Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Aš pakeičiau muilą į alyvuoginį su rozmarinu(man taip patiko jo kvapas wub.gif ) ir pastebėjau neišsiskalavimo problemą. Negi nuo muilo g.gif
Atsakyti
Smaginuosi, sugraibiau pilko karšinio likučius, aišku Woolo numestas gulėjo- 44 dydžio tapkės- 9 adatos wacko.gif Vieną su pincetu iš delno išsitraukiau cool.gif Vis per tą skūpumą, nu nekilo ranka mest jos lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 16, 00:08)
Smaginuosi, sugraibiau pilko karšinio likučius, aišku Woolo numestas gulėjo- 44 dydžio tapkės- 9 adatos wacko.gif Vieną su pincetu iš delno išsitraukiau  cool.gif Vis per tą skūpumą, nu nekilo ranka mest jos lauk  doh.gif

Šelma, jau geriau mestum verysad.gif , rankų gaila

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 22:16)
Aš pakeičiau  muilą į alyvuoginį su rozmarinu(man taip patiko jo kvapas wub.gif ) ir pastebėjau neišsiskalavimo problemą. Negi nuo muilo g.gif

Dzūkele, negi ir su actu neišsiplauna?
Aš ir naudoju alyvuoginius įvairius, bet palaikau acte, perplaunu ir liuks

Ūkinis muilas man rankas ėda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 15:07)
Na, aš ateinu ne su tokiais gražiais vėlimais kaip ircike biggrin.gif
... su "Pensininkais"  iš nedažytų  sluoksnų: vidus bulgariška, išorė škotiška pilkai ruda(iš Ornamentų, dabar net nėra, labai sumažėjo nedažytų ten unsure.gif ). Pirmas vėlimas iš natūralios sluoksnos-patiko thumbup.gif , anksčiau buvau vėlus tik iš lietuviško nat. karšinio.
user posted image

Džiaugčiaus tokius pensinykus nešiodama, labai puikūs bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 01 16, 08:01)
Dzūkele, negi ir su actu neišsiplauna?
Aš ir naudoju alyvuoginius įvairius, bet palaikau acte, perplaunu ir liuks

Džiaugčiaus tokius pensinykus nešiodama, labai puikūs bigsmile.gif  thumbup.gif

Be acto skalavau blush2.gif , tiesiog anksčiau naudojau alyvuoginį be priedų g.gif ...gal sutapimas.

Ačiū ax.gif , nusivelk biggrin.gif
Atsakyti
As pradzioj nuskalauju vizualiai nuo visu muilu ir putu, o paskui vandeny su trupuciu acto palieku kokiam pusdieniui ar per nakti mirkt, po to dar karteli po tekanciu vandeniu palaikau, kad acto nepalikt ir visada issiskalauja be problemos.
Atsakyti
Aš kokiuose penkiuose vandenyse skalauju ir po tekančiu. Įpildavau ir acto, bet tik kelioms minutėms. Paskutiniu metu gerai buvo ir be jo blush2.gif, o dar paskutiniausiu negerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 16 sausio 2012 - 08:33
Mano smile.gif

user posted image
Atsakyti
O tai gerai, kiek pilat to acto ant kibiro vandens? Ir kažkokio konkretaus reikia ar tinka kur maisto ruošimui naudoju? Bet jis pas mane tamsios spalvos... unsure.gif
Ir dar, išskalaujat išskalaujat ir tada dedat ant kurpaliaus, apglostot ir paliekat džiūti?
Atsakyti
Aa kadangi juos ilgai mirkau, tai nieko negniauzau, kai nuimu kurpaliaus, tai tokioj formoj ir skalauju. Trumpai laikant vandeny, muilas is veltino vidaus man kazkaip neissiskalauja, suspaudus tarp pirstu tapkutes sienele, matydavosis, kad is vidaus sunkiasi muilas. O kai pamirkai to nebuna.
Nedaug ten to acto reikia, jis tiesiog neutralizuoja muila ir tiek. 2-3 saukstai skalbimo "bliudui" - nezinau kap tas daiktas lietuviskai vadinas ax.gif . Tinka maistinis, tamsus gal ne, net nezinau. Paskui aisku kazkiek dar pakoreguot galima forma rankom, net ant kurpaliaus galima uztraukt jei reikia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 15, 15:47)
Na, trūkumų visos visada savo darbuose rasim. bet kaip antros tai labai šaunios 4u.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif jei tinginys neužpuls, lipdysiu šyvakar dar vienas mirksiukas.gif

rarika- gražu thumbup.gif
Atsakyti
rarika, prašom rodyt ir konsultuot apie padus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Padai odiniai,prisiuti su "žvejo siulu" Laiko puikiai 4u.gif
Pagaliau atsiimiau savo veltinukus su padu iš woolo,veliau ikelsiu nuotrauka 4u.gif
Atsakyti