agnusska, patirties vėlime jau turi. O konkrečios informacijos gali labai daug rasti ankstesnėse temutėse Labai kruopštūs dekorai, apmezgimai. Manau, kad ir didelės šlepetės pavyks.
O aš pagaliau turiu šlepetes dukrai Iš trečio bandymo pataikiau dydį Pirmas pabandymas paklijuoti padukus. Prisiklijavo lyg ir gerai, žiūrėsiu ar greit atkris tas padas
Čia BG raudona, o paviršius -zelandiškas karšinys nuotrauka per didelė...
Aš ir padų noriu
žolia grazu, padas gerai atrodo
dekui uz priemima, na taip patirties siek tiek yra bet rybu nera tobulejimui paskaitinesiu butinai ankstesnes temas, bet gal sakau galit kuri i az parasyt kad temoje nesikartot jei buvo apie tai kalbama, apie kurpalius.. is kur isigijot o gal pasigaminot
dekui uz priemima, na taip patirties siek tiek yra bet rybu nera tobulejimui paskaitinesiu butinai ankstesnes temas, bet gal sakau galit kuri i az parasyt kad temoje nesikartot jei buvo apie tai kalbama, apie kurpalius.. is kur isigijot o gal pasigaminot
QUOTE(agnusska @ 2012 01 08, 20:16)
žolia grazu, padas gerai atrodo
Įsigijom čia
Pasigaminau kai kuriuos va taip
Ankstesnes temas pavartyt verta, ten daug atradimų prirasta gražūs mažuliukai
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 08, 20:07)
Aš ir padų noriu
nu tai teks iki Kauno pavažiuot
QUOTE(raganele @ 2012 01 08, 20:27)
Ačiū , teks , kada nors...
QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 08, 19:27)
Man vis labiau ima patikti klumpių forma
-----
Aš tai galvoju nešti pas kokį batų taisytoją, pažiūrėti, kokių paprastų padų turi ir prašyti, kad priklijuotų
-----
Aš tai galvoju nešti pas kokį batų taisytoją, pažiūrėti, kokių paprastų padų turi ir prašyti, kad priklijuotų
Na, man nepavyksta tikros formos išgaut klumpinės... Kažkaip trinu trinu ...kol , žiūriu, beveik kaip įprasta forma nusigludina
----
Batsiuviai tikrai turi paklijavimui skirtų medžiagų, tik ne visi apsiima
QUOTE(žollia @ 2012 01 08, 19:58)
O aš pagaliau turiu šlepetes dukrai
gražiai atrodo, ir padukai kokie faini
O Zakona senai nuziurejus, bet man taip toli tas Kaunas !!!
QUOTE(Juperi @ 2012 01 09, 00:42)
Nu va, dar viena priezastis aplankyt Kauna .
QUOTE(Juperi @ 2012 01 08, 23:42)
tai jau tikrai... kur jau, mes cia tokia gluduma...
Juperiuk, tu pagalvok, kiek geru darbu tam Kaune nuveiktum: dar kokia pora kurpaliu pasiimtum, i kokius ornamentus uzsuktum, mus visas aplankytum (mes tavo patogumui net i viena vieta susibegtume), o kur dar zakona? Gaudai?
QUOTE(kadabra @ 2012 01 09, 10:10)
tai jau tikrai... kur jau, mes cia tokia gluduma...
Juperiuk, tu pagalvok, kiek geru darbu tam Kaune nuveiktum: dar kokia pora kurpaliu pasiimtum, i kokius ornamentus uzsuktum, mus visas aplankytum (mes tavo patogumui net i viena vieta susibegtume), o kur dar zakona? Gaudai?
neaa...turiu siuntinuku is Kauno- bet organizuojuosi kas atveztu... man visais atvejais taip ekonomiskiau o dar ekonomiskiau- jeigu visos jus i viena auto sestumet ir atlektumet