimusia,kai mezgei tuos šalius, ar juos išvien platinai? Ar paskui pradėjau akis suiminėt. na, kad galai abu būtų siauri.
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 01 04, 13:40)
Mano pirmas didelis salis blush2.gif

Jau koks grozis wub.gif Toks mano svajone, nes kantrybes toki megzti pas mane nera verysad.gif

QUOTE(Bazile @ 2012 01 04, 14:01)

Finta- simpatiskas pilkiukas  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
vilmeta, labai grazus Jusu salis wub.gif

finta, aciu 4u.gif As irgi galvojau, kad kantrybes tokiam saliui numegzti nerasiu, bet labai norejau toki tureti ir... dabar turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Du prieškalėdiniai mezginiai, jūsų teismui. smile.gif Ką tik gavau gražias nuotraukytes.
Dew Drops Shawl. Siūlai Angora fine. Kiek daugiau nei 1,5 matkelio po 50g ir 375m. Kalėdinė dovana dukrai. Gaila brolis fotografuodamas neapėmė skaros kampelio.
user posted image

Dar viena kalėdinė dovanėlė iš Teksrenos 100% vilnos. Sumezgiau beveik 2 matkelius. Springtime Bandit Shawl.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 01 04, 20:33)
rimusia,kai mezgei tuos šalius, ar juos išvien platinai? Ar paskui pradėjau akis suiminėt. na, kad galai abu būtų siauri.

Pagal aprasyma pagr.schema reikia kartoti 14 kartu,1 ismegzti neplatinant,veliau pradet siaurinti,sumezgant po 2 ak 8 ir 16 eileje. biggrin.gif As mezgiau 12,mezgant daugiau prireiktu 3 matkelio unsure.gif
Atsakyti
vilmeta nuostabus šalis wub.gif
linaule, graži skara, aš dar nepribrendau skaroms ax.gif
anetera nuostabios skaros thumbup.gif
deltadu nuostabus muselinukas wub.gif

Seniai besirodžiau čia su savo darbeliais, atnešu eilinius muselinukus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 01 05, 07:18)
Pagal aprasyma pagr.schema reikia kartoti 14 kartu,1 ismegzti neplatinant,veliau pradet siaurinti,sumezgant po 2 ak 8 ir 16 eileje. biggrin.gif As mezgiau 12,mezgant daugiau prireiktu 3 matkelio  unsure.gif

Ačiukas 4u.gif Kur tu pridėjai akis? Aš iškart už tos "triūbelės"(prieš ripsą) .Kažin, ar suiminėt nereikėtų ripso gale?
Atsakyti
Nieko naujo, bet pasirodysiu..
user posted image
Atsakyti