Sveikos mezgėjos. Ieškau kas galėtų numegsti iki gegužės 27d. vakaro 3 skaras iš angora 2. gali būti 3 skirtingos mezgėjos. Vilniuje. Parašykit į astaxa@gmail.com.
QUOTE(astaxa @ 2012 05 16, 09:48)
Sveikos mezgėjos. Ieškau kas galėtų numegsti iki gegužės 27d. vakaro 3 skaras iš angora 2. gali būti 3 skirtingos mezgėjos. Vilniuje. Parašykit į astaxa@gmail.com.
Jau radau.
Skraistė su kanados bebro kailiuku
QUOTE(vlasta2 @ 2012 05 19, 17:22)
[img]Skraistė su kanados bebro kailiuku
Labai gražu .
O tas Kanados bebro kailis kokiam pavidale būna?
QUOTE(simutė @ 2012 05 14, 12:53)
Ačiū tikrai mažoka dar ieškau apskritai, nuo ko pradėti, šiokią tokią radau, tik su anglišku aiškinimu ir schemom sunkoka
cia rastas "lokio peda", mezgiau pries keleta metu siuo rastu sali.Sunkokas rastas, kuris mezgasi is abieju pusiu (akys uzdedamos tiek gerojoje, tiek isvirksciojoje puseje), tai siek tiek kebloka, jei suklydai, tai paskui kol atrenki kur ir kas... kai mezgiau, tai sakiau, gal gyvenime nebemegsiu siuo rastu . bet rezultatu buvau patenkinta, graziai gavosi salis . sekmes ir kantrybes
QUOTE(villyte @ 2012 05 20, 00:49)
cia rastas "lokio peda", mezgiau pries keleta metu siuo rastu sali.Sunkokas rastas, kuris mezgasi is abieju pusiu (akys uzdedamos tiek gerojoje, tiek isvirksciojoje puseje), tai siek tiek kebloka, jei suklydai, tai paskui kol atrenki kur ir kas... kai mezgiau, tai sakiau, gal gyvenime nebemegsiu siuo rastu . bet rezultatu buvau patenkinta, graziai gavosi salis . sekmes ir kantrybes
siuo rastu dabar megztuka mezgu. Na tai man, kaip nemegstanciai monotonijos, labai smagiai mezgasi, visai nesunkus tas rastas, viena motyva visa ismezgiau, ir jau be schemos darbuojuos, is atminties - tik is pirmo zvilgsnio atrodo, kad sunkus bet cia turbut kaip kam
vlasta2, labai simpatiška skraistė
Visoms ačių už pagyrimus o kailiuku anksčiau budavo parduotuvese kur kaspinai tokios karpytos juostelėso dabar net nežinau ar yra.
ką tik pabaigtas užsakymas, dar ant adatėlių violetinė Gail iš angora2 siūlų
Labai grazi skara