Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(dzineee @ 2012 02 14, 15:27)
o tai gal galima be to spurgelio megzti ?  4u.gif  tik kazin kas tada jo vietoj butu geriausia?

ga,lima ir tijrai manau kad vaizdo negadina. sau noriu tokio mėlyno tik be spurgelių
Atsakyti
[quote=mazge1979,2012 02 14, 11:20]
gavosi 70 cm pločio kažkur ir apie 185 ilgio, patįso, pagal raštą gaunasi 170 man pasirodė kad tokiem kaip aš mezgiau siūlam 5 nr per stori virbalai
user posted image

Sakykite,o kas ten parasyta prie NR.1 desineje puseje prie 1 - 11 eiluciu,niekaip neiskaitau 4u.gif
Atsakyti
ten vienas motyvas
Atsakyti
cia dar pasitikslinu pries pradedant,nesupykit 4u.gif tai bus mano pirmasis sedevras,noriu viska be klaidu padaryti ax.gif tik dar toks klausimukas,kaip tas 2 akis is sonu mezgete?Zinau,gal ir kvailokai skamba,bet... blush2.gif
Atsakyti
nekvailai klausiat, viskas gerai. kurias dvi akis? kur sumegzti į kairę ar dešinę reikia?
jei taip tai čia dėkui Jolitai, labai geros pamokėlės yra

http://www.google.lt...OsI2l0yXscyCRZQ
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 02 15, 10:33)
nekvailai klausiat, viskas gerai. kurias dvi akis? kur sumegzti į kairę ar dešinę reikia?
jei taip tai čia dėkui  Jolitai, labai geros pamokėlės yra

http://www.google.lt...OsI2l0yXscyCRZQ

drinks_cheers.gif thumbup.gif tkrai super pamokėlės jos.
Vakar pradėjau megzt, 3 kart ardžiau pirmą eilutę, nes vis 2 akys likdavo. Tik vėliau dašilo, kad papildomai pirmą ir paskutinę reikia gerom sumegst, jos neparodyos schemoj, tik atskirai paaiškinimuose parašyta. doh.gif Iš kompo raštą žiūrai, jetus kaip pradžiamokslei mezgėjai, man maišosi tos akys, vis pametu kur tuiu megst. Kaip jūs gudriai darote, kad nepasimestute rašte?
Atsakyti
Uolma,
tai Jus tas krastines(pirma ir paskutine) akis mezgate neporinese eilese geraja akimi,o porinese, kaip ir parasyta visas blogaja t.y.iskaiciuojant pirma ir paskutine akis.Ar porinese eilese pirma ir paskutine akis ismezgate geraja akimi neatsizvelgiant i tai ,kad visos megztos blogom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 02 15, 11:58)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  tkrai super pamokėlės jos.
Vakar pradėjau megzt, 3 kart ardžiau pirmą eilutę, nes vis 2 akys likdavo. Tik vėliau dašilo, kad papildomai pirmą ir paskutinę reikia gerom sumegst,  jos neparodyos schemoj, tik atskirai paaiškinimuose parašyta.  doh.gif  Iš kompo raštą žiūrai, jetus kaip pradžiamokslei mezgėjai, man maišosi tos akys, vis pametu kur tuiu megst. Kaip jūs gudriai darote, kad nepasimestute rašte?

atsispausdinu schemą, dedu liniuotę ant eilutės ir mezgu biggrin.gif žiauriai buvo daug darbo, bet liko patenkinta wub.gif
Atsakyti

Seniai cia besivaidenau, vis tyliai pasigroziu merginu darbais, visos saunuoles, kokiu graziu darbu pridariusios, miela akiai net.... O cia mano vienas is naujienu. Siulai - mohera su silku:ax:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos, susiruosiau estiska sali megzt..issirinkau rasteli jau n kartu ardziau, man kazkodel neiseina;( nuslenka rastas verysad.gif ka as ne taip darau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 02 16, 21:35)
Merginos, susiruosiau estiska sali megzt..issirinkau rasteli jau n kartu ardziau, man kazkodel neiseina;( nuslenka rastas verysad.gif ka as ne taip darau unsure.gif  doh.gif

kad raštas be ypatingų įmantrumų- neturėtų nusislinkt. g.gif Įmeskit gal savo mezginio pavyzdį- gal kas pasimatys. Gal rašto simbolius ne taip supratote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2012 02 11, 18:19)

Šalikai Jai ir Jam iš Teksrenos vilnos, 3 nr virbalai, 200 g

Oho, nepagalvočiau, kad iš Teksrenos tokie grožiai gali išeiti bigsmile.gif
Atsakyti