Besijuokianti, kaip gražiai atrodo
besijuokianti - kokios mažos ir kokios tobulos
Besijuokianti - idealūs maži tapukai
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 19, 14:20)
Ačiū, mielosios
Linada, toli man dar labai iki tobulumo, bet vis tiek ačiū . Mane vis kažkaip tie kirpimai nervina . Na kažkada vis tiek išmoksiu padaryti juos idealiai vienodus.
Linada, toli man dar labai iki tobulumo, bet vis tiek ačiū . Mane vis kažkaip tie kirpimai nervina . Na kažkada vis tiek išmoksiu padaryti juos idealiai vienodus.
gerai, netobulos, o tobulai gražios. man gražus spalvų derinys, forma. o ten visi techniniai dalykai - nutraukoje nesimato visi aspektai, kurie, man vertinant tapkes, svarbūs - yra puikūs. ypač kai mano pačios praktika su vaikšokm tapkutėm...tokia daug blogiau nei pusėtina. 35 dydis - neįveikiamas ir nepagaunamas. nei priekis, nei siaurumas.o čia daar mažesnės ir mh......
Raganele, dailios riešinės O nėra šiurkščios?
Besijuokianti, gerai atrodo, kai daug vienoj krūvoj gulinėja mažyliai mažiausi tai super
ale aš kaip senai ką rodžiau bet rankdarbių temutėj turbūt matėt jau naujo nieko nėr... Imu iš raganeles pavyzdį -mažinu nuotraukas
nieko nesimato O gal jau rodžiau? Tingiu atgal verst puslapius..
Besijuokianti, gerai atrodo, kai daug vienoj krūvoj gulinėja mažyliai mažiausi tai super
ale aš kaip senai ką rodžiau bet rankdarbių temutėj turbūt matėt jau naujo nieko nėr... Imu iš raganeles pavyzdį -mažinu nuotraukas
nieko nesimato O gal jau rodžiau? Tingiu atgal verst puslapius..
Sveikos Nu gražių mažiukų privėlusios
Aštai gimtadienio proga gavau vėlimo stalą, tai tūsinuosi. Prisigalvojau visokių kalėdinių nekoracijų, tai reik iki kūčių pasidaryt Tikiuosi išeis
Aštai gimtadienio proga gavau vėlimo stalą, tai tūsinuosi. Prisigalvojau visokių kalėdinių nekoracijų, tai reik iki kūčių pasidaryt Tikiuosi išeis
Labai tapkiukai.Šiom dienom irgi dekoracijas ivairias vėliau , po keletos dienu gal ir pristatysiu vaizdu .Net dūšia atsigavo
QUOTE(žollia @ 2011 12 19, 19:21)
švelnutėlės, merinosas atūraliai pilkas. Labai faini mažuliai, formakokia gera
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 19, 13:46)
pasirodo ne tik juvelyres "ant galvos nesveikos" ir gimtadieniui irankiu praso
QUOTE(ziit @ 2011 12 19, 19:57)
pasirodo ne tik juvelyres "ant galvos nesveikos" ir gimtadieniui irankiu praso
nu vis proga investicijoms