Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Štai 4u.gif
Dabar laukiam šalčių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarika: 16 sausio 2012 - 13:16
QUOTE(Šelma @ 2012 01 15, 23:08)
Smaginuosi, sugraibiau pilko karšinio likučius, aišku Woolo numestas gulėjo- 44 dydžio tapkės- 9 adatos wacko.gif Vieną su pincetu iš delno išsitraukiau  cool.gif Vis per tą skūpumą, nu nekilo ranka mest jos lauk  doh.gif

oje doh.gif taigi ziauru... !! dar koki uzkrata gali gauti su tom adatom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 16, 09:21)
Be acto skalavau blush2.gif , tiesiog anksčiau naudojau alyvuoginį be priedų g.gif ...gal sutapimas.
Ačiū ax.gif , nusivelk biggrin.gif

Dzūke, reikia tam subręsti dar bigsmile.gif
O be to dar mano pirštas gipse bus cielas dvi savaites verysad.gif
Rarika, gražu bigsmile.gif

Žydraake, aš tai acto pilu " iš akies" nebijok, jis nieko nesugadins, jei ir daugiau užpilsi
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2012 01 16, 12:47)
Padai odiniai,prisiuti su "žvejo siulu" Laiko puikiai 4u.gif
Pagaliau atsiimiau savo veltinukus su padu iš woolo,veliau ikelsiu nuotrauka 4u.gif

Kaži kur nusipirkti odos tinkamos padams g.gif unsure.gif
O padai prisiūti su siūle viduje-taip "fabričnai" g.gif

Visai gražiai atrodo auliniai bigsmile.gif thumbup.gif

Man užėjo norėjimas viską išbandyt, nors dar guma taip ir stovi lakšte blush2.gif
Atsakyti
Na, aš irgi toliau mokaus ax.gif :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 16 sausio 2012 - 14:12
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 16, 14:11)
Na, aš irgi toliau mokaus ax.gif :

Pavyzdingai biggrin.gif
Atsakyti
Pilkutės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
rarika, dailūs ilgieji thumbup.gif Ir padas geras. Iš kur gavai? smile.gif
Woolp padai tai kitokie ax.gif
Šlepetės klumpinių formos darytos?

Besijuokianti, tavo stilius thumbup.gif Lygios, dailios, tvarkingos 4u.gif

Beje, išsiplovė man tas muilas thumbup.gif . Kadangi iš gotlando pakankamai kietos gavosi, tai matyt buvau neišskalavusi dėl to kietumo. Šitos vilnos, ko gero, nereikia ilgai velt. O aš įpratusi iki pergalės, tai ir gavosi, kad net išskalaut sunku buvo tongue.gif
Dar pasigirsiu, mano kaiman alyvuogių muilo papigiai atvežė bigsmile.gif . 200 g gabaliukas TIK 1,36 lt. Be jokių priedų. Išpirkau visą šiuo metu lotuliukas.gif . Sakė, parsiveš dar. biggrin.gif
Atsakyti
O kas čia per alyvuogių muilas, toks stebuklingas? Gal galėtumėte įmesti nuorodą, kaip atrodo? ax.gif

Visi tapukai, batukai fantastiški 4u.gif Šaunuolės merginos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal nelabai i tema, bet zinau, kad yra auksarankiu, kurios patars ax.gif Turiu suneliui mociutes megztas tapkytes, bet su jomis labai slidu. Kur ieskoti ir kaip vadinasi ta guma, kur ant paduko klijuojasi.
Atsakyti
Ga-ap, buna toks lateksas skystas, kuris isdziuves kaip guma pasidaro ant pado. Paprastai jo buna rankdarbiu/dailininku parduotuvese.Tik jis brangokas.
Ačiū kam patiko pilkosios 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 16, 16:13)
Ga-ap, buna toks lateksas skystas, kuris isdziuves kaip guma pasidaro ant pado. Paprastai jo buna rankdarbiu/dailininku parduotuvese.Tik jis brangokas.
Ačiū kam patiko pilkosios 4u.gif .

Dekui, bandysiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti