Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Juoda ant veltinio dėčiau nebent siuvinėjima prancūzišku mazgeliu thumbup.gif
Atsakyti
Dzūkele, man su lakierkom ir be nieko thumbup.gif
Atsakyti
Dzūke, man be nieko tai super, labai dailiai ant kojos atrodo 4u.gif . Reik padų smile.gif .
O be problemų įkišti koją?

Man veilokai ir bet kokie kaliošai, labai jau išplatina pėdą ir kažkokia gigantiška pėda gaunąs. Ir kažkaip atrodo, kad jokiuose kaliošuose gražiai neatrodytų, jei viduj tikri stori veilokiukai. Sluoksninius gal daryt, plonos sluoksnos, tada gal pėdos taip neišplatintų g.gif
Atsakyti
Dzūke, labai gražiai aptempti, bet tikrai kaip apsiaut sekasi? g.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras biggrin.gif

Besjuokianti, aš padų nenoriu blush2.gif , aš jiems nematau kitos paskirties kaip šaltokoje patalpoje dirbančiai persiaut, pvz., kad ir mokykloje mokytojai, kuri trepsi pusė dienos, manau būtų smagu. Tada storų nereika ir ant kojos su padu gražiai atrodytų.

Taip, koją praplatina/padidina, bet kai mano 36/37 ir juoda kaliošo spalva vizualiai mažina. Šiaip tokie ūkiški veilokai pasitarnautų kas mugėse stovi, turguje ir pan. Ar šiaip laukais pabraidžiot lotuliukas.gif

Žinokit koja telpa. Aš ir stebėdavausi, matydama vizualiai siaurus aulus-kaip įsiaut.
Tik aulą žymiai mažiau vėliau, nes kitaip iki nežinau kiek būtų susitraukęs unsure.gif
Kita vertus šablone aulą platų neina daryt, nes nosies mažai lieka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 06 sausio 2012 - 14:55
Sveikutes, o kiek jus dedat i veilokiuku apacia vilnos, nu kiek gr.
Atsakyti
Kaip žadėjau - vokiško karšinio pavyzdys:
user posted image

Į aplinkybes galite nekreipti dėmesio, ten buvo mano šviesdėžė... O tas maumukas - mano mažiausioji wub.gif išsigražinusi gausiomis sesės kalėdinėmis dovanomis...
Atsakyti
oiii ,raganele, tiek prisijuokiau is "maumuko"... lotuliukas.gif sitoj foto tos klumpes -visai nereikalingos...foto su tOOOkia ekspresija, akys net zybsi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 06, 21:44)
Į aplinkybes galite nekreipti dėmesio, ten buvo mano šviesdėžė... O tas maumukas - mano mažiausioji wub.gif  išsigražinusi gausiomis sesės kalėdinėmis dovanomis...

O as jau maniau, kad visai ligos vaika nustekeno - paakiai spalva pakeite, tik ta isdaigiska sypsena likus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 06, 20:44)
Kaip žadėjau - vokiško karšinio pavyzdys:

Tavo rankos bet kokią vilną gražiai sulipdo biggrin.gif , nors ši turbūt nebetkokia biggrin.gif
Kaip viena moteriškė sakė: " mano rankose ir šniūras stovi" lotuliukas.gif

Nuotrauka gerulė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 06, 22:07)
Kaip viena moteriškė sakė: " mano rankose ir šniūras stovi" lotuliukas.gif

na, Dzuke, pavarei laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Linksma cia, ziuriu, ale reik eit velt...
Atsakyti
Dėkui kam maumukas patiko biggrin.gif įsirovė į naujų klumpių fotosesiją- tiesiai per sieną doh.gif paakiai tai ne savaime, čia makejažas toks dabar madoj - nušvilpė sesės gėrybes ir išsipuošė.
Apie šniūrą tai čia smarkiai lotuliukas.gif šiaip vilna superinė, jei kas natūralaus karšinio rudo nori, tail abai rekomenduotinas.
Atsakyti