Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Besijuokianti, kaip gražiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
besijuokianti - kokios mažos ir kokios tobulos wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios 4u.gif
Linada, toli man dar labai iki tobulumo, bet vis tiek ačiū smile.gif . Mane vis kažkaip tie kirpimai nervina doh.gif . Na kažkada vis tiek išmoksiu padaryti juos idealiai vienodus.
Atsakyti
Besijuokianti - idealūs maži tapukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 19, 14:20)
Ačiū, mielosios 4u.gif
Linada, toli man dar labai iki tobulumo, bet vis tiek ačiū smile.gif . Mane vis kažkaip tie kirpimai nervina doh.gif . Na kažkada vis tiek išmoksiu padaryti juos idealiai vienodus.

gerai, netobulos, o tobulai gražios. man gražus spalvų derinys, forma. o ten visi techniniai dalykai - nutraukoje nesimato irnesakyk.gif visi aspektai, kurie, man vertinant tapkes, svarbūs - yra puikūs. ypač kai mano pačios praktika su vaikšokm tapkutėm...tokia daug blogiau nei pusėtina. 35 dydis - neįveikiamas ir nepagaunamas. nei priekis, nei siaurumas.o čia daar mažesnės ir mh...... wub.gif
Atsakyti
Raganele, dailios riešinės 4u.gif O nėra šiurkščios?
Besijuokianti, gerai atrodo, kai daug vienoj krūvoj gulinėja thumbup.gif mažyliai mažiausi tai super wub.gif
ale aš kaip senai ką rodžiau blush2.gif bet rankdarbių temutėj turbūt matėt jau ax.gif naujo nieko nėr... Imu iš raganeles pavyzdį -mažinu nuotraukas tongue.gif

user posted image

nieko nesimato irnesakyk.gif O gal jau rodžiau? Tingiu atgal verst puslapius..mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 19 gruodžio 2011 - 19:42
Žollia, labai gražios. Tik mažos foto - blogai, nieko iiiiiiižlibint negalima ax.gif .

Ačiū visom dar kartelį 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nu gražių mažiukų privėlusios smile.gif

Aštai gimtadienio proga gavau vėlimo stalą, tai tūsinuosi. Prisigalvojau visokių kalėdinių nekoracijų, tai reik iki kūčių pasidaryt biggrin.gif Tikiuosi išeis biggrin.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif tapkiukai.Šiom dienom irgi dekoracijas ivairias vėliau , po keletos dienu gal ir pristatysiu vaizdu biggrin.gif .Net dūšia atsigavo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 19, 19:21)
Raganele, dailios riešinės 4u.gif  O nėra šiurkščios?
...

švelnutėlės, merinosas atūraliai pilkas. Labai faini mažuliai, formakokia gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 19, 13:46)
Aštai gimtadienio proga gavau vėlimo stalą, tai tūsinuosi. Prisigalvojau visokių kalėdinių nekoracijų, tai reik iki kūčių pasidaryt biggrin.gif Tikiuosi išeis biggrin.gif

lotuliukas.gif 4u.gif pasirodo ne tik juvelyres "ant galvos nesveikos" ir gimtadieniui irankiu praso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 12 19, 19:57)
lotuliukas.gif  4u.gif pasirodo ne tik juvelyres "ant galvos nesveikos" ir gimtadieniui irankiu praso lotuliukas.gif

nu vis proga investicijoms biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti