Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(tiklis @ 2012 08 14, 15:51)
zadinam skaru virusa biggrin.gif ...
''RASOTI AITVARAI'' by tiklis biggrin.gif

[url=http://www.radikal.ru]user posted image

o kiek siulo reikejo? turiu likuti kaiptik ir nezinau kur panaudot o is lino skaros dar neteko megzt smile.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif su kokiais siuliukais patartumet nerti vestuvems skraiste? smile.gif noreciau is mocheriniu siuliuku, taciau mochera, vilna man "kanda" sad.gif gal ka patartumet kokia alternatyva? g.gif viena pardaveja patare pirkti mochera su silku, kaip sakot ji "nekastu"? ax.gif
Atsakyti
man su šilku nekanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 08 17, 17:11)
man su šilku nekanda  4u.gif

Mačiau tu mezgei su Kid Mochera ir šilku smile.gif tai šitie, nekanda? smile.gif
Atsakyti
O man mochera net su silku kanda... Siulyciau nueiti i siulu parduotuve, paimti mocheros su silku kamuoliuka, prideti prie kaklo ir pasitikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man_patinka_lietus: 17 rugpjūčio 2012 - 20:01
QUOTE(Koxamte @ 2012 08 17, 18:43)
Mačiau tu mezgei su Kid Mochera ir šilku smile.gif tai šitie, nekanda? smile.gif

Man viskas kanda biggrin.gif mano pastebėjimas būtų toks, kad jei siūlas su pūku (mohera), daugiau šansų, kad durs. Man duria mažiau, kai oras vėsesnis ir oda nesuprakaitavusi. Man net angora nemaloni, jei oda paprakaitavusi. Dėl to vasarą moherio negaliu nešioti. Plius be abejo, skirtingų firmų mohera skirtingo švelnumo/šiurkštumo. Paprastai Kid mohera, ypač su šilku, man būna švelnesnė, gal kiek brangesnė, bet bent jau daugiau šansų, kad nedurs.
Daugiausia šansų, kad nedurs siūlai su Merino vilna.

Sau vestuvėms mezgiausi iš Drops lace, alpaka su šilku, nerealiai švelnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 08 17, 18:43)

nekanda man, nors esu labai jautri, šiaip dar mezgiau iš vilnos, ten labai plona, gijos, pavadinimo nepamenu, tai super švelni, jokio kandimo, o skara labai graži. turit derint siūlą prie suknelės
Atsakyti
Mano suknytė bus iš yarnart lily siūlų... nežinau kodėl, bet skraistė ar šalis su pūkeliu turėtų atrodyti gražiai, o dar kai vestuvės rudenį planuojamos, tai ir šildymo efektą priduotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 12 20, 18:13)

smile.gif Labai grazu....Noreciau tokia ismokti megzti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2012 07 14, 09:40)
keliu temą į viršų  blush2.gif

nauja narplionė

user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės,
dar vienas šiltutėlis, minkštutėlis..ir be šeimininkes .....
user posted image
user posted image sunglasses2.gif
Atsakyti
Rasa 32,graži skraistė.Ar mezgei lygų stačiakampį ar platinai į apačią?
Atsakyti
artenciai ziemuzei smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti