Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 22:44)
aš tai neiškenčiu, pasakau ką manau.  lotuliukas.gif

taigi gal jos skirtos pasidėjimui kampe ir grožėjimuisi hihihi.gif
baisu.
mano teta irgi baisybes už 40 lt nusipirkus buvo. vis neprisiruošiu nuvelti ir padovanoti "tikras".
Atsakyti
Pas mus sventei maciau buvo tokios is gabalu siutos , bet buna kad lakstai taip gerai suvelti ir tokie dailus ir susiuti tai man grazu bet cia tokie kuzuliukai buvo aceit pavelti tokie tokie pasiburkia ir susiuti gabalai ir maciau pirko gana noriai blink.gif pas mane atejo vaikiskas turejau susidejus kelias mat seniunijas reikejo atstovauti sako kokia kaina sakau 35lt ojoj tokios mazos ir tokios brangios hmm nu paskui apejus ratuka as ja uzmaciau ir paprasiau kad sese prieitu paklausti kokia kaina tai ten pas ja ismeros tai ir nesuprasi tokio kutliuku kokios bet tipo vaikiskos 60 o suaugusiam 120sake tai man pasirode apiplesimas uz kutliuka toki dar paskui pagalvojau kaip ten nesioti kai siule ne tai kad per sona, virsu o ir per pada tai turetu spausti kojos pada g.gif na bet as nelindau i diskusijas mat pastebejau kad tokia surugus bobele ir buvo kam patiko jos .vienos spalvos pilkos buvo mano seses vyras buvo net susigundes nusipirkti pameginti , bet gretimai atstovaves stalius kocela man i rankas iteike tai vos ir neuzmojau:)
nesakau kad mano tepukai idealus , bet ko tuoliau tuo labiau mokausi ir randu kur vis mokytis ir kritika megsta ja priimu ir tai geras spyris buna bet kai parduoda tokius darbus ir baisiai statosi kas as ir ka darau tai jau man buna net paciai geda kad tokiu zmoniu atsiranda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 26 sausio 2012 - 12:27
QUOTE(karalyste @ 2012 01 26, 12:24)
....... bet gretimai atstovaves stalius kocela man i rankas iteike tai vos ir neuzmojau:)

Žinai, gal kažkam ir gerai smile.gif ir niekaip nedašyla kaip Tau gerai(žinoma įvertint gali tik pačiupinėjus), bet manau į Tave kočėlu užsimot neprošal http://www.veltinis....pytes-99180.htm
Atsakyti
Sveikos vėlėjos,
skaičiau užvirusią diskusiją. Kažkaip aš visai smekti pardavėjo nebūčiau linkusi. Taip, tapkytės be formos, nepilnai suveltos nu vienu žodžiu kaip kažkuri rašėte "strošnos". Taip, blogai, kad jos parduodamos ir pirkėjas susidaro netinkamą nuomonę apie veltinį, bet... aš įžvelgiu ir pirkėjo kaltę. Nugi neįmanoma gauti gero daikto UŽ DYKĄ. 25 lt klausimas ar savikainą padengia??? Reikia perkant mąstyti ar daiktas už tokią kainą tarnaus tiek, kirk norėtumėte...
Nežinau kas velia šiuos gaminius, bet aš UŽ žmones, kurie nedejuoja, kad viskas blogai, o stengiasi ir daro, kad būtų gerai ax.gif Na gal tai atvejis, kai asmuo neturi darbo ir jam pragyvenimui reikia tų pinigėlių, gaunamų už jo darbus. TIK tobulėjimui vietos yra daug. Gaila, kad ne visi nori tobulėti. blush2.gif

Kas liečia Karalystės darbus, tai aš palaikau dzūkę (juk galų gale, pati esu dzūkė lotuliukas.gif ). Karalyste, jums reikia labiau savimi ir savo darbais pasitikėti. Parduoti gerą daiktą irgi reikia mokėti mirksiukas.gif

Papildyta:
žinok pamačiau šią nuotrauką ir pakeičiau savo nuomonę doh.gif
http://www.ewool.lt/gaminiai/veltiniai/#!prettyPhoto[gallery]/4/
nu negalima tokių darbų pardavinėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 26 sausio 2012 - 14:03
Oi geras, šiandien normaliau pasižiūrėjau, reiks kainas kelt lotuliukas.gif . Nes matau ten ir po 80 Lt tokių "mielai minkštų ir švelnių" ax.gif doh.gif .
Karalyste, pardavinėk tu už kiek nori. Visada atsiras kas pradeda velt ir pigiau velia - nėra čia pykt. Nors jei 2x pakeltum kainas man rodos rezultate tą patį finansinį variantą turėtum smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 26 sausio 2012 - 14:24
Niugis ir aš įkišau nosį pažioplinėti doh.gif esu senovinio auklėjimo, stengiuosi nesmerkt, rasti pateisinimą... pažiūrėkite, kiek žmogus privėlęs- reiškia netingi, dirba. Kai kurie gniužuliukai pasiuvinėti, apnerti - vėlgi dirba. Su tom kūdikiškom - visiškas pravalas...Kyla klausimas- ar žmogus tiek nesavikritiškas, nenori tobulėti, trūksta informacijos? Kokios priežastys, kad visi darbeliai tokie vienodi g.gif

Atsakyti
mergaitės, kadangi kalba pasisuko apie kainas, gal kuri pasakys, kiek kainuoja tapkučių arba šaliko vėlimo pamoka tongue.gif
Atsakyti
Šalikėlio pamoka Litwoole kainavo 100Lt (prieš metus).
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 01 26, 15:19)
mergaitės, kadangi kalba pasisuko apie kainas, gal  kuri pasakys, kiek kainuoja tapkučių  arba šaliko vėlimo pamoka  tongue.gif

http://www.wool.lt/i...o...=69&lang=lt Įsispiriamų tapkučių kursai rašo, kad kainuoja 100 lt

Va čia irgi kursų kainos http://velimostudija...arkarastis.html

Atsakyti
Oi ačiū, mergaitės bigsmile.gif Pamiršau apie google visagalį bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 26, 14:56)

žinok pamačiau šią nuotrauką ir pakeičiau savo nuomonę

hihihi.gif

QUOTE(stewie @ 2012 01 26, 15:46)
...Kyla klausimas- ar žmogus tiek nesavikritiškas, nenori tobulėti, trūksta  informacijos?

Gal nėr kritikų g.gif nNes, aš va, čia SM, pirmąsiąs parodžiau ir šoką gavau nuo kritikos- nesuveltos, per minkštos, nevykusi forma, negeros nosys, per plonos, nelygiai suklotos.. jetau, galvojau, iš kur čia ištraukėt mad.gif lotuliukas.gif Norint tobulėti reikia mokėti išgirsti kritiką, nes jei niekas nebūtų pasakęs kas negerai, o pati, nors mačiau darbus internete (besimokydama gyvų šlepečių nė akyse neregėjau, nekalbant apie čiupinėjimą jų)bet kai nematai gyvai į ką lygiuotis tai tiesiog neaugi smile.gif Arba žmogus tiesiog naglas ir be skupulų- perką tokias lepšes, tai kam vargti, durnos tos kurios po pusdienį tapkes velia, kai aš per pusdienį 6 sukepu cool.gif
Kita vertus kyla klausimas, kaip reikia sugebėti tiek daug suvėlus negauti pastabų, kad jos plyšta, kaip galima šiame versle sukantis " nepraciokinti" kaip tai daro konkurentės ir, bent jau iš sportinio intereso, nepabandžius nors vienas iki formos davelt g.gif

Na ir pasirodau paskutines, nors kartą ax.gif
user posted image

Beje, skaitėt Ingos detektyvus doh.gif http://inga-bure-bur...ka-pirtyje.html
Atsakyti
O taip...
ir šlykščiausia, kad tai lietuviųdarbas, o ne ko kito.
Atsakyti