Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Gaminamos tik pagal individualų užsakymą....

man taip kirba parašyt į ten kokią šlykštynę lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai čia puikus įrodymas, kad pigūs daiktai nebūna geri blush2.gif Nori kokybiško daikto mokėk brangiau, bet ir devėsi, ir džiaugsies ilgiau ax.gif Mano draugė nusipirko pigias veltinio šlepetes (tokias tik pradėtas velti), tai po savaitės suplyšo, o aš jai sakau nori nešioti ilgiau tai reikia pirkti kokybiškas, o ne ieškoti kuo pigiau. ax.gif

Gaila, kad žmonės po tokių akcijų susidaro ne kokią nuomonę ne tik apie rankdarbius, bet ir apie patį veltinį unsure.gif
Atsakyti
Bet ir ta kaina ne tokia jau maža palyginus, rašo 50 lt , o vaizdas tai jau neverta net kalbėt ax.gif
Atsakyti
Labai baisios tos tapkutes, cia panasiai is tos serijos , kai mano bendradarbe nusipirko ant silko pavelta sali, sumokejo 250 lt , kuris po keliu uzsidejimu iskart susiburbuliavo, ir ji sake daugiau i veltinio pusia net nepaziures doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 25 sausio 2012 - 15:26
Šiaip tai veltinio burbulavimąsis nėra laikomas broku. Būtent dėl šios savybės vilna ir susivelia. O kai kurie pripažinti veltinio meistrai prekės aprašymuose netgi rašo, kad pradžioj gaminys gali bumbuluotis ir tuos bulbuliukus reikia nurinkti. Jei gerai suvelta, toliau bumbuluotis nustoja, jei blogai suvelta - bumbuluojąsi tol, kol gaunąs skylės.
Dažiausiai ta priklauso nuo vilnos rūšies ir ar paviršius buvo dengtas pvz. šilku, ar kokiu kitu pluoštu, kuris neleidžia vilnai bumbuluotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 sausio 2012 - 16:10
o man vistiek nedaina, kaip gali tiek daug veliant nedašusti, kaip tai reikia daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 25, 18:08)
Šiaip tai veltinio burbulavimąsis nėra laikomas broku. Būtent dėl šios savybės vilna ir susivelia. O kai kurie pripažinti veltinio meistrai prekės aprašymuose netgi rašo, kad pradžioj gaminys gali bumbuluotis ir tuos bulbuliukus reikia nurinkti. Jei gerai suvelta, toliau bumbuluotis nustoja, jei blogai suvelta - bumbuluojąsi tol, kol gaunąs skylės.
Dažiausiai ta priklauso nuo vilnos rūšies ir ar paviršius buvo dengtas pvz. šilku, ar kokiu kitu pluoštu, kuris neleidžia vilnai bumbuluotis.

cia tiesa negaliu nutyleti , kadangi visai nemoku saliu velti isigyjusi as turiu ir daug ka apdovanojus Blansytes salikiukais vos prie kakliuko pasivelia bet sutvarkius bumbuliukus nesioja mama vos ne kasdien ir super graziai atrodo ne nepanasu apie skyles ir apie burbulevimasi juo lab kad tokie dailiai ploni kad ne apsakyti negalima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 25, 15:19)
Čia tos pačios, tik iš arčiau galima apžiūrėt 

„šlepetės"

Geras biggrin.gif Tokios pat pas mane džiūna šiandien, sakau ryt badysiu raštą adatėle, tada iki galo suvelsiu, bet gal nesivargint laugh.gif
Kaip veliasi gerai thumbup.gif Pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 18:28)
o man vistiek nedaina, kaip gali tiek daug veliant nedašusti, kaip tai reikia daryti  doh.gif

thumbup.gif
QUOTE(Šelma @ 2012 01 25, 19:21)
Geras  biggrin.gif  Tokios pat pas mane džiūna šiandien, sakau ryt badysiu raštą adatėle, tada iki galo suvelsiu, bet gal nesivargint laugh.gif
Kaip veliasi gerai  thumbup.gif Pagaliau  rolleyes.gif

aiskiai, kad nebvelk...ir dekora gali tik uzdet, kam ten su ta adata vargintis mirksiukas.gif

as galvojau, kad tik as viena busiu tokius sliurius maciusi? ale zinokit as pas mus mieste tokias mugej maciau, negalejau akim savo patiket... klausiu kokia kaina? sako 100 Lt, t.y. pigiau, nes vasara... ir ziuri i mane speco akim doh.gif o as irgi vaidybos meno mokyta.. "ai ai, kaip grazu !" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 25 sausio 2012 - 22:04
QUOTE(Juperi @ 2012 01 25, 23:01)
o as irgi vaidybos meno mokyta.. "ai ai, kaip grazu !" doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 25, 22:01)
thumbup.gif

aiskiai, kad nebvelk...ir dekora gali tik uzdet, kam ten su ta adata vargintis mirksiukas.gif

as galvojau, kad tik as viena busiu tokius sliurius maciusi? ale zinokit as pas mus mieste tokias mugej maciau, negalejau akim savo patiket... klausiu kokia kaina? sako 100 Lt, t.y. pigiau, nes vasara... ir ziuri i mane speco akim doh.gif o as irgi vaidybos meno mokyta.. "ai ai, kaip grazu !" doh.gif

aš tai neiškenčiu, pasakau ką manau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, kai nieks nepasako, kad suvelta basiai, iš kur žmogui žinot smile.gif .
Atsakyti