Kadabra, kitą kartą ant manęs galėsi bėdą verst .
Bet aš tai akurat savo dekoro pluoštuose nesigaudau, viskas vienoj dežėj, jei kurie dažniau naudojami, tai seniai pametę savo pakuotes.
O blizga tai daug kas ir tą blizgumą galima įvairiai išgaut. Ir banano puoštas, ir kanapės, ir viskozė - pastarąją aš labai myliu, nerealiai gražiai spindi ir kritimą labai gražų duoda.
Norėjau ir sakyt ar tik ne kokia viskozė .
Čia ne i tema , bet aš nepastebėjot , kad kai prasidėjo paštuose grūstys kokios tai , tai jos ir tesiasi.Na kaip mane sunervino šiandien, kaip kokiais sovietiniais laikais ,pašte pralaukiau valanda su biškiu . Sakau gal kitur tuščia, o tik centriniam ir man prie namu tos apgultys nenormalios.Nepagaunu kame ten tam pašte reikalas ir kas pasikeitė.Kada benueičiau ši mėnesi vis tenka žiauriai sugaišt .
Čia ne i tema , bet aš nepastebėjot , kad kai prasidėjo paštuose grūstys kokios tai , tai jos ir tesiasi.Na kaip mane sunervino šiandien, kaip kokiais sovietiniais laikais ,pašte pralaukiau valanda su biškiu . Sakau gal kitur tuščia, o tik centriniam ir man prie namu tos apgultys nenormalios.Nepagaunu kame ten tam pašte reikalas ir kas pasikeitė.Kada benueičiau ši mėnesi vis tenka žiauriai sugaišt .
Katinyt, 2 priežastys - Snoro klientai kažką paštuose veikia ir nuo sausio 12 prasidėjo kažkokie pašto kompų sistemos trikdžiai. Man irgi tenka prie langelio kymarint - užsiregistruos/neužsiregistuos niekad nežinia ir paštininkės bamba, kad ant jų bamba
Mano dekorų dėžutė irgi su nebeidentifikuojamais pluoštais
Mano dekorų dėžutė irgi su nebeidentifikuojamais pluoštais
Galiu jei norit parodyti savo pluoštu susidėjimo sistema, man labai pasiteisino
Papildyta:
Reiks ten ir naudotis , nes nervai nelaiko .
Papildyta:
Katinuk, Megoj paštas tuščias. Dar niekad nemačiau ten eilės.
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 23, 17:54)
Galiu jei norit parodyti savo pluoštu susidėjimo sistema, man labai pasiteisino
Papildyta:
Papildyta:
Rodyk, gal pavyks nusižiūrėt, nes pas mane viskas tuoj susisuks į vieną kamuolį
aš į normalius paštus nebevažiuoju, yra maxima bazėj centinio pašto poskyriukas - jokių eilių tik vat su tais kompiniais trikdžiais pastaruoju metu stringa kartais.
Jūs ryt gyvai galėsit pamatyt .
O jei rimtai tai labai paprasta sistema karabinai ir užsegami maišiukai.
Nusiperki pluošta ir namuose susidedi i maišiukus ir prisegi prie atitinkamo karabino, jei koks mandras pluoštas kurio neatskirsi ant maišiuko gali parašyt tuo CD žymekliu. Nors aš kiekvienam pluoštui skyrusi atskira karabina. Nuotraukos bus prastokos , bet esmė matysis .
Papildyta:
Truputi esu pedantiška , tai man rankdarbinė netvarka tiesiog galvaskausmis būdavo, kai kuistis reikdavo . Čia nėra visai mano išgalvojimas, tiesiog nusižiūrėjau nuo siuvinėtoju, jos taip rūšiuojasi siūlus .
O jei rimtai tai labai paprasta sistema karabinai ir užsegami maišiukai.
Nusiperki pluošta ir namuose susidedi i maišiukus ir prisegi prie atitinkamo karabino, jei koks mandras pluoštas kurio neatskirsi ant maišiuko gali parašyt tuo CD žymekliu. Nors aš kiekvienam pluoštui skyrusi atskira karabina. Nuotraukos bus prastokos , bet esmė matysis .
Papildyta:
Truputi esu pedantiška , tai man rankdarbinė netvarka tiesiog galvaskausmis būdavo, kai kuistis reikdavo . Čia nėra visai mano išgalvojimas, tiesiog nusižiūrėjau nuo siuvinėtoju, jos taip rūšiuojasi siūlus .
Oho kaip tvarkingai .
Man is visokiu maisiuku labai greit viskas issima, bet atgal kazkodel nesusideda . Bet matyt reik kazka galvot kaip Katinytis, nes viskas susimaiso, o be visa to dar ir pasimeta: tai pas siulus nukeliauja, tai pas vilnas, paskui ieskau ieskau...
P.S. Tai jau tikiuosi ryt pamatyt, jei neuzpustys kur musu kaimo. Siandien kol atsikasiau. Vienur nusikasi, atsisuki - vėl gerokai prisnigta
Man is visokiu maisiuku labai greit viskas issima, bet atgal kazkodel nesusideda . Bet matyt reik kazka galvot kaip Katinytis, nes viskas susimaiso, o be visa to dar ir pasimeta: tai pas siulus nukeliauja, tai pas vilnas, paskui ieskau ieskau...
P.S. Tai jau tikiuosi ryt pamatyt, jei neuzpustys kur musu kaimo. Siandien kol atsikasiau. Vienur nusikasi, atsisuki - vėl gerokai prisnigta
Žinai pas mane kaime irgi pakast gerokai tenka, vakare kaimynai visi kaip kokios skruzdėlės , aš dar tik eisiu ta malonuma patirti , reiks garaža atkast .
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 23, 18:51)
Katinuk, Megoj paštas tuščias. Dar niekad nemačiau ten eilės.
paskutiniu metu megoj eilese jau stovejau.
Bet siaip man ten labiausiai patinka, fainos mergickos dirba
p.s. katinyti... o dar sako, kad i bardaka demesio nekreipt.. aisku, juk gtokio bus nerasta
Pavydu pedantėms pas mane galvą nusisukt galima ir rast nieko neįmanoma
Ir velti šiandien nesisekė, vietoj suknelės atrodė, kad gausis saraanas, o dabar atrodo, kad ten koks paltukas labiau žodžiu beryšio, mėnulis ne tas
Ir velti šiandien nesisekė, vietoj suknelės atrodė, kad gausis saraanas, o dabar atrodo, kad ten koks paltukas labiau žodžiu beryšio, mėnulis ne tas