Supratau, kad vistik man persunku su karšiniu, kažkaip nepasiseka man jo lygiai sudėliot, jis vis kažkur pasislenka ir išplonėja , du kartus jau perdarinėju viena dalyka, jau nervas ima . Na bet iveiksiu aš ji vistiek. Vakar savo bandymams pigiai vilnos netikėtai užsipirkau Kauno Ermitaže, gal nėra labai superinis, bet pabandymams . Kaina gavosi juokinga, nes daugeliui prekiu buvo 25 procentai nuolaida plius su Ačiū kotele dar 18 procentu nuolaida, tai gaunasi kone puse kainos , o 50 gramu kainuoja 4,46lt,tai tokia kaina gaunasi beveik už 100gr.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 15, 14:38)
Raganėlė deda kuris laikas mažas fotkes, kad prie kraštelių nesikabinėtumėm . Kai taip gražu foto norisi pasididint . LABAI LABAI gražu.
Kaip ten ta vokiška vilna, susižavėjimas ja dar nedingo?
Žiūriu vilnos atsargos kažkaip mąžta, galvoju kur atsargas pildyt
Kaip ten ta vokiška vilna, susižavėjimas ja dar nedingo?
Žiūriu vilnos atsargos kažkaip mąžta, galvoju kur atsargas pildyt
tu visiškai teisi ačiū kad gražu
Vokišką išbandžiau juodą p.amerikos merinosų dažytą - veliasi gerai, panaši tik ploesnė nei bg. suoksna, neleidžia spalvos. Bet aš kaip tik ją įtariu dėl rankų sualergizavimo...
Apie gotlandą laukiam atsiliepimų iš Žolios ir Juperi
Gal Juperi jau atsigavo , po krizės
Man irgi bais norėjosi pasididinti foto, kai aš priežliba, tai norisi didelės foto.
Labai gražus derinys ir tapkutės, prižadam nesikabinėt kita kart .Tik prašom didesniu truputuka foto .
Man irgi bais norėjosi pasididinti foto, kai aš priežliba, tai norisi didelės foto.
Labai gražus derinys ir tapkutės, prižadam nesikabinėt kita kart .Tik prašom didesniu truputuka foto .
QUOTE(raganele @ 2011 12 15, 14:45)
tu visiškai teisi ačiū kad gražu
Vokišką išbandžiau juodą p.amerikos merinosų dažytą - veliasi gerai, panaši tik ploesnė nei bg. suoksna, neleidžia spalvos. Bet aš kaip tik ją įtariu dėl rankų sualergizavimo...
aha foto ir as neiveikiau padidint...
dar negavau pranesimo is pacto... dar nebandziau ir vargiai ar bebandysiu iki svenciu...
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 15, 14:48)
Gal Juperi jau atsigavo , po krizės
krizenu, tik sian suveliau kepurike, bo vienam -vieninteliam musu seimos vyrui (svogeriukui) nesugalvojau ka Kaledom dovanu... o kadangi savo pirciai prase nuvelt kepuriu (ne viena), tai viena jau kaip ir padovanosiu...
krizenu, tik sian suveliau kepurike, bo vienam -vieninteliam musu seimos vyrui (svogeriukui) nesugalvojau ka Kaledom dovanu... o kadangi savo pirciai prase nuvelt kepuriu (ne viena), tai viena jau kaip ir padovanosiu...
idomiai cia pacitavo...
Ką tik gavau gotlandą. Tokia miela pačiupinėjus Kaip tik viena klientė perskambins dėl vyriškų šlepečių, tai rytoj bandyčiau jeigu ką Tik bijau, kad neapskaičiuosiu šablono dydžio...
Šlepetės labai gražutės
Šlepetės labai gražutės
raganele, nu kokios gražios pavasarinės
Aš skaičiau, kad laikoma, jog nuo 22 - 23 mic. ir storesnei vilnai gali kilti alergija.
Atseit tos storesnė turi kažkokį tai pūką, kuris kelia alergija, o tos plonytės to pūko neturi. Man visad kildavo klausimas ką reiškia, kad vilna turi antialerginių savybių (o visokių vilnonų antklodžių ir pagalvių tai aš pakęst negaliu iš kart čiaudulį kelia). Pasirodo, kad ne visa, o tik plonoji.
Čia šiaip ne į temą prisiminiau, kai Raganėlė parašė, kad sualergizavo rankas. Aišku Raganėlei turbūt ne nuo to, o nuo dažų arba šiaip per didelis pylingas rankom gavos nuo vėlimo.
Atseit tos storesnė turi kažkokį tai pūką, kuris kelia alergija, o tos plonytės to pūko neturi. Man visad kildavo klausimas ką reiškia, kad vilna turi antialerginių savybių (o visokių vilnonų antklodžių ir pagalvių tai aš pakęst negaliu iš kart čiaudulį kelia). Pasirodo, kad ne visa, o tik plonoji.
Čia šiaip ne į temą prisiminiau, kai Raganėlė parašė, kad sualergizavo rankas. Aišku Raganėlei turbūt ne nuo to, o nuo dažų arba šiaip per didelis pylingas rankom gavos nuo vėlimo.
mano tapkutės
nu pameginau sian su tom vinilo pirstinem velt- galvojau bus blogiau, bet... nu ot! kancovkej ka??? rankos slaputeles kaip ir be pirstiniu
Tai jau turškeisi matyt labai , man retai kada sušlampa pirštinėse, o velt galiu beveik tik su pirštinėm .
Saulyte2 labai mielučiai maži
Ačiū už pagyrimus roželėms ai nukamforumotemą tampyt su didelėm foto ten bulgariškaobuolinė ir alyvuoginė, man patiko, dar nebuvau bandžiusi šitų spalvyčių. Labai graži obuolinė - kaip mano namas galit įsivaizduot pagal kokį švyturį orientuojasi žmonės laukuose mūsų kvartalo ieškodami. Man tada kai statėm, besilaukiant buvo smegenys truputuką pažaliavusios.
Šventės atėjo
Aš po prisidirbimo kočiojimui ir trynimui deduosi storesnes ilgesnes vinilines. Tik susikloju ir apveliu be pirštinių. O sudirgino matyt kad dažai ar chemija, aš nealergiška vilnoniams dalykams, o va lateksui taip, kai rankos raust pradėjo pabandžiau užsidėt lateksines pirštines, nes kitų neturėjau - atrodė kad sutino akimirksniu.
Ačiū už pagyrimus roželėms ai nukamforumotemą tampyt su didelėm foto ten bulgariškaobuolinė ir alyvuoginė, man patiko, dar nebuvau bandžiusi šitų spalvyčių. Labai graži obuolinė - kaip mano namas galit įsivaizduot pagal kokį švyturį orientuojasi žmonės laukuose mūsų kvartalo ieškodami. Man tada kai statėm, besilaukiant buvo smegenys truputuką pažaliavusios.
QUOTE(Juperi @ 2011 12 15, 16:25)
nu pameginau sian su tom vinilo pirstinem velt- galvojau bus blogiau, bet... nu ot! kancovkej ka??? rankos slaputeles kaip ir be pirstiniu
Šventės atėjo
Aš po prisidirbimo kočiojimui ir trynimui deduosi storesnes ilgesnes vinilines. Tik susikloju ir apveliu be pirštinių. O sudirgino matyt kad dažai ar chemija, aš nealergiška vilnoniams dalykams, o va lateksui taip, kai rankos raust pradėjo pabandžiau užsidėt lateksines pirštines, nes kitų neturėjau - atrodė kad sutino akimirksniu.
QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 15, 16:13)
mano tapkutės
Labai dailiai suveltos, tvarkingos Ir jraštelis lygutėlis