Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2011 12 16, 13:58)
Kas nors tokius gal tokius žaisliukus čiupinėjot/turit/matėt?

as domejausi karderiais (daug video medziagos perziurejau) ir norejau tokio, ale kazkaip brangoka, toks pasizaidimas, bet labai idomus wub.gif
vyras net buvo pasisoves pagaminti, bet kazkaip uzmetem.
koks nagingas vyrukas tai tikrai pagamintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 16 gruodžio 2011 - 13:55
Kadabra, o kaip pasidaryt tuos spygliukus? Ar būna jų jau prismaigstytų tik ant būgnų pritaisyt? g.gif Ale taip užsimaniau... Vis žaislas naujas. Aš irgi vis žiūrinėdavau filmukus, kaip su jais žaidžia. Tik vat nežinau ar ilgam man jo reiks, paskui teks čia už trečdalį kainos kam nors įsiūlyt biggrin.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 12 16, 13:43)
...
g.gif jauc mano sirdis- dar ir kokius vermiselius sustraintum g.gif

kokius vermišelius? nemoku vermišelių,čia Sraunios upės sritis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 16, 15:12)
Kadabra, o kaip pasidaryt tuos spygliukus? Ar būna jų jau prismaigstytų tik ant būgnų pritaisyt? g.gif Ale taip užsimaniau... Vis žaislas naujas. Aš irgi vis žiūrinėdavau filmukus, kaip su jais žaidžia. Tik vat nežinau ar ilgam man jo reiks, paskui teks čia už trečdalį kainos kam nors įsiūlyt biggrin.gif
kokius vermišelius? nemoku vermišelių,čia Sraunios upės sritis tongue.gif

yra jau pirkti gatavu tokiu juostu, tik jos ne taip jau pigiai kainuoja, nezinau kur ten maniskis buvo rades, pries pusmeti gera uzmetem si reikala.
as siaip irgi noreciau tokio zaislo, tik vat kazkaip viska pasveri ir pagalvoji: ar atsipirks? ar tik kaip koks zaisliukas gules biggrin.gif ?
man pirmiau reikia rateli mociutes ivaldyti cool.gif
Atsakyti
Hm, o kam būtinai turi atsipirkt g.gif Gi liks geras žaislas ilgam, va kaip močiutės ratelis, kurio iš saviškės aš niekaip neiškauliju biggrin.gif gal dar pabandyt prieš Kalėdas,o ir visokių kitokių rakandų pas ją pilna. Reiks patikrint kaip veikia.
Atsakyti
na, kazkaip kazkokia rimta motyvacija perkant toki brangesni daikta jau turi buti biggrin.gif .
tiek daug reikmiu isties, kad tada jau reiketu statyti siokius tokius prioritetus neatsiperkantiems dalykams 4u.gif .
na cia pas mane taip smile.gif

p.s. as vilna laaaabai megstu pirkti, nes zinau, kad vistiek susinaudos, cia islaidumas man kaip ir i nauda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 16 gruodžio 2011 - 15:53
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 16, 13:40)
OMG, bet kas baisiausia, kad ten žiauriai daug darbo. Nu aš tašes peržiūrėjau
Papildyta:
Čia vadinasi "Rusų realizmas" jei pagal dailę biggrin.gif

Laukiu tapkių - tašių su beržo kamienais biggrin.gif

taip ir nesupratau ar čia Pakeleivės tapcės ar čia tik rodo ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 16, 16:55)
čia tik rodo ji  g.gif

drinks_cheers.gif rodo
Atsakyti
raganele, sakei Golandas mesliuku putas dazo. man nedaze, bet isdziuves kazkoks rudumas persimuse. plemais i pavirsiu islindo. nes dziovindama as vartau tapkes, tai toks jausmas kad bedziunant ta spalva kazkaip subego. sunku paaiskinti. bet ir rudoji vokiskoji kazkaip, iskalavau padzioviau apverciau tapkes ziuriu dekoras rudai pasidazes mastau.gif ar as per mazai skalauju ar kaip cia yra...ar cia man vienai vaidenasi nebuti dalykai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 17, 10:28)
raganele, sakei Golandas mesliuku putas dazo. man nedaze, bet isdziuves kazkoks rudumas persimuse. plemais i pavirsiu islindo. nes dziovindama as vartau tapkes, tai toks jausmas kad bedziunant ta spalva kazkaip subego. sunku paaiskinti. bet ir rudoji vokiskoji kazkaip, iskalavau padzioviau apverciau tapkes ziuriu dekoras rudai pasidazes mastau.gif ar as per mazai skalauju ar kaip cia yra...ar cia man vienai vaidenasi nebuti dalykai mastau.gif

tai gal ten muilas. Imerk i blūdą ir acto ipilk
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 17, 10:28)

perskalauk, manau. Man dauguma nedažytų vilnų rudai putas tepa
Atsakyti
neee, cia taip ir po acto. nu man vis kokie mistiski reikalai gaunasi.
Atsakyti
Nelabai mistiniai, man irgi kartais nutinka, džiovinant mažiausiai fintų būna, jei išskalavusi centrifūgoj išgręžiu. Kitaip buvo ir rudai subėgę ir ant radiatoriaus nuo karščio pageltę. Visa tai išsimuilavo, išsiskalavo, bet dabar džiovinu tik gerai nugręžtas.
Parodyk rezultatą gotlandinį ax.gif
Atsakyti