Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2012 01 22, 22:30)

pamaiva, ne kitaip - as seniai zinojau irnesakyk.gif

QUOTE(dzūkė @ 2012 01 22, 22:35)
Pas mane šlepečių-"zefyriukų"vėlimo metas biggrin.gif

na tikrai zefyriski, zodziu - skanus smile.gif

p.s. vakar ir is arti, ir is toli maciau Alytaus bokstus (girdi, Juperi tongue.gif ?) maciau, maciau, ir dar mintyse pagalvojau, kuriame gi is ju Juperiukas velia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 01 22, 21:49)
pamaiva, ne kitaip - as seniai zinojau  irnesakyk.gif
...

visai ne, deja... Prieš savaitę kirpykloj plaukus susigadinau, vyras bandė fotosesiją paguodai padaryt, tai niekaip nesugebėjau maivytis, net Mają kvietė, kad parodytų mamai kaip reikia lotuliukas.gif doh.gif ta pas mus moteriškumo ir pamaiviškumo įsikūnijimas wub.gif Primaišėm šiandien su ja šilkų su vilnele, subandysim ryt sarafaniuką.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 22, 23:02)
visai ne, deja... Prieš savaitę kirpykloj plaukus susigadinau...

kaip tai? nukirpo per daug? nudaze ne taip?
Atsakyti
užeinu, paskaitau.....kažkokia neveltis ir neviltis, vaikai viens po kito serga( ne man vienai gi....). suvėliau šiandien 2 kepures, labai knietėjo pabandyt. dar veilokiukus sau susikurpiau, išdžiūvo, reik tik padus prisikonstruot, o tai žiema vėl baigsis topsecret.gif
Atsakyti
man jau antra savaitė neveltis, nors nebuvau persivėlus tarsi...
sėdžiu, dukrai kepures, šalikus pirštines mezgu smile.gif

tinginystė

raganėle, per klaidą cheminį sudėjo? hah.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 22 sausio 2012 - 23:06
Per klaidą ežiuku nusikirpai bigsmile.gif

Manau, kadangi, man irgi neveltis (o tada ir neviltis, nes jau 10 eilėje doh.gif ) mūsų mūzas užsnigo verysad.gif O be mūzos, koks gi darbas irnesakyk.gif Arba išpindėjimas tiesiog, užsikuičiau buityje ir trepsiu trepsiu perdien, o tolko jokio doh.gif Arba jau mėnesį besitesiantis pms biggrin.gif

Juperi, kaip tavo sanariukai?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 22, 18:05)
Kainuoja šlepetės labai įvairiai, čia beplepančios pardavinėja lyg nuo 35Lt iki 200-300Lt. tep kad pasirinkimas laaabai platus  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(kadabra @ 2012 01 22, 21:49)
maciau Alytaus bokstus (girdi, Juperi tongue.gif ?) maciau, maciau, ir dar mintyse pagalvojau, kuriame gi is ju Juperiukas velia  biggrin.gif

vienam kazkuriam-tai tikrai. tongue.gif

QUOTE(Šelma @ 2012 01 22, 23:36)
Manau, kadangi, man irgi neveltis
  Arba jau mėnesį besitesiantis pms  biggrin.gif

Juperi, kaip tavo sanariukai?

drinks_cheers.gif neveltis juoda... nors zinau, kad sian nebaigtus senai veltinius mucysiu-taip sakant nedadielkas

lyg jau ir nieko...gal tas dregnas periodas praejo... g.gif su kelio sanariuku-stipriai dirbu, vel sportuoju, striprinu slaunies keturgalvi, nes vienos tos skaudancios kojos raumuo pakrites, vis per ta skausma as jam neleidau dirbti-tai jis eme atrofuotis... o dabar dirbu cieriez niemogu doh.gif
4u.gif
Atsakyti
Trumpa laidele apie veiloku velima:
http://www.galileo-tv.ru/node/1896

Paziurekit ir apie kepures desinej pusej nuoroda yra. Super thumbup.gif . Rodo kaip plauna vilna, sukuoja ir t.t Visas vilos paruosimo procesas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 23 sausio 2012 - 08:31
Ne joks ne pms, kažkiek dirbu , kažkiek su rogėm nuo kalnu su vaikais duodamės thumbup.gif . Jau kaip aš myliu žiema ir galbūt kitu nelaimei meldžiuosi, kad tik prisnigtu iki kito savaitgalio, kad galima būtu nuvažiuot slidinėt, jau ir vaikai svaigsta doh.gif . Gerai einu savo kvarbatkiniu riešiniu velt ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 23 sausio 2012 - 09:32
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 23, 08:15)
Trumpa laidele apie veiloku velima:
http://www.galileo-tv.ru/node/1896

Paziurekit ir apie kepures desinej pusej nuoroda yra. Super thumbup.gif . Rodo kaip plauna vilna, sukuoja ir t.t Visas vilos paruosimo procesas smile.gif

koks liuks reportažas thumbup.gif
Atsakyti
Smagus video, Besijuokianti, skaniai kava isgeriau ziuredama 4u.gif

Atsakyti
Smagus reportažiukas ir kiek instrumentu vyriokai turi thumbup.gif
Atsakyti