Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(kadabra @ 2012 01 05, 12:54)
Dekui visoms  4u.gif - na balti lieka baltais.
super butu, man irgi patiktu, ale kur gaut tokius  smile.gif . Siaip gi buna padu dar ir su aukstesniais banguotais krasteliais, manau irgi graziai ziuretusi, bent jau ties ilinkiais.

Mole, pirkau garbanas is Etsy, ten visokio gerio yra, nors ir Ebay galima pasidairyti.

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
kadabra, dailiai atrodo tavo batukai 4u.gif Ir padas dailiai prigulęs prie veltinio 4u.gif Kiek teko matyti kitų vėlėjų, tai patys veltiniai virsdavo lauk iš padų, o taviškiai gražiai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 01 05, 15:16)
kadabra, dailiai atrodo tavo batukai  4u.gif  Ir padas dailiai prigulęs prie veltinio  4u.gif  Kiek teko matyti kitų vėlėjų, tai patys veltiniai virsdavo lauk iš padų, o taviškiai gražiai žiūrisi 4u.gif

cia jau, Zollia, batsiuvio nuopelnas.
Gal kai platus tie veltiniai, tai ir krenta is padu g.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Nu ot vėlėja esu doh.gif doh.gif doh.gif Niekaip dukrai šlepečių negaliu nuvelt doh.gif Jau trečias užminkiau biggrin.gif Anos 2-jos išėjo per didelės tongue.gif . Matysiu, ar trečias kartas nemeluos lotuliukas.gif
Atsakyti
emissaa, pirštinės labai gražios thumbup.gif
Kutveliukas, kokie faini tapukai ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš naujokė, su vilna susipažinau tik prieš mėnesį 4u.gif
Noriu parodyti pirmuosius savo aulinukus - dovaną draugei.

user posted image

user posted image

Mūsų koja vienoda, tai viską dariau kaip sau. Dabar net gaila dovanoti blush2.gif
Neįsivaizduoju kaip reiktų kiekvieną dieną skirtis su darbeliais dirbant darbą kaip jūsų smile.gif
Atsakyti
gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dailus wub.gif forma, spalvos..
net nesitiki, kad vilna tik menesiuka ciupineta smile.gif
Atsakyti
Oho kaip dailiai nuveltos thumbup.gif tiek trumpai vilnelę čiupinus rolleyes.gif

Ryte diskutavom apie parafiną, galima save palepinti:
http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&query=parafinas&x=0&y=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 05 sausio 2012 - 17:12
Dėkui už gražius žodžius, pačiai nesitiki kad neblogai gavosi.
Prieš tai velti įsispiriami tapukai nelabai gražiai pavyko - sunku man su tapukų šablonu lygiai vilną išdėlioti doh.gif ir forma kaip cepelinų blush2.gif Su aulinukais viskas paprasčiau ax.gif
Dar labai noriu įvairiausiu gudrybių išmokti - riestanosiai, atskirai priveltos detalės ir pan., bet niekur nerandu info apie tai. Tiek Viltės knygoje, tiek internetinėse pamokėlėse tik pradžiamokslis. Matyt teks nemažai vilnelės paaukoti kol suprasiu kas ir kaip smile.gif
Pats vėlimas tai nerealu wub.gif wub.gif wub.gif Kartą paragavusi negaliu sustoti biggrin.gif Noris velt, velt, ir velt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2012 01 05, 19:47)
Dėkui už gražius žodžius, pačiai nesitiki kad neblogai gavosi.
Prieš tai velti įsispiriami tapukai nelabai gražiai pavyko - sunku man su tapukų šablonu lygiai vilną išdėlioti doh.gif ir forma kaip cepelinų  blush2.gif  Su aulinukais viskas paprasčiau  ax.gif
Dar labai noriu įvairiausiu gudrybių išmokti - riestanosiai, atskirai priveltos detalės ir pan., bet niekur nerandu info apie tai. Tiek Viltės knygoje, tiek internetinėse pamokėlėse tik pradžiamokslis. Matyt teks nemažai vilnelės paaukoti kol suprasiu kas ir kaip smile.gif
Pats vėlimas tai nerealu wub.gif  wub.gif  wub.gif Kartą paragavusi negaliu sustoti  biggrin.gif Noris velt, velt, ir velt biggrin.gif

Labai gražus rausvieji batukai wub.gif Na internete dabar gausu informacijos smile.gif įvairiomis kalbomis, taip pat visada galima aplankyti vėlimo kursus, jei norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2012 01 05, 17:26)
Sveikutės, aš naujokė, su vilna susipažinau tik prieš mėnesį  4u.gif
Noriu parodyti pirmuosius savo aulinukus - dovaną draugei.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti