Nu dar pas kokia gyvate nuosavo gautum .
Labai gražus bačiokai, ale balti ,bet labai labai gražu . Merginos , taigi naudokit ta galva kol pasiimsiu, taigi nesusinešios , kad panaudosit . Kol kas beveik neveliu nors ryt jau turėčiau, vis sugebu pirštus prasikarpyt .
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 04, 16:25)
Nu dar pas kokia gyvate nuosavo gautum .
kazkaip pagalvojau, kad kas nors ta prides o jei is rimtuju,, tai mano laikais tikrai rusisko buvo, tai gal ir dabar yra (labai smirdi) ir dar vienas, jei kur gali rasti parafino, suminkstink iki kiek gakima karsti kenteti ir daryk/uzdek sau tokias apyrankes(jei tai ant ranku) Cia tie receptai is mano vaikystes Druskininku sanatorijos tiesa neseniai po avarijos vel naudojau parafino "vonias" rankoms tai irgi padejo, tiesa tai buvo prefesionalios, tai jie turi kaitinama puoda, kur parafinas kenciamos temperaturos, tai ikisi ranka ir ji tau "apauga" parafinu o paskui i silta pirstine ir sedi kokia 15 min
Kadabra, taip dailiai išformuoti tikrai būsit kaip pelenė baltais bačiukais
Juperiuk, nenusimink, prašykis reabilitacijai, sąnąriukams labai padeda palepinimas. Šiltos vonios, purvas, parafinas, masažai, elektros šildymai. O namie bandyk druską šildyt ir dėt ant skaudančių vietų.
Juperiuk, nenusimink, prašykis reabilitacijai, sąnąriukams labai padeda palepinimas. Šiltos vonios, purvas, parafinas, masažai, elektros šildymai. O namie bandyk druską šildyt ir dėt ant skaudančių vietų.
QUOTE(stewie @ 2012 01 05, 07:48)
Kadabra, taip dailiai išformuoti tikrai būsit kaip pelenė baltais bačiukais
ale, kad rankos dar ne tiek, kiek kojeles...desinys kelias isvien apibintuotas
nu kaip nors...baigsis ta ziema, bus gal geriau, bet dabar pagalvojus apie vilnos velima, ranku slapinima-net nupurto
QUOTE(Juperi @ 2012 01 05, 08:53)
ale, kad rankos dar ne tiek, kiek kojeles...desinys kelias isvien apibintuotas
nu kaip nors...baigsis ta ziema, bus gal geriau, bet dabar pagalvojus apie vilnos velima, ranku slapinima-net nupurto
Juperiuk, pareini man į kompaniją Užjaučiu jertau ir ko aš tik nebandau, trumpa pertrauka ir vėl Negana to, tai dar rankoj sausgyslė trūko kartais ir neviltis apima
Eisiu per piet gyvatės nuodų ieškot
Juperiuk, o tu nesi bandžius Emu aliejaus, man padeda, bet tik laikinai , bet greitai. Tik jis priežasties tai nepanaikina. O gydytojai ką tau nustatė?
Šelma,lenkiu savo žilą dažytą galvą prieš tave ir tavo vyrą
Kadabra, batai fainuoliai, bet tikrai tik į pasimatymus vaiksčiot
Kadabra, o iš kur tas ilgas vilnos sruogas perki?
QUOTE(Molė @ 2012 01 05, 08:32)
sian pas reaumatologa tyrimu atsakymai- matomai pasakys ar paveldejau is mamos reumata ar ne. Ar dabar koks sanarinis uzdegimas.
Kelieny magnetas vsokiu cistu ir zidiniu rado (nesigilinau,nes sake, kad nieko tokio)...nu as cia su savo bedom rodykit geriau grozius
Juperiuk cia ne juodas palepink save drusku voniose pagulek sako ir labai gerai ...sveikateles tau
Šelma
Kadabros rankdarbis nerealybė labai dailiai, greičiau jau pasnigtų baltai, nes tikrai teks tik po stiklu
Kadabros rankdarbis nerealybė labai dailiai, greičiau jau pasnigtų baltai, nes tikrai teks tik po stiklu
Man kažkoks periodas nenormalus aš viską dabar veliu sau
Man panašus tik ne velt , o siūt sau norisi labai labai ir kokiu nors papuošalu prisidaryt sauuuuuuuuu . Reik ir save kartais palepint .
Dekui visoms - na balti lieka baltais.
super butu, man irgi patiktu, ale kur gaut tokius . Siaip gi buna padu dar ir su aukstesniais banguotais krasteliais, manau irgi graziai ziuretusi, bent jau ties ilinkiais.
Mole, pirkau garbanas is Etsy, ten visokio gerio yra, nors ir Ebay galima pasidairyti.
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 05, 09:24)
Dar jei toks liežuvėlis būtų priekyje kaip ant kulno, kad nenusispardytų .
super butu, man irgi patiktu, ale kur gaut tokius . Siaip gi buna padu dar ir su aukstesniais banguotais krasteliais, manau irgi graziai ziuretusi, bent jau ties ilinkiais.
Mole, pirkau garbanas is Etsy, ten visokio gerio yra, nors ir Ebay galima pasidairyti.