Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIII tema

Kaip neresi akis zenklas T tik dar per viduri bruksniukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 21, 13:17)

nežinau kaip ktos, aš užsidėjau akis ant storesnių virbalų, o mezgu plonesniai, lyg gerai viskas.
Atsakyti
QUOTE(angara @ 2012 01 21, 14:20)
Kaip neresi akis zenklas T tik dar per viduri bruksniukas?  4u.gif

Manau,kad tai stulpelis su 1užmetimu
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2012 01 21, 17:15)
nežinau kaip ktos, aš užsidėjau akis ant storesnių virbalų, o mezgu plonesniai, lyg gerai viskas.

Pritariu, svarbiausia visada uždedant pirmos eilutės akis, uždėjinėti jas kuo laisviau
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 21, 12:17)

Aš dėdama akis vieną siūlą imu dvigubą ( tą, kuris arčiau manęs, jis lieka mezginio pakraščiuky, ir gan gerai atrodo).priklausomai nuo siūlų, kartais net nereikia nieko pakraščiui daryt- kaip virvelė gražiai atrodo ir tikrai netempia mezginio krašto. Dar vieną gerą tampraus pagraščio būdą buvo viena forumietė ar ne pradedančiųjų mezgėjų temoj įdėjus, neišsisaugojau nuorodos kažkodėl, bet ten thumbup.gif idėjų buvo kraštui
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles
Pagyrimai visoms didziausi, saliai, skareles super thumbup.gif , groziai nerealus wub.gif
Ylindau nes nusipirkau siulu, noreciau ir as koki sali nusimegzt, tik va, beda, moku tik gera ir bloga akis biggrin.gif Nors kazkada senai senai vienos tetos padedama visa megztini labai graziu rastu nusimezgiau(ji parodydavo kaip megzt, as ir megzdavau), bet pagal rasta nemoku blush2.gif Paskaitinejau, kad tom muselem gana lengvas ir grazus rastas, bet kad as jo neykertu unsure.gif Labai jau pesimestiskai nusiteikusi, kad man iseis koks grazesnis salis, kazin neteks vel stulpeliais nusimegzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2012 01 22, 20:26)
Sveikutes mezgejeles
Pagyrimai visoms didziausi, saliai, skareles super  thumbup.gif , groziai nerealus  wub.gif
Ylindau nes nusipirkau siulu, noreciau ir as koki sali nusimegzt, tik va, beda, moku tik gera ir bloga akis  biggrin.gif

Juk gera ir bloga akys ir yra mezgimo pagrindas smile.gif Moki gera aki ismegzt- mokesi ir 2 sumegzt. Uzmetima uzmest isvis juoku darbas smile.gif Svarbu pasirinkti nesudetinga rasta, pvz:
user posted image
1 eilė - 1 b.a., 1 uždėjimas, 2 a. sumegztos į kairę, 5 g.a., 2 a. sumegztos į dešinę, 1 uždėjimas, 1 b.a.;
3 eilė - 1 b.a., 1 g.a., 1 uždėjimas, 2 a. sumegztos į kairę, 3 g.a., 2 a. sumegztos į dešinę, 1 uždėjimas, 1 g.a., 1 b.a.;
5 eilė -1 b.a., 2 g.a., 1 uždėjimas, 2 a. sumegztos į kairę, 1 g.a., 2 a. sumegztos į dešinę, 1 uždėjimas, 2 g.a., 1 b.a.;
7 eilė -1 b.a., 3 g.a., 1 uždėjimas, 3 a. sumezgamos kartu,, 1 uždėjimas, 3 g.a., 1 b.a..
4u.gif

Atsakyti
Labai jau buvau pasiilgusi "Muselių" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2012 01 23, 08:14)
Juk gera ir bloga akys ir yra mezgimo pagrindas smile.gif Moki gera aki ismegzt- mokesi ir 2 sumegzt. Uzmetima uzmest isvis juoku darbas smile.gif Svarbu pasirinkti nesudetinga rasta, pvz:
user posted image
1 eilė - 1 b.a., 1 uždėjimas, 2 a. sumegztos į kairę, 5 g.a., 2 a. sumegztos į dešinę, 1 uždėjimas, 1 b.a.;
3 eilė - 1 b.a., 1 g.a., 1 uždėjimas, 2 a. sumegztos į kairę, 3 g.a., 2 a. sumegztos į dešinę, 1 uždėjimas, 1 g.a., 1 b.a.;
5 eilė -1 b.a., 2 g.a., 1 uždėjimas, 2 a. sumegztos į kairę, 1 g.a., 2 a. sumegztos į dešinę, 1 uždėjimas, 2 g.a., 1 b.a.;
7 eilė -1 b.a., 3 g.a., 1 uždėjimas, 3 a. sumezgamos kartu,, 1 uždėjimas, 3 g.a., 1 b.a..
4u.gif

Aciu, vakar dar youtube panarsiau, pasimokinau tai siandien bandysiu pradet ax.gif
ir sitas labai grazus rastas, jei patiks, gal ir toki reiks nusimegzt biggrin.gif

QUOTE(Romap @ 2012 01 23, 09:42)
Labai jau buvau pasiilgusi "Muselių"  lotuliukas.gif
user posted image

grazu bigsmile.gif
O kokio nr virbalais mezget? Nes turiu storiausius tik 4 nr, o siulai mochera. Vaziuoju siandien miestan, reikes nusipirkt
Atsakyti
šitas tai berods 5, bet ir 6 mezgu..
Atsakyti
Čia šalikas irgi su musele, tik kaitaliojant,
vienoj eilėj musitės išmegztos, o kitoj tos akys
nesumegztos į museles
user posted image
Lengvas ir greitas mezgimas, gali tikrai bet kuri
nusimegzti
kiti mano darbai
Atsakyti
sniegelis1232, labai įdomiai atrodo.. gera mintis.
Atsakyti
Galiu pasiūlyti dar keleta, paprastesnių,
kuriems tikrai nereikia daug mokslų.

user posted image
user posted image
user posted image
Juk jei jau mokate gera ir bloga akis, vadinasi
galima nusimegzti galybę įvairiausiu
kiti mano darbai
Atsakyti