Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(nelita @ 2012 11 05, 20:46)
planuoju šį modeliuką, niekaip nenusprendžiu, ar raštą dėti ar tik gerosiomis akimis daryti  g.gif kaip jums atrodo?

As deciau rasta, gal ne visa, gal pakrastyje. Manau butu graziau smile.gif Nebent siulai margi- tada gal ir nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 05 lapkričio 2012 - 21:33
QUOTE(nelita @ 2012 11 05, 21:46)
planuoju šį modeliuką, niekaip nenusprendžiu, ar raštą dėti ar tik gerosiomis akimis daryti  g.gif kaip jums atrodo?

Man anksčiau atrodė, kad tokiam modeliui kažkokio ypatingo rašto reikia, bet esu mačiusi ne vieną tokį ir laabai skirtingais raštais. Net stebėjausi, kad tikrai nebūčiau sugalvojusi taip daryti(ir pynėmis ir kiauraraščiu, ir margų, ir vienspalvių). Bet visais atvejais atrodė labai gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 06 lapkričio 2012 - 07:48
Sakykite ar Jūs numegztus šalius iškart plaunat ir pratampot? Aš iki šiol ištampydavau tik skaras, o šalius nešiodavau iškart nuo virbalų, bet dabar nusimezgiau ir galvoju gal reikia ištampyti, gal kitaip rašto grožis atsiskleis. Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Advile @ 2012 11 08, 13:29)
Sakykite ar Jūs numegztus šalius iškart plaunat ir pratampot? Aš iki šiol ištampydavau tik skaras, o šalius nešiodavau iškart nuo virbalų, bet dabar nusimezgiau ir galvoju gal reikia ištampyti, gal kitaip rašto grožis atsiskleis. Pasidalinkite patirtimi 4u.gif

as visus darbus plaunu ar tai butu salis ar tai butu kokia kepure, nes skaru dar nemezgus esu mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit mamytes,ieskau mezgejos,kuri sunui galetu numegsti salika,gal zinote kur tokios ieskoti g.gif Gal yra koks skelbimu portalas,kur skelbiasi mamytes?
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 08, 16:36)
O sakykit mamytes,ieskau mezgejos,kuri sunui galetu numegsti salika,gal zinote kur tokios ieskoti g.gif  Gal yra koks skelbimu portalas,kur skelbiasi mamytes?

Cia paieskokite, daug auksarankiu su darbeliais.
http://www.supermama...p?showforum=119
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 10 28, 12:47)
žydroji Fylleryd

user posted image

PASAKA thumbup.gif labai grazus rastas, dar nematytas wub.gif
gal galite pasidalinti rastelio schema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2012 11 08, 19:38)
PASAKA thumbup.gif  labai grazus rastas, dar nematytas  wub.gif
gal galite pasidalinti rastelio schema? smile.gif

ačiū. 4u.gif
mezgiau iš čia http://www.ravelry.c...ibrary/fylleryd
Atsakyti
Juodas šalis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 10 30, 00:20)
Bandau parodyti didesnę

4u.gif Viskas kaip grazu...kaip suderinta wub.gif wub.gif Siuliukai labai idomus.
Reikes ir savajam saliui kutukus prideti - siuliuku liko, bus labai grazu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 13 lapkričio 2012 - 11:38
Rodausi ax.gif

Raudonoji Gail
user posted image

Koralinė Gail
user posted image

Pienės pūkas
user posted image

Nort Rhoe
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 11 14, 14:54)
Rodausi ax.gif

Raudonoji Gail
Koralinė Gail
Pienės pūkas

Nuostabios skaros... dailiai numegztos ir ištemptos... wub.gif wub.gif wub.gif labai labai...
Atsakyti