Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(deltadu @ 2012 01 03, 17:19)
Aš rusiškai nelabai įkertu. Ar tos abi dalys kartu mezgamos ar atskirai?

Kartu,nera neivienos siules. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 01 03, 18:57)
Kartu,nera neivienos siules. smile.gif

Gal jau mezgėt kuri? Aš išsimezgiau tas gėlytes. viskas gerai išėjo(pavyzduką tik) Dabar nesuprantu, kaip prijungt tą kitą dalį ? Ir dar platint kažkurioj vietoj reikia, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 01 03, 20:55)
Gal jau mezgėt kuri? Aš išsimezgiau tas gėlytes. viskas gerai išėjo(pavyzduką tik) Dabar nesuprantu, kaip prijungt tą kitą dalį ? Ir dar platint kažkurioj vietoj reikia, ar ne?

Man atrodo, ten is karto reikia megzti tiek ripsu,tiek kiauriarasciu ax.gif As dar tik siandien issisaugojau tas rusiskas schemas, ryt gal irgi bandysiu meginuka mirksiukas.gif Kokie tavo siulai?Manieji, baiminuos, gal per ploni gali buti, nes tas rozinis is storesniu siulu man daug graziau atrodo nei tas is rus.schemu..
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 01 03, 20:55)

As mezgiau,numezgiau net 3 rolleyes.gif .Mezgiau is Atlas ir Cosmo siulu,rezultatas patiko is Atlas siulu tongue.gif ,is Cosmo labai issitampe. unsure.gif Uzteko 2 matkeliu. bigsmile.gif
Megzti reikia iskart visas dalys:3ak. (krastas) + 3ak (ripsas) + 4ak (Lapai) = 10ak.
Pirmas lapas mezgasi pagal schema (8 eiles) kuri yra apacioje,veliau pagal pagrindine (16eiliu) schema. smile.gif Pridet akiu reikia 1-oi ir 9 -oi eileje pagal pagrendine schema,pazymeta *
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 01 03, 23:47)
As mezgiau,numezgiau net 3 rolleyes.gif .Mezgiau is Atlas ir Cosmo siulu,rezultatas patiko is Atlas siulu tongue.gif ,is Cosmo labai issitampe. unsure.gif Uzteko 2 matkeliu. bigsmile.gif
Megzti reikia iskart visas dalys:3ak. (krastas) + 3ak (ripsas) + 4ak (Lapai) = 10ak.
Pirmas lapas mezgasi pagal schema (8 eiles) kuri yra apacioje,veliau pagal pagrindine (16eiliu) schema. smile.gif Pridet akiu reikia 1-oi ir 9 -oi eileje pagal pagrendine schema,pazymeta *

jau kaip ir išsistudijavau.. Iš storesnių siūlų mezgu. man ir gražiau nei iš plonų.
Tik, įtariu, tą kraštelį darau ne taip. Nesuprantu, kaip išverst tam rusiškam psl. Aš pirmą išmezgu, 2 nukeliu, 3 išmezgu. Išvirkščioj pusėj tada nukeliu, išmezgu, nukeliu.. Ar taip turėtų būt? ir ripsas mano gal ne toks. kas ketvirtą eilę išmezgu blogom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 sausio 2012 - 00:59
QUOTE(deltadu @ 2012 01 04, 01:57)
jau kaip ir išsistudijavau.. Iš storesnių siūlų mezgu. man ir gražiau nei iš plonų.
Tik, įtariu, tą kraštelį darau ne taip. Nesuprantu, kaip išverst tam rusiškam psl. Aš pirmą išmezgu, 2 nukeliu, 3 išmezgu. Išvirkščioj pusėj tada nukeliu, išmezgu, nukeliu.. Ar taip turėtų būt? ir ripsas mano gal ne toks. kas ketvirtą eilę išmezgu blogom..

Ripsas,tai visos eiles megzti gerom. Krasta gerai mezgi,ten krasto schema yra parodyta. 4u.gif
Atsakyti
Idėja gobtuvų temai :

user posted image

tik aš daryčiau kurkas platesni, kad ant galvos kaip laisvas kapišonas kristų, bet šiaip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 01 04, 08:31)
Ripsas,tai visos eiles megzti gerom. Krasta gerai mezgi,ten krasto schema yra parodyta. 4u.gif

Na, aš šiek tiek patobulinau savo ripsą blush2.gif
Kažkaip nesu patenkinta savo mezginiu, nes pasirinkau tamsią spalvą ir dar truputį pūkuotą, tai visai nesimato rašto verysad.gif
Na, turėjau nuo senų laikų siūlų likučių, tai norėjau sunaudot.
Atsakyti
Mano pirmas didelis salis blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Šaunuolė mamytė. Gražus.
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 01 04, 13:40)

toks storokas - museles gražiai išryškeja

Papildyta:
Romap- labai grazus krastelis 4u.gif
Finta- simpatiskas pilkiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 01 04, 13:40)

user posted image

Faina, kai turite tiek kantrybės. ax.gif Aš kol kas nuo mažesnių mezginėlių pradedu. Gal pasirodysiu, jei nekils noras išardyt dar nebaigus.. doh.gif
Atsakyti