Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 07, 16:08)
Man patinka, manoji spalva smile.gif
Sakyk, o padas silikoninis, čia namie nešioti? Nes aš kai pamačiau, tai galvoju jeigu namie, tai jau gražios suknutės reiktų prie tokių grožių wub.gif
Karšinys čia ar sluoksna? Kiek gramų sunaudojai?

dzūke, man su lakierkom gerai žiūrisi, tie bespalviai tai ne schmoll.gif

Padukas silikoninis, iš vidaus karšinys, iš išorės sluoksna, abu batukai sveria 240g. 4u.gif

Beje, buvau šiandien ornamentuose, vilna užbrangus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2012 01 09, 16:11)
Beje, buvau šiandien ornamentuose, vilna užbrangus  blush2.gif

O tikrai, 1,5Lt 100g unsure.gif (24mic)

Bet jau po 50g ne po 20g biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 09 sausio 2012 - 16:24
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 09, 11:17)
Kas tie Gaudai? Gal ir man reikia lotuliukas.gif

Aš tai dabar galvoju apie padų klijavimo technologiją-juos kažkaip reikėtų užslėgt, kad gražiai priliptų unsure.gif , nes mano mergina su lateksuotais padais mokykloje blush2.gif

kiekesu klijavus padus, nors nelabai to aš mėgstu dėl dvoko ir šiaip. Tai dar reik žiūrėt kokius klijus renkies.. jei turi ir gerai klijuot ir pernelyg nenuodyti. Šiaip guma + veltinis dalykas gana kaprizingas.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 09, 15:34)
Turbut apie nora velt:)

drinks_cheers.gif Perdegiau, nebebėr mūzos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 09, 13:20)
Vėliau iš mėlynos, dažė  gal stipriai vandenį, bet, nagai ir rankos švarios liko  :

Selma -kaip bebutu keista tamsi melyna visai neleidzia spalvos. O raudonas-ruzavas melanzas pamatysi irgi visai neleidzia.
Viena pirko ir vele su sita pacia safyro turkio melanzu ir dejo kokonus - nors vandeni daze bet kokonu irgi visai nenudaze. Liko balti.
Atsakyti
QUOTE(romenasis @ 2012 01 10, 15:18)
Selma -kaip bebutu keista tamsi melyna visai neleidzia spalvos. O raudonas-ruzavas melanzas pamatysi irgi visai neleidzia.
Viena pirko ir vele su sita pacia safyro turkio melanzu ir dejo kokonus - nors vandeni daze bet kokonu irgi visai nenudaze. Liko balti.

Būtent, pirma mano sutikta vilna, kuri dažo tik tai ko negaila- pamuiles ir vandenį, dekorai, ir rankos švarutėlės, mistika biggrin.gif Raudonas melanžas lauks mūzos, kitaip nebus cool.gif
Atsakyti
Siek tiek tamsesni (lyginant su anais tongue.gif ):

user posted image

p.s. kazkaip sugebejau fotika nureguliuoti doh.gif
Atsakyti
Kadabra, labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 01 11, 12:27)
Kadabra, labai gražu thumbup.gif  wub.gif

Aha drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
kadabra, dailūs wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadabra tobuli wub.gif ir forma, ir spalva mano pastaruoju metu pati mylimiausia thumbup.gif
Atsakyti
tai jau dekui, merginos 4u.gif
pilka ir mano mylimiausia.
Atsakyti