Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Katinytis @ 2012 01 23, 17:42)
Norėjau ir sakyt ar tik ne kokia viskozė  ax.gif .
Čia ne i tema , bet aš nepastebėjot , kad kai prasidėjo paštuose grūstys kokios tai ,

jo jo..siandien stovejau pusvalandi... , bet idomiausia, kad dirbdavo po 5-ias, kaip tik tiek langeliu ir yra, o dirba viso labo 2-i doh.gif
Atsakyti
Rasit , rasit to bardako, aš tik priedus mėgstu susitvarkyt, kad man patogu būtu, o visa kita toks kūrybinis amžinas bardakiukas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 23, 11:48)

Kažką dar suvėliau.

gražuliukai. ir spalvų derinys. thumbup.gif na apie forma tyliu-nuglundinti, išmyluoti.
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 23, 19:16)
Jūs ryt gyvai galėsit pamatyt  doh.gif  smile.gif .
O jei rimtai tai labai paprasta sistema karabinai ir užsegami maišiukai.
Nusiperki pluošta ir namuose susidedi i maišiukus ir prisegi prie atitinkamo karabino, jei koks mandras pluoštas kurio neatskirsi ant maišiuko gali parašyt tuo CD žymekliu. Nors aš kiekvienam pluoštui skyrusi atskira karabina. Nuotraukos bus prastokos , bet esmė matysis  ax.gif .

mintis superinė thumbup.gif pas mane irgi maišiukai išsiardę, kitur pavadinimai nusitrynę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 23, 12:18)
Tuos plaukus nudepiliuok skutimosi peiliuku rolleyes.gif

Kai parašei, tada pagalvojau, kad gal galima ir tuo pūkų rinkikliu pazūlinti? g.gif
Atsakyti
Labas rytas, darbininkės mirksiukas.gif
atėjau pasigirti, kad pagaliau savo kojeles apaviau ax.gif . Nusivėliau paprastutes šlepetes iš BG karšinio. Nu nerealiai čiotka su vilnos tapkėm thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 24 sausio 2012 - 11:11

QUOTE(s@mi @ 2012 01 24, 11:11)
Nusivėliau paprastutes šlepetes iš BG karšinio. Nu nerealiai čiotka su vilnos tapkėm thumbup.gif

aha, kitokių ir nebenorėsi.. 4u.gif
besijuokianti , dailūs bačiukai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Žollia 4u.gif .
Ko pati nieko nesirodai? ax.gif

S@mi, nosytės tapukų gražiai atrodo, turbūt ir patys tapukai dailūs smile.gif .
Atsakyti
Mergicos, pavydesit - mes visus Katinycio lobius apziurejom, vaika nerealu su veltinio usais biggrin.gif matem, o ir siaip smagiai pasiplepejom. Va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 24, 14:05)
aha, kitokių ir nebenorėsi..

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
S@mi, kazkaip su foto pasykstejai g.gif kas ten su uzkulniu negerai??? kad jau slepi g.gif
Atsakyti
Labutis, mergaites, man iskilo toks klausimukas, del sablono su ausytem ax.gif kaip jus paskaiciuojat kokio dydzio ir kurioj vietoj jas nusibraizyt, ar viska is akies darot? g.gif
Dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
O aš gyvai visas bliuzeles liemenes iščiupinėjau , jau kokios gražios spalvos ir darbas be priekaištu.O tas ūsuotas vaikas visa laika zyzia bačioku su tokiu pat kailiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti