Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

agnusska, patirties vėlime jau turi. O konkrečios informacijos gali labai daug rasti ankstesnėse temutėse 4u.gif Labai kruopštūs dekorai, apmezgimai. Manau, kad ir didelės šlepetės pavyks.
O aš pagaliau turiu šlepetes dukrai yahoo.gif Iš trečio bandymo pataikiau dydį biggrin.gif Pirmas pabandymas paklijuoti padukus. Prisiklijavo lyg ir gerai, žiūrėsiu ar greit atkris tas padas wink.gif
user posted image

Čia BG raudona, o paviršius -zelandiškas karšinys 4u.gif nuotrauka per didelė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 08 sausio 2012 - 19:20
Man vis labiau ima patikti klumpių forma bigsmile.gif

žollia, o patys padai iš ko? Aš tai galvoju nešti pas kokį batų taisytoją, pažiūrėti, kokių paprastų padų turi ir prašyti, kad priklijuotų g.gif
Atsakyti
Aš ir padų noriu unsure.gif
Atsakyti
žolia grazu, padas gerai atrodo bigsmile.gif
dekui uz priemima, na taip patirties siek tiek yra bet rybu nera tobulejimui biggrin.gif paskaitinesiu butinai ankstesnes temas, bet gal sakau galit kuri i az parasyt kad temoje nesikartot jei buvo apie tai kalbama, apie kurpalius.. is kur isigijot o gal pasigaminot g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnusska @ 2012 01 08, 20:16)
žolia grazu, padas gerai atrodo bigsmile.gif
dekui uz priemima, na taip patirties siek tiek yra bet rybu nera tobulejimui biggrin.gif paskaitinesiu butinai ankstesnes temas, bet gal sakau galit kuri i az parasyt kad temoje nesikartot jei buvo apie tai kalbama, apie kurpalius.. is kur isigijot o gal pasigaminot g.gif

Įsigijom čia
Pasigaminau kai kuriuos va taip
Ankstesnes temas pavartyt verta, ten daug atradimų prirasta smile.gif gražūs mažuliukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 08, 20:07)
Aš ir padų noriu unsure.gif

nu tai teks iki Kauno pavažiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 08, 20:27)

Ačiū 4u.gif , teks user posted image , kada nors...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 08, 19:27)
Man vis labiau ima patikti klumpių forma bigsmile.gif
-----
Aš tai galvoju nešti pas kokį batų taisytoją, pažiūrėti, kokių paprastų padų turi ir prašyti, kad priklijuotų g.gif

Na, man nepavyksta tikros formos išgaut klumpinės... Kažkaip trinu trinu ...kol , žiūriu, beveik kaip įprasta forma nusigludina tongue.gif
----
Batsiuviai tikrai turi paklijavimui skirtų medžiagų, tik ne visi apsiima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 08, 19:58)

O aš pagaliau turiu šlepetes dukrai yahoo.gif 

gražiai atrodo, ir padukai kokie faini thumbup.gif
Atsakyti
O Zakona senai nuziurejus, bet man taip toli tas Kaunas !!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 09, 00:42)

Nu va, dar viena priezastis aplankyt Kauna smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 08, 23:42)

smoke.gif
tai jau tikrai... kur jau, mes cia tokia gluduma...
Juperiuk, tu pagalvok, kiek geru darbu tam Kaune nuveiktum: dar kokia pora kurpaliu pasiimtum, i kokius ornamentus uzsuktum, mus visas aplankytum (mes tavo patogumui net i viena vieta susibegtume), o kur dar zakona? Gaudai?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 01 09, 10:10)
smoke.gif
tai jau tikrai... kur jau, mes cia tokia gluduma...
Juperiuk, tu pagalvok, kiek geru darbu tam Kaune nuveiktum: dar kokia pora kurpaliu pasiimtum, i kokius ornamentus uzsuktum, mus visas aplankytum (mes tavo patogumui net i viena vieta susibegtume), o kur dar zakona? Gaudai?

neaa...turiu siuntinuku is Kauno- bet organizuojuosi kas atveztu... man visais atvejais taip ekonomiskiau wink.gif o dar ekonomiskiau- jeigu visos jus i viena auto sestumet ir atlektumet wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti