Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

rodziau wink.gif pilkas su melyna ir raudona snaigem wink.gif
istraukiau is spintos po kurio laiko - ziuriu demetos.
o dabar veliau is rudos.....neatsimenu pavadinimo doh.gif doh.gif gerai veliasi irgi
Atsakyti
Nugi's, taigi's nepavyko gotlando išbandyt ax.gif Lauksiu ateinant naujos įkvėpimo bangos vėlimui. Dabartinė banga jau taaaip išvargino ax.gif Dabar laukia meduolių kepimo malonumai biggrin.gif
Man dar nėra susidažiusios nė vienos šlepetės g.gif O gal nepastebėjau g.gif Džiovinu tik ant padų.
Atsakyti
kadangi lateksuoju slapias net lateksas parudavo biggrin.gif
Atsakyti
kadjau čia toks štilis, tai parodysiu pirmą savo blyną:
user posted image

nieko nebandžiau įdomaus išgaut,tiesiog pabandžiau padaryti riešines. Nagi visai mielas šildantis reikalas, dukrytė užsimanė irgi smile.gif bus katytė per karnavalą, tai matyt sukurpsiu iki jo blauzdinukes ir riešinukes katiškų spalvų smile.gif mur
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Peržiūrėjau daug jūsų ir ing00tės šlepečių ir žvilgsnis užkliuvo už mažų užkulnių. Suprantu, kad visai mažiukas užkulniukas skirtas šlepsėjimui, kai šlepetė visai neužsikabina už kulno. Bet šlepečių su didesniais užkulniais pats užkulnis man pasirodė per mažas, kad einant visa šlepetė laikytųsi ant kojos.

Kad ir šitas pvz. - http://4.bp.blogspot...78_burebure.jpg

Jos skirtos šlepsėti ar laikosi ant kojos einant? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2011 12 19, 12:35)

Jos skirtos šlepsėti ar laikosi ant kojos einant?  blush2.gif

Šitos laikosi smile.gif

Mergos, jau baigiau clap.gif: clap.gif: clap.gif: Namus, po mėnesio laiko susitvarkiau brunette.gif Pietus, ne sasyskinius, paruošiau brunette.gif išsimiegojau brunette.gif gal, net ir šunį išvesiu pasivaikščiot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 19, 11:40)
Šitos laikosi  smile.gif
Mergos, jau baigiau clap.gif: clap.gif: clap.gif: Namus, po mėnesio laiko susitvarkiau  brunette.gif Pietus, ne sasyskinius, paruošiau brunette.gif išsimiegojau brunette.gif gal, net ir šunį išvesiu pasivaikščiot laugh.gif

ir net 3 x parukei doh.gif
Atsakyti
user posted image

Aš irgi baiginėju. Va krūvą įdaviau dovanų, dar vienos poros net nespėjau nufotkint, naktį baigė džiūt, o ryte iškeliavo.

Raganėle, labai mielos riešinės, tokios jaukios ir švelnios atrodo 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 19 gruodžio 2011 - 12:07
ohooo darbininke! thumbup.gif
as tai maniau, kad viskas- relaxsas...(sestadieni buvau Vilniuj, aplankiau Gedimino 9 merginas, velejeles...o paskui iki ryto Latino pabe "veliausi"... ) o sian bac! ir reikia veltiniu... doh.gif vienus nuveliau... oii kaip nemegstu tokiu "karstu" velimu...o dar ir vandens karsto nera... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 19, 13:02)
ir net 3 x parukei doh.gif

Perekūras...iki kitų Kalėdų lotuliukas.gif

Riešinės tikrai mmmmm..... rolleyes.gif

Besijuokianti, super thumbup.gif
Atsakyti
Raganėle, gražios riešinės, su rožytėm.
Beijuokianti, padirbėjai iš peties thumbup.gif
Atsakyti
oi kiek gražių tapkučių , o aš čiūt gyva (nusivėmusi, nusitrėdusi), turiu dar velt o sveikatos nėra doh.gif verysad.gif
Atsakyti