Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

kadabra, tokius tik užu stiklo laikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 04, 22:22)
kadabra, tokius tik užu stiklo laikyt biggrin.gif

zinok nuspresta vienbalsiai - nesiot tik sausu oru ir ant baaalto sniego biggrin.gif

p.s. man patiko apsaugotas veltiniu uzkulnis- vairuojant, tai kaip ir privalumas, nes as dauguma savo batu pratrinu minkydma pedalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 04 sausio 2012 - 21:26
OHHHOOOO KADABRA!!!! A cia sau nusivelei?? thumbup.gif

mane net nupurte paziurejus, nes velt negaliu...sian pas reumatologa buvau, ryt vel... rankeles, sanariukus gelia...baigsis mano karjera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 04, 22:29)
OHHHOOOO KADABRA!!!! A cia sau nusivelei?? thumbup.gif

mane net nupurte paziurejus, nes velt negaliu...sian pas reumatologa buvau, ryt vel... rankeles, sanariukus gelia...baigsis mano karjera... verysad.gif

cia toks pirmas bandymas - AISKU, KAD MAN tongue.gif
uzuojauta del sanariuku unsure.gif (net nupurte pagalvojus...), ale tu nepergyvenk, daba visokiu mechanizmu yra, kas cia is musu ir velimo masina buvo uzmacius irnesakyk.gif
Atsakyti
kadabra, dideli sveikinimai radus gražų padą ir nuvėlus gražius batus!
Atsakyti
o zinai, mano pirmi balti irgi i pilkus pavirto (ir nieko biggrin.gif )bet viena diena ilindau i purva, tai isdziovinau, o paskui su dulkiu siurbliu issiurbliavau ir pabalo lotuliukas.gif

Juperi - tai gyvaciu nuodu tepalo reikia ir pusu ekstrakto voniu (personalinis patyrimas biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 04 sausio 2012 - 21:40
Kadabra, kokie gražučiai wub.gif o padas patogus? man iš woolo tai nelabai patiko, nepatogus. įsimovus pėdos šonai ant pado briaunų dedasi.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 04, 22:35)
kadabra, dideli sveikinimai radus gražų padą ir nuvėlus gražius batus!

dekui, dekui 4u.gif

QUOTE(ziit @ 2012 01 04, 22:39)
o zinai, mano pirmi balti irgi i pilkus pavirto (ir nieko biggrin.gif )bet viena diena ilindau i purva, tai isdziovinau, o paskui su dulkiu siurbliu issiurbliavau ir pabalo lotuliukas.gif

na va, smagu - zinosiu bent ka daryti smile.gif 4u.gif

QUOTE(bulaukiux @ 2012 01 04, 22:40)
Kadabra, kokie gražučiai wub.gif  o padas patogus? man iš woolo tai nelabai patiko, nepatogus. įsimovus pėdos šonai ant pado briaunų dedasi.

patogus - apsiavus namie nesiojau siandien kiek tai, tikrai malonus.
Atsakyti
Kadabra, pagarba bigsmile.gif Tos sruogos wub.gif

Juperi, vaje...... Tikiuosi laikinas pervargimas, negali būti, kad negalėsi kurti tų stebuklų kuriuos veli schmoll.gif 4u.gif

Šiandien grįžau prie vėlimo rolleyes.gif Pertraukėlė gerai, vėl jaučiu nebe darbą, o malonumą thumbup.gif

Ir jau 6 vaikus turiu cool.gif Rūpestėliai dėl mokyklos keitimo, supažindinimo su aplinka ir kiti lakstymai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 04, 22:49)
Ir jau 6 vaikus turiu  cool.gif  Rūpestėliai dėl mokyklos keitimo, supažindinimo su aplinka ir kiti lakstymai  ax.gif

kokie jus saunuoliai, selma wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 01 04, 21:39)

Juperi - tai gyvaciu nuodu tepalo reikia ir pusu ekstrakto voniu (personalinis patyrimas biggrin.gif )

vajetau, is kur tu nuodu gaut??? pusu eekstrakto-tai manau vaistinej arba pas baltarusus turguj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 04, 22:57)
vajetau, is kur tu nuodu gaut??? pusu eekstrakto-tai manau vaistinej arba pas baltarusus turguj... g.gif

ir nuodu tepalo ten pat (as turiu rusisko).
Atsakyti