Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

nuodų kalnas tie avalyniniai klijai deja...
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 13, 17:54)
kadabra, eiktusaukaip wub.gif

Nusipirkau tos "gumos" padams lakštą, bet ji velniškai sunki  unsure.gif , bet dar nieko nedariau su ja, gal ir liks kilimėliu lotuliukas.gif

Nu man kaip naminėm tapkėm tai toks padas pasirodė pernelyg nelankstus...

O būna toj žakonoj normalių batų padų, gražių?... daug visokio šlamšto reik, jaučiu reiks tėtį iškomandiruot. Labai jam sekas su manim, tai kelis kg odos, tai vilnos, tai gumų tai dar kokių nesąmonių tempia ir siunčiaman. Ką galiu padaryti kad visas gėris kaune. Kurpalių dar neišnaglėjau nusiųst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 13, 20:33)
nuodų kalnas tie avalyniniai klijai deja...
Papildyta:
Kurpalių dar neišnaglėjau nusiųst  lotuliukas.gif

Na yra cia vietiniu "kaviansku". Jei ka - sauk, tik garsiai, gal isgirsm.

Nepykit, mano kompas svepluoja, atsisako lieuviskai kalbetis doh.gif .
Atsakyti
kadabra, tokios :stiliovos" pudelinės wub.gif wub.gif
Atsakyti
pudelinės idomios,
o gotlandines - as gi sakiau - man irgi daze, as kadangi lateksuoju dregnas tai ir lateksas parudavo. bet velesi puikiai. ir skalauti pakartotinai nebandziau. kas nezino, tam tos demes ir nemaisys. o nerinukai - gal sendintai atrodo? nieko blogo? kokia kava, arbata spec pataskius issisukti gal iseitu?
o paduku tame puslapyje maciau jau gatavi kirptu - ivairiaspalviu. gal tokie butu geriau - zaismingesni ir jau iskirpti?
neisivaizduoju kaip jus kasdien veliat. as po savo 7 poru kazkiap nebenoriu, ir rankytes skaudeno. tai kasdien - tai kol igustu - per prievarta lkiek kankinti rankas tektu. tikros saunuoles jus thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2012 01 13, 21:10)

o gotlandines - as gi sakiau - man irgi daze, as kadangi lateksuoju dregnas tai ir lateksas parudavo. bet velesi puikiai. ir skalauti pakartotinai nebandziau.

Aš išploviau-rytoj jau matysis ar viskas gerai. smile.gif Laimė, kad aš sausas lateksuoju, tai viens du-ir gatava. Vėlėsi tikrai liuks. Šiandien vėliau vien tik iš gotlando- lengviau procesas vyko biggrin.gif Traukiasi irgi gerai. Buvo truputį per laisvos-stuktelėjau į vonią biski-žiūriu, jau perdaug susitraukė. verysad.gif
Padukai ten tik dėl reklamos įdėti tie spalvot ir iškirptii. Dukra sakė, kad yra tik 2-jų spalvų tos gumos: ruda ir juoda. Ir tik dideliais lapais.Tai parvežė rudą.
Atsakyti
Žolia, Kadabra, gražios abiejų thumbup.gif
Atsakyti
gražios nėriniuotos ir "prikolnos: pudelinės biggrin.gif
Man irgi rudavimų būdavo - natūralios vilnos leidžia rudą vandenį ir jei gerai neišskalauja palieka rudas dėmes ant medžiagų, man ir bulgariška taip darė. Džiovinant irgi nudegusios rudai yra natūralios, dažytom kažkodėl nepasitaikė - perplovus su muilu ir išskalavus išnyksta. Galutinis mano atrastas vaistas nuo viso to - išcentrifūguot, kad ir kaip gaila formos, nors dažniausiai gerai suveltos labai nedaug susilamdo, rankom paploji ir vėl puiki forma. Tokios beveik sausos neberuduoja.

Man visiškas totalus persivėlimas po Kalėdų doh.gif galva pilna minčių, yra kelios klumpinės skolos, bet nebegaliu nieko daryt. Tik atostogas planuot vacation4.gif
Atsakyti
o aš jau visą savaitę apsislogavus ir į vandenį rankų nekišu. Užtat kai vieną naktį negalėjau per tą slogą miegot ir atsikėliau kaži kada, tai sau modelių prisipaičiau kokius keturis.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 13, 23:23)
o aš jau visą savaitę apsislogavus  ir į vandenį rankų nekišu. Užtat kai vieną naktį negalėjau per tą slogą miegot ir atsikėliau kaži kada, tai sau modelių prisipaičiau kokius keturis.

kada darysi?
Man tai dabar mintis,kai šovė, tai negalėsiu miegot, einu padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 13, 23:54)
kada darysi?

ar padarei? g.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 13, 23:54)
kada darysi?

kai nebesirgsiu, nes sukišiu rankas į vandenį ir vėl iš pradžių smile.gif ir dar medžiagų kai kuriem reik įsigyt.
Šiai dienai bandau sau nusimegsti šaliką ir kepurę...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 14, 09:06)
ar padarei? g.gif

Labas rytas 4u.gif

nepabaigiau, nu neveltis ir naktis užėjo.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 14, 10:30)
kai nebesirgsiu, nes sukišiu rankas į vandenį ir vėl iš pradžių smile.gif ir dar medžiagų kai kuriem reik įsigyt.
Šiai dienai bandau sau nusimegsti šaliką ir kepurę...

nusimalk biggrin.gif
Atsakyti