Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Eglootia:) @ 2012 01 22, 14:31)
Sveikos,
Labai ilga temukė, bet dominantį klausimą radau pačiam gale. Patiko Dzūkės tapkučių padai. O su kuom juos klijavai? smile.gif Nes aš odą dedu ant pado ir bandau atrast patikimiausią pritvirtinimo būdą (tapkių vėlime dar naujokė).

Na, tai ir ma no pirmi klijuoti padai. Kokius klijus davė pard. -tokiais klijavau biggrin.gif- “BOTERM GTA”, "Tai kaučiukiniai klijai skirti avalynės pramonei, natūralios bei dirbtinės odos, kartono, keramikos, linoleumo, medžio klijavimui."

Atsakyti
jei ne paslaptis po kiek pardavinejat vaikiskas ir suaugusiems tapkes?
Atsakyti
Ar čia tik man taip paskutiniu metu šioje temoje g.gif - doh.gif , kažkoks "pms" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 sausio 2012 - 17:58
Odą dedant ant pado ar ne geriausia būtų prisiūti? Klijavimas mane tai užknisa, tiesą sakant, vistiek veltinis nėra užtikrintas reikalas ir koks kampas atsilupt su vilna gali, o dar baisus klijų smirdesys... Reikia surast lengvus prisiuvamus padukus. Gal kas užmatėt? Gal net pasakytumėt? lotuliukas.gif

Kainuoja šlepetės labai įvairiai, čia beplepančios pardavinėja lyg nuo 35Lt iki 200-300Lt. tep kad pasirinkimas laaabai platus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 22, 17:58)
Ar čia tik man taip paskutiniu metu šioje temoje g.gif - doh.gif , kažkoks "pms" lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aha

Ir dar žiauriai noriu rast baltų padukų - mergytėm konstruoju atseit batelius atostogoms, o šviesiausius turiu bėžinius, netinka...
Atsakyti
Aš tai paskutiniu metu tik velną perku, vis maža lotuliukas.gif Sakau susivelsiu ką namie turiu, bet kurgi blush2.gif Turiu suvėlusi ir pirties kepurių, ir tapukų, bet laukia, kol bus pagražinti smile.gif Kažkokia tinginystė apėmus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 22, 17:58)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
a pabludot? tokius dalykus rasyti... nei gedos, nei sarmatos...
velt eikit netinginiave tongue.gif

Raganele, tai, kad bais atrodys tie tavo balti padai po pasivaiksciojimu, kaip cia taip uzsimanei? O tai t tongue.gif a basuciu ideja jau igyvendinai, kad atostogoms veli?

Atsakyti
o jus tapkes veliat is vilnos sluoksnos ar is karsinio?
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2012 01 22, 22:15)
o jus tapkes veliat is vilnos sluoksnos ar is karsinio?

ir is to, ir is ano, gi, o kartais ir is abieju kartu biggrin.gif
as rimtai.
Atsakyti
Mamynukai, veliam ir iš karšinio ir iš sluoksnos ir iš dažytos ir ne, iš ploniausios ir storiausios - daugybė info apie kiekvieną šioj ir ankstesnėse temose apie kiekvieną.

QUOTE(kadabra @ 2012 01 22, 21:02)
velt eikit netinginiave  tongue.gif

Raganele, tai, kad bais atrodys tie tavo balti padai po pasivaiksciojimu, kaip cia taip uzsimanei? O tai t tongue.gif a basuciu ideja jau igyvendinai, kad atostogoms veli?

bebebe biggrin.gif

Aha gi vasarą dariau kiauraraščiais tapkes, nepatiko, beryšybė, vistiek veltinis perdaug tamposi, turi būt stabilumo, o tą duoda tik vientisumas. Sakai balti blogai g.gif nu gal, dar pagalvosiu, turiu mėnesiuką iki savo vasaros. Matyt netepliausia būtų rudi-bėžiniai tonai - mano nemylimiausi biggrin.gif nu man jie patinka, tik ne ant mano šeimynos.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 01 22, 21:02)
velt eikit netinginiave  tongue.gif

Šiaip aš kabėjau apie temos turinį paskutinių puslapių lotuliukas.gif - taip "poetiškai" išsireiškiau lotuliukas.gif

Pas mane šlepečių-"zefyriukų"vėlimo metas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 sausio 2012 - 21:38
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 22, 21:35)
Šiaip aš kabėjau apie temos turinį paskutinių puslapių lotuliukas.gif  - taip "poetiškai" išsireiškiau lotuliukas.gif

Pas mane šlepečių-"zefyriukų"vėlimo metas biggrin.gif

Labai gražios Jūsų šlepetės, jau mačiau veltinis.lt Jūsų puslapyje ir veltiniais grožėjausi ir pintais gaminiais wub.gif
Atsakyti