Juoda ant veltinio dėčiau nebent siuvinėjima prancūzišku mazgeliu
Dzūkele, man su lakierkom ir be nieko
Dzūke, man be nieko tai super, labai dailiai ant kojos atrodo . Reik padų .
O be problemų įkišti koją?
Man veilokai ir bet kokie kaliošai, labai jau išplatina pėdą ir kažkokia gigantiška pėda gaunąs. Ir kažkaip atrodo, kad jokiuose kaliošuose gražiai neatrodytų, jei viduj tikri stori veilokiukai. Sluoksninius gal daryt, plonos sluoksnos, tada gal pėdos taip neišplatintų
O be problemų įkišti koją?
Man veilokai ir bet kokie kaliošai, labai jau išplatina pėdą ir kažkokia gigantiška pėda gaunąs. Ir kažkaip atrodo, kad jokiuose kaliošuose gražiai neatrodytų, jei viduj tikri stori veilokiukai. Sluoksninius gal daryt, plonos sluoksnos, tada gal pėdos taip neišplatintų
Dzūke, labai gražiai aptempti, bet tikrai kaip apsiaut sekasi?
Ačiū už pagyras
Besjuokianti, aš padų nenoriu , aš jiems nematau kitos paskirties kaip šaltokoje patalpoje dirbančiai persiaut, pvz., kad ir mokykloje mokytojai, kuri trepsi pusė dienos, manau būtų smagu. Tada storų nereika ir ant kojos su padu gražiai atrodytų.
Taip, koją praplatina/padidina, bet kai mano 36/37 ir juoda kaliošo spalva vizualiai mažina. Šiaip tokie ūkiški veilokai pasitarnautų kas mugėse stovi, turguje ir pan. Ar šiaip laukais pabraidžiot
Žinokit koja telpa. Aš ir stebėdavausi, matydama vizualiai siaurus aulus-kaip įsiaut.
Tik aulą žymiai mažiau vėliau, nes kitaip iki nežinau kiek būtų susitraukęs
Kita vertus šablone aulą platų neina daryt, nes nosies mažai lieka
Besjuokianti, aš padų nenoriu , aš jiems nematau kitos paskirties kaip šaltokoje patalpoje dirbančiai persiaut, pvz., kad ir mokykloje mokytojai, kuri trepsi pusė dienos, manau būtų smagu. Tada storų nereika ir ant kojos su padu gražiai atrodytų.
Taip, koją praplatina/padidina, bet kai mano 36/37 ir juoda kaliošo spalva vizualiai mažina. Šiaip tokie ūkiški veilokai pasitarnautų kas mugėse stovi, turguje ir pan. Ar šiaip laukais pabraidžiot
Žinokit koja telpa. Aš ir stebėdavausi, matydama vizualiai siaurus aulus-kaip įsiaut.
Tik aulą žymiai mažiau vėliau, nes kitaip iki nežinau kiek būtų susitraukęs
Kita vertus šablone aulą platų neina daryt, nes nosies mažai lieka
Sveikutes, o kiek jus dedat i veilokiuku apacia vilnos, nu kiek gr.
Kaip žadėjau - vokiško karšinio pavyzdys:
Į aplinkybes galite nekreipti dėmesio, ten buvo mano šviesdėžė... O tas maumukas - mano mažiausioji išsigražinusi gausiomis sesės kalėdinėmis dovanomis...
Į aplinkybes galite nekreipti dėmesio, ten buvo mano šviesdėžė... O tas maumukas - mano mažiausioji išsigražinusi gausiomis sesės kalėdinėmis dovanomis...
oiii ,raganele, tiek prisijuokiau is "maumuko"... sitoj foto tos klumpes -visai nereikalingos...foto su tOOOkia ekspresija, akys net zybsi!
QUOTE(raganele @ 2012 01 06, 21:44)
O as jau maniau, kad visai ligos vaika nustekeno - paakiai spalva pakeite, tik ta isdaigiska sypsena likus
QUOTE(raganele @ 2012 01 06, 20:44)
Kaip žadėjau - vokiško karšinio pavyzdys:
Tavo rankos bet kokią vilną gražiai sulipdo , nors ši turbūt nebetkokia
Kaip viena moteriškė sakė: " mano rankose ir šniūras stovi"
Nuotrauka gerulė
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 06, 22:07)
Kaip viena moteriškė sakė: " mano rankose ir šniūras stovi"
na, Dzuke, pavarei
Linksma cia, ziuriu, ale reik eit velt...
Dėkui kam maumukas patiko įsirovė į naujų klumpių fotosesiją- tiesiai per sieną paakiai tai ne savaime, čia makejažas toks dabar madoj - nušvilpė sesės gėrybes ir išsipuošė.
Apie šniūrą tai čia smarkiai šiaip vilna superinė, jei kas natūralaus karšinio rudo nori, tail abai rekomenduotinas.
Apie šniūrą tai čia smarkiai šiaip vilna superinė, jei kas natūralaus karšinio rudo nori, tail abai rekomenduotinas.