Lusasita, graži skara, spalva labai liuks. iš kokių siūliukų? ir kiek sunaudojot?
QUOTE(Lusasita @ 2012 09 03, 13:19)
Bordo spalvos skara
HARUNI SHAWL
HARUNI SHAWL
Labai gražus šalis. Esu susiradusi jo schemą, žadu megzti, kad jau nepavyko nėrimo raštų gražių rasti. Tačiau niekaip nesuprantu kaip sujungti A ir B schemas.
Kai prie to prieisiu, gal galėsite padėti truputį?
Zuzana, vos tik atšalus orams matyt pirmoji mano mintis bus apie Jūsų skraistę
į tokią skraistę tuomet kiekviena svajos įlįsti
į tokią skraistę tuomet kiekviena svajos įlįsti
Šalis... just simply...
QUOTE(Romap @ 2012 09 04, 19:23)
paprastas, bet jaukus
Zuzanos skraiste kokia idomi, tokia elegantiska, man dar norisi didele gele prisegt sone
Lusasita, labai grazu, vis nesiriztu imtis skara megzti, kazkaip man atrodo, kad sudetinga su tokiom schemom vis neisigilinu kaip jas ten sujungt ir nuo ko pradet isvis
QUOTE(L@imužė @ 2012 09 06, 14:12)
Dar vienas užbaigtas darbelis - skraistė iš vernito pusvilnės
Labai mielas
QUOTE(Imka @ 2012 09 08, 20:56)
Gal schema yra? Noriu ir aš dukrai tokio
Nėriau be schemos, iš akies. Pradėjau nuo 7 stulpelių ir kas antrą eilę po vieną stulpelį toj pačioj pusėj pridėjau. Nėriau iš Bebe 70 BBB siūlų. Jų metrų kamuoliuke nedaug, tai vieną sunėriau iki platindama, o kitą siaurindama taip pat. Ir labai mažai pritrūkau siūlo, teko pirkti trečią kamuoliuką, tai ir bumbuliukai išėjo .
Sūnui nėriau iš triušio vilnos siūlo, tai jis mielesnis, švelnesnis gavosi
Ai, vos nepamiršau, stulpeliai čia nerti ne į akį, bet apkabinant stulpelį, nežinau kaip jie vadinasi
Sūnui nėriau iš triušio vilnos siūlo, tai jis mielesnis, švelnesnis gavosi
Ai, vos nepamiršau, stulpeliai čia nerti ne į akį, bet apkabinant stulpelį, nežinau kaip jie vadinasi