Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Man kaip krepšinio gerbėjai patiko antrieji batukai ax.gif

Pasirodau savo pilkas pirštinaites
user posted image
Atsakyti
Katinyti, galvoju gal tau tos galvos nereikia? ax.gif Mielai perimčiau, man dabar mirtinai užsireikė. Šiuo metu radau naują meilę: vietoj kojų - galvos biggrin.gif. Labai nepatogu ant savo galvos velti ir siūti doh.gif rolleyes.gif .
Bet jei reikia, tai nieko tokio. Atrodo ant dienų teks Vilniuj apsilankyt, galvojau po senamiestį pasivaikščiosiu, bet galiu ir po Gariūnus pasivaikštinėt biggrin.gif .
Atsakyti
Aš irgi galvos ieškojau megztoms kepurėms džiovinti ax.gif
Bet dabar galvoju gerai būtų ir pirties kepurių vėlimui, nes pabaigiu velti ir išformuoju ant savo galvos, o tai nėra bais patogu blush2.gif Vakar vieną galvą apžiūrinėjau, bet labai maža, nepatiko man schmoll.gif

Kiek žiūrinėjaus internete tai čia nelabai brangu http://www.manekenai.lt/ tik nerašo kuriam mieste parduoda g.gif
Atsakyti
dar manekenu
http://www.manekenai...nekenai/galvos/
Atsakyti
Juperi, kokie gražūs thumbup.gif .
Man kol kas ir Gariūninio užtektų, susivėliau ypatingo baisumo kapšą, kuris pasirodė besąs labai graži kepurė. Dabar azartas užpuolė tokius gaminti doh.gif .
Atsakyti
gariūninę galvą kalėdinių dovanų vėlimui naudojau - visai gera, tiko ir pirtinėms kepurėms ir katiliukui velt. Tik gal norint visai teisingo pagrindo tai nevisiškai proporcinga galva, kaip kad tos kepurinės balvankės g.gif
Riešines daryt visai patiko, o darant su skyle pirštui, jokių triukų nėr, tiesiog skylė ir formuot pagal ranką? Ar kažkaip kaip pirštinę be 4 pirštų daryt geriau? nebespėju visko sueksperimentuot jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 04, 15:49)
Riešines daryt visai patiko, o darant su skyle pirštui, jokių triukų nėr, tiesiog skylė ir formuot pagal ranką? Ar kažkaip kaip pirštinę be 4 pirštų daryt geriau? nebespėju visko sueksperimentuot jau doh.gif

Raganėle, aš darau nukirptą nykščiuką, žyyymiai dailiau atrodo, nei tiesiog skylė.
Atsakyti
Aš su skyle nykščiui nesu bandžius. Darau kaip pirštinę be 4 pirštų ir su nykščiu trumpučiu arba tiesiog vamzdinės formos. O kiek esu mačus su skyle darytų, man nepasirodė gražu.
Atsakyti
Darau su skyle, nes jei darai pagal užsakyma ar tiesiog, kiekvieno žmogaus nykštys yra nevienodo storio.Aš kažkaip už skyle , man nebuvo patogios su piršteliu.
Besijuokianti, tai jei tau reik tai tu gali panaudot kiek tau reik. Aš užsėdau ant lininiu maišeliu paruošu doh.gif . Vakar 30 vienetuku pasisiuvau smile.gif .
Atsakyti
Ačiū, Katinyti. Dabar paskolino Kadabra savo galvą - išsigando matyt, kad kepurę prisisiūsiu tiesiai prie nuosavos galvos doh.gif .
Supratau, kad tos galvos visiškai be smegenų lotuliukas.gif . Išsigandus, kad nuosavoj galvoj per daug smegenų, susiradau galvų išmatavimus ir manoji vis dėto pasirodė vidutinio dydžio. O aš pamačius to vyriškio galva, išsigandau, kad manoji kažkokia super didelė smile.gif .
Bet džiovinti ir visokius išraitymus ant jos daryt - visai patogu, daug geriau nei ant nuosavos galvos ar ant trilitrinio...
Kadabra, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 04, 19:26)
Dabar paskolino Kadabra savo galvą - išsigando matyt, kad kepurę prisisiūsiu tiesiai prie nuosavos galvos  doh.gif .

aha, tai dabar as likau be galvos tongue.gif
nieko, pas mane ant auksto vis tik katinycio dar ir viena vaikiska yra, uzteks cool.gif
Merginos, rodysiuos aulinukus, tik siek tiek palaukit kol mano chebra suguls.
Atsakyti
Minusas - balti (dar nenesioti, o jau siek tiek vilnele kaip apdulkejus)
na va:

user posted image

user posted image
Atsakyti