Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

O ta skylutė užsegimui neišsitampo?

maniškėse nea, na aš gi sakiau , kad jos pas mane atlaiko drastiška vėlima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Dėkui visoms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Raganėle, MB amžinai skauda kelius kai tik atšala. Tai pernai nusivėlė antkelius. Tiesiog kvadratukas, o nugarinėj pusėj elementariausios gumelės. Labai gerai laikos.
Atsakyti
Dėkui už pasidalinimą apie antkelius,matyt reikės su gumelėm. Iš šiurkščios lietuviškos.O dar katytei karnavalui norisi ir oi, kaip čia tą parą pratempus,kad pailgėtų...
Atsakyti
katinyti - dailios wub.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 14, 11:47)
oi, kaip čia tą parą pratempus,kad pailgėtų...

gumyte ... tongue.gif
as siandien irgi tureciau paskutines vyriskas suvolioti kaledu maisui (velyvam), o toliau jau kaip protas susvies, ko tais tas maratonas jau pabodo, norisi kokia tunika suvolioti ar liemene, medziagu turiu pasipirkus, o laiko neradau tongue.gif
Atsakyti
gumyte ... 

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man liko tik padekoruoti dvi poras šlepečių, bet tai jau vienas malonumas smile.gif O tada saviškiams kažką reiks pagalvoti rolleyes.gif Bet jau grynai savo fantazijos ir tai, kad tuo momentu ateis galvon smile.gif
Bet kaip fainiai, kai joks laikas neapriboja ir žinai, kad ir ką bepadarytum saviem visvien bus idealiai gerai wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar apsivėlėt negyvai? Taip ramu čia blink.gif
Atsakyti
labai energingai mintyse veliu, nes realaus laiko nėr. nors teliko damušti nuo šablono nuimtas ir spėjusias išdžiūti doh.gif dar latekso užsipirkau - litras 40 lt smile.gif neleido širdis imti mažesnį kiekį ir mokėti dvigubai. kadangi galioja tik 6 men reikės visą vilną suveltį tapkėm ir kaip nors baigt tuos kooperatyvus, kaip mano vyras sako - nes visa spinta tik mano randkarbių biggrin.gif jo vos 2 lentynėlės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 15, 14:39)
labai energingai mintyse veliu, nes realaus laiko nėr. nors teliko damušti nuo šablono nuimtas ir spėjusias išdžiūti doh.gif dar latekso užsipirkau - litras 40 lt smile.gif neleido širdis imti mažesnį kiekį ir mokėti dvigubai. kadangi galioja tik 6 men reikės visą vilną suveltį tapkėm ir kaip nors baigt tuos kooperatyvus, kaip mano vyras sako - nes visa spinta tik mano randkarbių biggrin.gif jo vos 2 lentynėlės hihihi.gif

Girdėjau, kad turtą apmokestins tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenegyvai, dar kvėpuoja visos,ale gi Kalėdos artėja,reikalų daugėja,va aš pavasarį vakar suvėliau, šiandien prie terasos nufotkinau- nuostabi žiema wub.gif
user posted image
Atsakyti
raganele, labai labai gražu wub.gif . Net kvepia pavasariu į nuotrauką žiūrint.
Atsakyti
Raganėlė deda kuris laikas mažas fotkes, kad prie kraštelių nesikabinėtumėm tongue.gif . Kai taip gražu foto norisi pasididint 4u.gif . LABAI LABAI gražu.

Kaip ten ta vokiška vilna, susižavėjimas ja dar nedingo?
Žiūriu vilnos atsargos kažkaip mąžta, galvoju kur atsargas pildyt ax.gif
Atsakyti