Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

QUOTE(anny @ 2012 01 28, 21:53)
linaule, labai gražu smile.gif  thumbup.gif
viosim, ir aš pirma kostiumėlio sijonui išbandžiau smile.gif o dabar žiūriu, kad skara laaabai simpatiškai atrodo smile.gif

O man tai nesuprantamas, g.gif tas mezgimas serveteliu-skaru,servetele yra servetele ir rastas pritaikitas servetelei rolleyes.gif ,o ne skarai schmoll.gif ,yra daud idomiu skaru,tik megzk. smile.gif
Atsakyti
rimusia, tikrai yra labai gražių specialiai skaroms skirtų raštų, kiek jų prisižiūrėjau, tai nežinau kada visus patikusius išbandyčiau smile.gif ir Jūsų labai gražių ir originalių skarų mačiau thumbup.gif thumbup.gif , bet kas nemezgė servetėlės, tai kaip skarą išbandė, o aš kaip sijoną smile.gif (beje, jau ne vieną tokiu raštu suknelę mačiau )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 28 sausio 2012 - 22:04
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 28 sausio 2012 - 22:14
QUOTE(linaule @ 2012 01 28, 23:12)

? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2012 01 25, 14:01)
Prašom user posted image

o ka reiskia tas langiukas pirmas? sakyciau krastine akis, bet tada kartojant raportus gaunas du uzmetimai? blush2.gif

atsiprasau, rods radau - isvirkscioji cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 29 sausio 2012 - 13:05
QUOTE(Musiukass @ 2012 01 29, 13:02)
o ka reiskia tas langiukas pirmas? sakyciau krastine akis, bet tada kartojant raportus gaunas du uzmetimai? blush2.gif

atsiprasau, rods radau - isvirkscioji cia  4u.gif

aš tai tam tarpelyje mezgiau 3 išvirkščiąsias, kad gautųsi tokia skyriamoji juosta... bet čia kaip kam patinka..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2012 01 30, 10:39)
aš tai tam tarpelyje mezgiau 3 išvirkščiąsias, kad gautųsi tokia skyriamoji juosta... bet čia kaip kam patinka..

ir tai šiek tiek rasta keicia, nes maniskis kiek kitap atrodo smile.gif bet grazu irgi. Mezgu 6 nr. virbalais, tai kritikuoja mama, kad per retas.. ale nezinau sutikt su ja ar ne ir megzt toliau.
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 01 30, 10:39)
ir tai šiek tiek rasta keicia, nes maniskis kiek kitap atrodo smile.gif bet grazu irgi. Mezgu 6 nr. virbalais, tai kritikuoja mama, kad per retas.. ale nezinau sutikt su ja ar ne ir megzt toliau.

čia dėl to tankumo - tai skonio reikalas - man pvz moheriniai mezginiai patinka retesti.. čia kaip kam..
Atsakyti
ar matet, skaru myletojoms- KONKRSAS, sudalyvaukit.
Atsakyti
Per šalčius labai gerai mezgasi mirksiukas.gif Štai pasigamino toks šalis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romap: 02 vasario 2012 - 17:08
QUOTE(rimusia @ 2011 12 31, 21:08)

Man kazkodel antra foto neatsidaro verysad.gif Gal galetumete dar ideti? blush2.gif
Atsakyti