kokie cia groziai.. nu negaliu atsiziuret, bet pati nesiryztu dideliu daryt.. atrodo kad nesugebesiu, kiek laiko jus tokius dideliu batus veliat? gal ir be kurpaliu darot? ir dar is kur uzsakinejat vilna? jei is parduotuves pirkt tais mazais maisiukais tai biski nerealu jau atrodo su kaina..
QUOTE(žollia @ 2012 01 17, 09:02)
Vėliau vakar šaliką . Ant šilko. Iš 1,80 ilgio liko 1,20 m Iš pločio 45 cm liko 30 cm. Jokių mėtymų, jokių staigių judesių nedariau , ale tiek susitraukė . Rodyti nedrąsu. Nesekasi man su šalikais
Gražus šalikutis gavosi, nesikuklink. Mačiau mačiau
Siaubas, mano siūlų atsargas užpuolė kandys dabar bijau kad i vilnas nepersimestų. Gal žinot gerų priemonių nuo kandžių...?
Aš tai levandų visur prisidėliojus.
Šiaip vyras buvo nupirkęs spec. nuo kandžių toks sausas kvapas, levandinis. Panašiai atrodo kaip mašinose būna pakabint.
Neprisimenu įpakavimo, bet turbūt šis
Mane užveikia spalvų trūkumas likučiuose, nieko negaliu suderint... o kokių pageidauja neturiu Reikės rašyt, kad veliu tik rudas ar pan. - užsipirkai ir ramu
Mama dar Gailių dėdavo, pelkėse auga, nežinau ar taip ir vadinasi
Šiaip vyras buvo nupirkęs spec. nuo kandžių toks sausas kvapas, levandinis. Panašiai atrodo kaip mašinose būna pakabint.
Neprisimenu įpakavimo, bet turbūt šis
Mane užveikia spalvų trūkumas likučiuose, nieko negaliu suderint... o kokių pageidauja neturiu Reikės rašyt, kad veliu tik rudas ar pan. - užsipirkai ir ramu
Mama dar Gailių dėdavo, pelkėse auga, nežinau ar taip ir vadinasi
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 17, 15:09)
Siaubas, mano siūlų atsargas užpuolė kandys dabar bijau kad i vilnas nepersimestų. Gal žinot gerų priemonių nuo kandžių...?
Nuo kandziu nuo senu laiku mama sako kad geriausias dalykas zemuoginis muilas. sako reikia islupti gabaliuka padeti i spinta gabaleli i vilnu maisa ar dezele ir nelis bet ar pasitvitina nezinau nes kazkaip imesta mano jo visur tai ar del ju nera kandziu ar seip ju nera ...
aha muilo ir pas mane buvo prikaišiota, ale visą radau ir sumuilijau per išprotėjusias kalėdas pas mane irgi beliko levandų šluotos ir tie bross smirdukai.
Ačiū, Žydraake.
šiaip skaičiau, kad kandys nepuola, kai vilnos laikomos šviesoj. Pas mane rūbinė šviesi, tai kandžių niekad nėra buvę. O vat pas aytą rūbinė tamsoj, tai ji nuolat skudžias kandim.
Tai aš ir vilnas atvirai laikau ir jokių priemonių nenaudoju.
Sr.upe, o dar skaičiau, kad kai jau atsiranda, tai reik jas būtinai iš naikint, nes pasaka be galo bus. Vienas variantų siūlus sudėt i kamerą kokiai parai, kad peršaltų ten viskas.
šiaip skaičiau, kad kandys nepuola, kai vilnos laikomos šviesoj. Pas mane rūbinė šviesi, tai kandžių niekad nėra buvę. O vat pas aytą rūbinė tamsoj, tai ji nuolat skudžias kandim.
Tai aš ir vilnas atvirai laikau ir jokių priemonių nenaudoju.
Sr.upe, o dar skaičiau, kad kai jau atsiranda, tai reik jas būtinai iš naikint, nes pasaka be galo bus. Vienas variantų siūlus sudėt i kamerą kokiai parai, kad peršaltų ten viskas.
Nuo kandžių indinio nimbamedžio lapus naudoju, pribarstau į vilną.
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 17, 10:30)
Pas mane guli šilko gabalas, bet gal dar ilgai gulės , nebent su savo vėlimais sugundysit
Tai ir pas mane guli, galvoju, kiek gi gali gulėt...ir neapsivelia pats kažkodėl Dar rudos spalvos gabalas liko, reiks kada ir tą apdorot
Mes kandžių į trobą su malkom parsinešam. vis išdaužau dar katilinėj jas, kad į kambarius neskristų, lyg ir nėr vilnoj.
Tai jau kruvą išmečiau tų siūlų, dalį sumerkiau i vandenį, nes lervų tų feee....
bet iš kur jos...
MAn regis viskas prasidėjo kai vieną dieną atėjo į svečius mamos šuo ir nusprendė kad reik pakovot su mano katinu už teritoriją ir apženklino namus tame tarpe ir pintą dėžę su siūlais. O ir šiaip radau juos ant dugno, jaučiu kai grindis praplaunam tai apsorbuojas ta drėgmė į krepšį. Nu krepšys jau irgi šiukšlyne. Ale kaip gaila... visokios mocheros visko buvau užsikaupus per visokias akcijas
Dabar baisų kad į kitą kambarį nepersikraustytų kur vilnos
bet iš kur jos...
MAn regis viskas prasidėjo kai vieną dieną atėjo į svečius mamos šuo ir nusprendė kad reik pakovot su mano katinu už teritoriją ir apženklino namus tame tarpe ir pintą dėžę su siūlais. O ir šiaip radau juos ant dugno, jaučiu kai grindis praplaunam tai apsorbuojas ta drėgmė į krepšį. Nu krepšys jau irgi šiukšlyne. Ale kaip gaila... visokios mocheros visko buvau užsikaupus per visokias akcijas
Dabar baisų kad į kitą kambarį nepersikraustytų kur vilnos