Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(kadabra @ 2012 01 09, 10:10)

Kas tie Gaudai? Gal ir man reikia lotuliukas.gif

Aš tai dabar galvoju apie padų klijavimo technologiją-juos kažkaip reikėtų užslėgt, kad gražiai priliptų unsure.gif , nes mano mergina su lateksuotais padais mokykloje blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 09, 12:17)

na va, nedzukiskai pasakiau, tai ir nesupratai biggrin.gif
zargonas cia toks, ne padai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 09, 11:17)

Gaudai= supratai, ikirtai smile.gif

ziuuu, dzuke, tau visko reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nuotaikos nerasta- lekiu laukais plaukais suveltais...
net kompa sugebejau numest ant zemes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 09, 12:34)
nuotaikos nerasta- lekiu laukais plaukais suveltais...
net kompa sugebejau numest ant zemes doh.gif

ale pas tave tokia tai ir baisu vaziuot tongue.gif
Atsakyti
Sunkiai gaudaus, bet reikia visko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 01 09, 11:35)
ale pas tave tokia tai ir baisu vaziuot  tongue.gif

tavo vaizduote-gera, jeigu isivaizduoji kaip atrodau plaukais suveltais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 09, 12:39)
tavo vaizduote-gera, jeigu isivaizduoji kaip atrodau plaukais suveltais wink.gif

labiau tai bijociau kompo vietoj atsidurti, nei tuos plaukus pamatyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 09, 11:17)
Aš tai dabar galvoju apie padų klijavimo technologiją-juos kažkaip reikėtų užslėgt, kad gražiai priliptų unsure.gif

užslėgiau su malkomis lotuliukas.gif : Bet kol formą šlepetėms sugrąžinau doh.gif . Gavau drėkinti vėl ir susegusi žiogeliais džiovinau tongue.gif
Atsakyti
Atsiliepimas apie Romenos sluoksną. Vėliau iš mėlynos, dažė gal stipriai vandenį, bet, nagai ir rankos švarios liko thumbup.gif Kolkas dar šlapios, bet man patinka galitinis rezultatas- paviršius tvirtas, lygus thumbup.gif Tikrai turi panašumo su BG ir šiurkštumu ir galutiniu rezultatu ir susitraukimu smile.gif
Žiauriai nesuvelia schmoll.gif Persiėdė prieš šventes šitas reikalas jaučiu doh.gif
Atsakyti
sveikos,
jau nebepamenu sveikinaus su naujais ar ne. starost ne radost hihihi.gif
kad tapkes nusivėliau, gaila, nepamenu iš ko. bet keistai vilna atsisluoskniuoja, nors tirkai gerai suvelta. man rodos mano tuoj pėdkelnių padai vilna apsivels, kaip ji gražiai nuo to pado viduj sluoksniais eina ir į pedkelnes veliasi hihihi.gif gerai, kad niekam nedovanojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 09, 12:20)

Žiauriai nesuvelia  schmoll.gif  Persiėdė prieš šventes šitas reikalas jaučiu  doh.gif

Apie ką čia g.gif Juk sakei, kad gerai vėlėsi g.gif g.gif
Atsakyti
Turbut apie nora velt:)
Atsakyti