Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(kadabra @ 2012 01 13, 17:35)
oi ne.... as tik dziaugiuosi itikus tavo skoniui hihihi.gif  4u.gif

dziaugiuos, kad bandai man itikti tongue.gif
Atsakyti
Idomūs thumbup.gif
Atsakyti
kadabra, eiktusaukaip wub.gif

Nusipirkau tos "gumos" padams lakštą, bet ji velniškai sunki unsure.gif , bet dar nieko nedariau su ja, gal ir liks kilimėliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 13, 17:54)
kadabra, eiktusaukaip wub.gif

Nusipirkau tos "gumos" padams lakštą, bet ji velniškai sunki  unsure.gif , bet dar nieko nedariau su ja, gal ir liks kilimėliu lotuliukas.gif

ot gerai ! vakar/uzvakar buvau laikinojoj sostinej, bet taip ttyyyngejau iki ten nuvaziuot- znacit, tu, dzuke, isbandyk pirma wink.gif
Atsakyti
kadabra, man irgi asociacijos su gyvūnais biggrin.gif Bet gražu ir spalvos dera tarpusavyje.

QUOTE(kadabra @ 2012 01 13, 16:56)
p.s. Zollia, man tavosios irgi grazios, o neriniai tiesiog akinanciai balti ekrane. Gaila, jeigu tikroveje kazkokiu demiu yra. Manau, kad perplauti reikia, nedraskyk  4u.gif

Išploviau dar kartą, matysiu kai išdžius. Atrodo, kad išsiplovė. Mano fotikas tokių smulkmenų neima į ekraną tongue.gif
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 13, 17:54)
Nusipirkau tos "gumos" padams lakštą, bet ji velniškai sunki  unsure.gif ,

Kaip greit Kaunan prasukai bigsmile.gif Visas gabalas tai sunkus, bet kai išsikerpa padai-normalu. Bet man su lateksu kažkaip labiau patinka. Gal, kad jau įprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 13, 18:58)
ot gerai ! vakar/uzvakar buvau laikinojoj sostinej, bet taip ttyyyngejau iki ten nuvaziuot- znacit, tu, dzuke, isbandyk pirma wink.gif

obana...
cia ta, kuri sake kaunan nevaziuos...

dekui visoms uz pagyras mano zvereliams biggrin.gif
einu velt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 sausio 2012 - 18:02
QUOTE(žollia @ 2012 01 13, 18:00)
Kaip greit Kaunan prasukai bigsmile.gif Visas gabalas tai sunkus, bet kai išsikerpa padai-normalu. Bet man su lateksu kažkaip labiau patinka. Gal, kad jau įprasta g.gif

Susitranzavau biggrin.gif

Tai vat, aš ir galvoju, kad su lateksu tai toks lengvumas wub.gif , o čia įtariu padas bus sunkesnis už šlepetę unsure.gif
Kažkokią medžiagą siūlė pigesnę, lengvesnę.... bet man ji ne tokia lanksti pasirodė.
Aij, žodžiu vėl naujas galvos skausmas. Visai nenoriu aš to klijavimo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 13 sausio 2012 - 18:09
o kokiais klijais klijuojat? Lipalas gal per silpnas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 13, 18:08)
o kokiais klijais klijuojat? Lipalas gal per silpnas? g.gif

Tai ten ir klijų yra avalynei- alia kaučiukiniai ar tik su kaučiuku......dar nestudijavau kaip ten su jais elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 13 sausio 2012 - 18:11
kadabra, rūžavos kailiniuotės jėginės smile.gif
Atsakyti
Kadabra thumbup.gif
Atsakyti
Lipalas nelaikys, naudokite specialius klijus avalynei is ten pat. Guma gerai, bet sunki. As pries klijuodama ja dar siek tiek pabraizydavau.
Dekui 4u.gif .
Atsakyti