Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2012 01 14, 11:42)
nepabaigiau, nu neveltis ir naktis užėjo.
nusimalk  biggrin.gif

Aš pynėm mezgu tongue.gif
Atsakyti
srauni upe kokius siūlus naudoji prisiūvant odinius padus prie tapkių? ar kerpi padukus didesnius biškuti už tapkę?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 14, 20:08)
srauni upe kokius siūlus naudoji prisiūvant odinius padus prie tapkių? ar kerpi padukus didesnius biškuti už tapkę?

Ką aš žinau, šiaip gal avalyninius reikėtų. Kolkas šiaip kažkokius stipresnius nusipirkau. Didesnių nekerpu, nes visą grožį sugadintų, bet galima daryt ir taip ir taip. Tik kerpant diesnį pasimodeliuot reiktų , kad padas aptakiai apgultų... turbūt.
Atsakyti
O čia mano antrosios šlepetės ax.gif
user posted image

Atsakyti
Manau, esi labai patenkinta savo antrom šlepetėm 4u.gif
Atsakyti
Na, aš ateinu ne su tokiais gražiais vėlimais kaip ircike biggrin.gif
... su "Pensininkais" iš nedažytų sluoksnų: vidus bulgariška, išorė škotiška pilkai ruda(iš Ornamentų, dabar net nėra, labai sumažėjo nedažytų ten unsure.gif ). Pirmas vėlimas iš natūralios sluoksnos-patiko thumbup.gif , anksčiau buvau vėlus tik iš lietuviško nat. karšinio.
user posted image

Atsakyti
Oi, merginos, kokius grožius rodot bigsmile.gif . Na rodykit rodykit, kad užsipavydėčiau ir pati vėl prie vilnos grįžčiau. Nu kažkoks tinginys užpuolė. Susidėliojau sau šlepetes ir dabar guli jau kuri diena darbas doh.gif
Atsakyti
puikūs darbai
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 15, 06:29)
Manau, esi labai patenkinta savo antrom šlepetėm 4u.gif

Nelabai ax.gif , dar yra daug trūkumų doh.gif

Ačiū Dzūke, man tavieji "Pensininkai" labai faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2012 01 15, 17:45)
Nelabai  ax.gif , dar yra daug trūkumų  doh.gif

Na, trūkumų visos visada savo darbuose rasim. bet kaip antros tai labai šaunios 4u.gif
Atsakyti
kadabra, garbiniuotos dailios, tokios tinkančios tikrai žiemai prasidėjus 4u.gif

O jūs mane paprotinkit, kaip jūs gerai išskalaujat tapkes? Rankom po tekančiu vandeniu? Aš tai taip. Bet kai gerai jas išgręžiu, tada vėl dedu ant batuko, na kurpalių neturiu, vaikams formuoju ant senų batukų. Tai va, kad tada vėl padaryti formą, man taip norisi vėl muilo, kad paglostyti batą, bet gi jau išskalautas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 15, 19:13)
kadabra, garbiniuotos dailios, tokios tinkančios tikrai žiemai prasidėjus 4u.gif

O jūs mane paprotinkit, kaip jūs gerai išskalaujat tapkes? Rankom po tekančiu vandeniu? Aš tai taip. Bet kai gerai jas išgręžiu, tada vėl dedu ant batuko, na kurpalių neturiu, vaikams formuoju ant senų batukų. Tai va, kad tada vėl padaryti formą, man taip norisi vėl muilo, kad paglostyti batą, bet gi jau išskalautas doh.gif

pradžioj po tekančiu, tada į kibirą merkiu, acto įpilu. Būna kartais muilas niekaip nenori išsiplaut nors tu ką smile.gif
Atsakyti