Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

nu ka uzsakyma padariau ir eriuko smile.gif
lauksiu smile.gif
mazam vaikuciui tai paemiau sluoksna (21) - kurios jau velete is jos, kiek procentu ji traukiasi? labai jau noretusi ta dydi pataikyt blush2.gif doh.gif

o seimynai slepetem paemiau n. zelandijos karsinio pilko. gal ir jo traukimasi kas nors jau ismieravo? blush2.gif

bandysim bandysim thumbup.gif laukiu nesulaukiu thumbup.gif

o latekso norejau pas juos uzsakinet, bet, akd pas mus Alytuj pigesnis g.gif ten 200ml - 27Lt berods, o cia 300ml - 22Lt
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 15, 17:03)
Tai jau turškeisi matyt labai  lotuliukas.gif , man retai kada sušlampa pirštinėse, o velt galiu beveik tik su pirštinėm  ax.gif  blush2.gif .

jeckau sveckau, nu pribego amn per riesus- anos tokios placios... o gal ne tas naudojau...nu ne latexsines...vinilo... g.gif
Atsakyti
teks gumukes dar ant riešo dėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 15, 19:34)
teks gumukes dar ant riešo dėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ja jaaa... nuo dviračio šliaukos doh.gif
Atsakyti
Grazios slepetes, abieju wub.gif
Tik tikrai, Raganele, dek foto didesnes.

Kadangi pas mane riesai ploni, tai as visad beveik dedu gumytes ant pirstiniu.
O kokios, Raganele, ten prailgintos pirstines yra ir kur perki? Rankas kai pasigadinau, tai butent riesu zonoje, kur jau pirstine neuzeina, tai kaip ir gerai butu tokios velimui ax.gif

Juperi, kaip tu? Velsi? tpfu... tai yra gyvensi?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 15, 20:27)

Juperi, kaip tu? Velsi? tpfu... tai yra gyvensi?

tureciau gyvent...tik skura mano ploneja su kiekvienu tokiu "nuotykiu" doh.gif ...zinokit nebnoriu velt uzsakymu, dievaz... dabar kai atsigreziu atgal- tai neapsakomas geris ir super jausmas velt pvz.parodai...
Atsakyti
Kutveliuk, kur yra Alytuj latekso g.gif , jeigu kada pritrūkčiau ir skubiai prireiktų...

Aš ir jau pasiilgau velt bileką, nors ir nebuvo ,labai jau įrėmintų užsakymų.
Sunkiausia velti giminėm ir dar pinigų prašyt wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 15, 21:33)
tureciau gyvent...tik skura mano ploneja su kiekvienu tokiu "nuotykiu" doh.gif ...zinokit nebnoriu velt uzsakymu, dievaz... dabar kai atsigreziu atgal- tai neapsakomas geris ir super jausmas velt pvz.parodai...

QUOTE(dzūkė @ 2011 12 15, 21:44)

persisotinimas kazkoks. praeis.
ateis sausis, pripustys, taps ramu, viskas pasimirs.... zaziviom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 15, 20:44)

Tada jaučiuosi tokia kalta doh.gif , kad voje voje blush2.gif O realiai atiduodi už savikainą ir pergyveni ar tiks, ar patiks g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 15, 17:13)
mano tapkutės  ax.gif

glažu bigsmile.gif nosiukai tokie įdomūs
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 15, 20:44)
Kutveliuk, kur yra Alytuj latekso g.gif , jeigu kada pritrūkčiau ir skubiai prireiktų...

MiniDeko (ten kur ugniagesiu gatve, tam stikliniam pastate kaip ir Varle berods. kitam pastate Romantika.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 15, 20:57)
persisotinimas kazkoks. praeis.
ateis sausis, pripustys, taps ramu, viskas pasimirs.... zaziviom  biggrin.gif  4u.gif

kaip taikliai pasakyta... wub.gif
Atsakyti