Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

kokie cia groziai.. nu negaliu atsiziuret, bet pati nesiryztu dideliu daryt.. doh.gif atrodo kad nesugebesiu, kiek laiko jus tokius dideliu batus veliat? gal ir be kurpaliu darot? ir dar is kur uzsakinejat vilna? jei is parduotuves pirkt tais mazais maisiukais tai biski nerealu jau atrodo su kaina.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 17, 09:02)
Vėliau vakar šaliką . Ant šilko. Iš 1,80 ilgio liko 1,20 m mega_shok.gif Iš pločio 45 cm liko  30 cm.  doh.gif Jokių mėtymų, jokių staigių judesių nedariau smile.gif , ale tiek susitraukė  verysad.gif . Rodyti nedrąsu. blush2.gif  Nesekasi man su šalikais verysad.gif

Gražus šalikutis gavosi, nesikuklink. 4u.gif Mačiau mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas, mano siūlų atsargas užpuolė kandys sad.gif dabar bijau kad i vilnas nepersimestų. Gal žinot gerų priemonių nuo kandžių...?
Atsakyti
Aš tai levandų visur prisidėliojus.
Šiaip vyras buvo nupirkęs spec. nuo kandžių toks sausas kvapas, levandinis. Panašiai atrodo kaip mašinose būna pakabint.
Neprisimenu įpakavimo, bet turbūt šis g.gif
user posted image

Mane užveikia spalvų trūkumas likučiuose, nieko negaliu suderint... o kokių pageidauja neturiu doh.gif Reikės rašyt, kad veliu tik rudas ar pan. - užsipirkai ir ramu biggrin.gif

Mama dar Gailių dėdavo, pelkėse auga, nežinau ar taip ir vadinasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 17 sausio 2012 - 13:21
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 17, 15:09)
Siaubas, mano siūlų atsargas užpuolė kandys sad.gif dabar bijau kad i vilnas nepersimestų. Gal žinot gerų priemonių nuo kandžių...?

Nuo kandziu nuo senu laiku mama sako kad geriausias dalykas zemuoginis muilas. sako reikia islupti gabaliuka padeti i spinta gabaleli i vilnu maisa ar dezele ir nelis bet ar pasitvitina nezinau nes kazkaip imesta mano jo visur tai ar del ju nera kandziu ar seip ju nera ...
Atsakyti
aha muilo ir pas mane buvo prikaišiota, ale visą radau ir sumuilijau per išprotėjusias kalėdas lotuliukas.gif pas mane irgi beliko levandų šluotos ir tie bross smirdukai.
Atsakyti
Besijuokianti, man žaliosios patiko, spalva tokia gaivi, laukiu pavasario aš jau rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, Žydraake.
šiaip skaičiau, kad kandys nepuola, kai vilnos laikomos šviesoj. Pas mane rūbinė šviesi, tai kandžių niekad nėra buvę. O vat pas aytą rūbinė tamsoj, tai ji nuolat skudžias kandim.
Tai aš ir vilnas atvirai laikau ir jokių priemonių nenaudoju.
Sr.upe, o dar skaičiau, kad kai jau atsiranda, tai reik jas būtinai iš naikint, nes pasaka be galo bus. Vienas variantų siūlus sudėt i kamerą kokiai parai, kad peršaltų ten viskas.
Atsakyti
Nuo kandžių indinio nimbamedžio lapus naudoju, pribarstau į vilną.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 17, 10:30)

Pas mane guli šilko gabalas, bet gal dar ilgai gulės blush2.gif , nebent su savo vėlimais sugundysit biggrin.gif

Tai ir pas mane guli, galvoju, kiek gi gali gulėt...ir neapsivelia pats kažkodėl laugh.gif Dar rudos spalvos gabalas liko, reiks kada ir tą apdorot biggrin.gif
Mes kandžių į trobą su malkom parsinešam. vis išdaužau dar katilinėj jas, kad į kambarius neskristų, lyg ir nėr vilnoj.
Atsakyti
Tai jau kruvą išmečiau tų siūlų, dalį sumerkiau i vandenį, nes lervų tų feee....
bet iš kur jos...
MAn regis viskas prasidėjo kai vieną dieną atėjo į svečius mamos šuo ir nusprendė kad reik pakovot su mano katinu už teritoriją ir apženklino namus tame tarpe ir pintą dėžę su siūlais. O ir šiaip radau juos ant dugno, jaučiu kai grindis praplaunam tai apsorbuojas ta drėgmė į krepšį. Nu krepšys jau irgi šiukšlyne. Ale kaip gaila... visokios mocheros visko buvau užsikaupus per visokias akcijas verysad.gif

Dabar baisų kad į kitą kambarį nepersikraustytų kur vilnos blink.gif
Atsakyti
Zollia, o kur tas salikelis?

As paberus vilnos kalmbary ant grindu dziovintu gailiu. Nezinau ar padeda. Siaip vilnas laikau dabar irgi atvirai, sviesoje. Bijau tu bjaurybiu...

Rarika, tikrai nesusalsit 4u.gif
Atsakyti