Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(žollia @ 2011 12 15, 22:45)
kaip taikliai pasakyta... wub.gif

tai jau dekui, Zollia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 15, 21:57)
persisotinimas kazkoks. praeis.
ateis sausis, pripustys, taps ramu, viskas pasimirs.... zaziviom  biggrin.gif  4u.gif

Pirmą kartą to gal šiteip labai laukiu rolleyes.gif Naktim sapnuoju, kad man nupjauna rankas ties riešais ir varvančio kraujuojančiom bėgu pagalbos ieškot doh.gif Kelsiu tapu kainą cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 15, 21:49)
Pirmą kartą to gal šiteip labai laukiu  rolleyes.gif Naktim sapnuoju, kad man nupjauna rankas ties riešais ir varvančio kraujuojančiom bėgu pagalbos ieškot  doh.gif Kelsiu tapu kainą  cool.gif  lotuliukas.gif

kelk kaina drinks_cheers.gif faktas !!!! kad paskum galetum kokybiskus protezus nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 15, 22:53)
kelk kaina drinks_cheers.gif faktas !!!! kad paskum galetum kokybiskus protezus nusipirkt doh.gif

ziauriai tu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 15, 21:49)
Pirmą kartą to gal šiteip labai laukiu  rolleyes.gif Naktim sapnuoju, kad man nupjauna rankas ties riešais ir varvančio kraujuojančiom bėgu pagalbos ieškot  doh.gif Kelsiu tapu kainą  cool.gif  lotuliukas.gif

Nu ir sapneliai doh.gif Dieną -naktį tas pats „sapnas":oh
Atsakyti
Jezus, kokie sapnai doh.gif man tai rankos jau naktimis nutirpsta, gal reik eit anksčiau atostogų. Gana čia tų eksperimentų, įrodžiau atrodo kai kuriems dejuotojams, kai ką lotuliukas.gif o tai vis bandė mane įtikint, kad darbonėrpinigųnėrdiplomasnepadedakubiliuskaltas biggrin.gif patys kalti. Va cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 12 15, 20:27)
Grazios slepetes, abieju  wub.gif
Tik tikrai, Raganele, dek foto didesnes.

Kadangi pas mane riesai ploni, tai as visad beveik dedu gumytes ant pirstiniu.
O kokios, Raganele, ten prailgintos pirstines yra ir kur perki? Rankas kai pasigadinau, tai butent riesu zonoje, kur jau pirstine neuzeina, tai kaip ir gerai butu tokios velimui  ax.gif

Juperi, kaip tu? Velsi? tpfu... tai yra gyvensi?

dėkui smile.gif
Pirštinės senukuose mėlynos, bet mažiausio dydžio nebuvo... Mano irgi mažos rankos, tai pastoviai bėda su tuo. Pirštinės kaip įprastos storesnės guminės ilgos, bet šios vinilinės - kaip tik kočiojimui, mano riešai bambuko bijo labai.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 15, 23:36)
Pirštinės senukuose mėlynos, bet mažiausio dydžio nebuvo... Mano irgi mažos rankos, tai pastoviai bėda su tuo. Pirštinės kaip įprastos storesnės guminės ilgos, bet šios vinilinės - kaip tik kočiojimui, mano riešai bambuko bijo labai.

aisku, reiks pasiziureti, nors itariu jos neplonos.
o tu manai, kad kaltas bambukas? man riesai irgi paraude buvo, bet as galvoju, kad tai vis gi muilas (juk trini riesus i ta muilina bambuka).
Atsakyti
raganele, labai gražūs tapukai, kaip ir visi jūsų veltinukai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Rosebud smile.gif
QUOTE(kadabra @ 2011 12 15, 22:49)
aisku, reiks pasiziureti, nors itariu jos neplonos.
o tu manai, kad kaltas bambukas? man riesai irgi paraude buvo, bet as galvoju, kad tai vis gi muilas (juk trini riesus i ta muilina bambuka).

aha bambukas,jei jį suku į rankšluostį tai dar ok, bet jei tik prie pliko muiluoto pasitrinu - iškart riešam šakutės. Kiek galima su tais įsukimais žaist, o man pirštinės ir storesnės tinka tai vėlimo daliai.
Atsakyti
Grazios tapkytes 4u.gif

Atsakyti
Sveikos vėlejėlės wink.gif

Negaliu jau aš į tapces žiūrėt, pavargau.. vakar dar nervai sunkiai laikė, tai pasiiėmiau į rankas adatėles, žaisliukų suvėliau ax.gif

Naujienos apie verslo liudijimus:
"Vilniaus miesto savivaldybės taryba šiandien patvirtino mažiausią galimą verslo liudijimų kainą metams – 1440 litų, išskyrus kelias veiklų rūšis. Vilniaus miesto savivaldybės taryba nustatyti naują verslo liudijimų kainą privalėjo vadovaudamasi Seimo priimtomis Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo pataisomis. Ši verslo liudijimų kaina galios nuo 2012 metų sausio 1 dienos iki 2012 metų gruodžio 31 d.

Tačiau Vilniaus miesto savivaldybės taryba patvirtino 50 procentų mažesnę, tai yra 720 litų verslo liudijimų kainą pensininkams, asmenims, auginantiems tris ir daugiau vaikų iki 18 metų, įsigyjantiems verslo liudijimą verstis tradicinių amatų veikla. Net 80 procentų nuolaida verslo liudijimams įsigyti bus taikoma neįgaliesiems, auginantiems neįgalius vaikus, darbo biržoje registruotiems asmenims ir studentams. Jie už verslo liudijimą mokės 288 litus. "
Atsakyti
Deja, bet, kad pretenduot į tradicinių amatų veiklą, reikia būt toj tautodailinnikų sąjungoj, nes tradiciniams amatams vien to, kad darai veltinius - neužtenka.
Įdomu kokios kainos Kaune ir Kauno raj. bus ax.gif .
Iš tikro tai žiauru tokios kainos schmoll.gif .
Atsakyti