Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(dzūkė @ 2012 01 02, 20:17)
Ar esat bandę WOOL kaliošus?
Labai knietėjo ūkiškus  veilokus nusivelt-parsisiunčiau: kažkokie tazikiukai, ne kaliošai unsure.gif  Baisiausiai platus padas , aukšti, link kelties kaži kiek atvėpę  blink.gif 
Veltinyj.lt mačiau kaip ir gražiai apgludusius, maniau užpilsiu verdančiu vandeniu-susitrauks ir apglus........nėvelnia cool.gif

Aš irgi tuos baltus skaidrius kaliošus nusipirkus turiu, dar nebandžiau (su veltiniais), bet nevisai jie tokie kokius įsivaizdavau ax.gif O jei kalbat apie tokius paprastus kaliošus vailakams (juodus) tai daug kur juos tik su veltiniais parduoda, bet Gariūnuose arba kalvarijų turguje tikrai galima rasti g.gif
Atsakyti
emissaa, aš susižavėjau tais skaidriais doh.gif

Tempsiuosi į parduotuves savo veltinius ir matuosiuosi į margus ar juodus kaliošus biggrin.gif
Atsakyti
Man tai skaidrūs patiko, nes visas veltinio grožis matosi wub.gif
bandžiau veltinukus į margus, spalvotus kaliošus įkišti tai nelindo g.gif
Atsakyti
Aha, jie tokie smailoki g.gif , tų juodų bukanosių kaži ar rasiu unsure.gif
Atsakyti
wool.lt kaliosai tokie kaip kazkada senoviniai budavo as pamenu mociute senelis su tokiais vaiksciojo jie tokie pat platus, bet seip realiais jei keltis auksta tai labai patogus ir vat senesni zmones tai tik juos ir pripazysta ir uzsisako tik su tokias kaliosais veltinius maza to dar kulna ,kelti apsiuna oda vat taip padaro lotuliukas.gif .
As seneliui nuveliau veltinius pernai su padukais bus galvoju seneliukui silta ir lengva vaikscioti ir ka jus manot man tai nesake , bet mano mamai sake kad kas cia per veltiniai tikra parodija smile.gif tipo kad ne kaliosai o padai:) ir dar maza to po keliu dienu matau ateina su veltiniais o ten tai tikra parodina apsiuti oda keltys ir uzkulniukai kiek galejo doh.gif o seube galvoju kosmaras , bet pamates kad as nuziurejau veltinius pareiske kad mum visiem kas velia reikia 60metu atgal nusikelti tai suprasit kas grazu o kas ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 03 sausio 2012 - 12:55
Kiek prisimenu senovinius kaliošus, jie šiek tiek kitokios formos buvo g.gif
Man šie skaidrūs, kaip kokie silikoniniai unsure.gif
Juodųjų forma, kiek matyt iš paveiksliuko, tokia pati g.gif
Žodžiu aš labai pikta ant skaidrių kaliošų lotuliukas.gif
Jeigu veltinis būtų pagal kaliošą-irgi tragiškas būtų unsure.gif
Atsakyti
Dzūke, o tai jie labai platūs tie skaidrūs?
Šiaip kiek skaičiau, tai ne visi jie prie šalčių tinkami naudot, nes tas plastikas, iš kurio jie pagaminti, tiesiog suskyla.
Mačiau kažkur rusiškus interneto platybėse, tai aprašyme rašė, kad berods iki minus 30 atlaiko, bet ir kaina atitinkama buvo.
O Kaune urme tai normalios formos skaidrūs kaliošai, tik taip ir nepaklausiau nei kainos, ir ar vienus be tų fabrikinių veltinių pardavinėja (ten jie su tokiais pasiuvinėtais fabrikiniais veltiniais eksponuojami).
Atsakyti
Su skaidriais kaliošais veltiniu fabrikiniu yra ir Maximoj, kaina kažkur 119 vaikišku.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 03, 14:18)
Dzūke, o tai jie labai platūs tie skaidrūs?

Na laikosi ant veiloko biggrin.gif , bet tikėjausi idealaus varianto lotuliukas.gif

Kai išdžiūsim, bandysiu pafotkint.

Man norėjosi apavo drėgnoms mūsų žiemoms wink.gif , kai -20 ar -30 aš nosies iš namų nekišu lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauksim nuotraukyčių - labai įdomu 4u.gif .
Atsakyti
Mane tai reiktu baisingai gundyti išlipti iš dabartinio man nuostabuoliško apavo mūsų šlapiems orams, o kai minusas ir sausa aš kaip tik gundyčiausi veltiniams wub.gif .
Atsakyti
Sveikos, su Naujais metais visas 4u.gif wub.gif

ateinu su veltinukais pasirodyti, o kartu ir sulaukti komentaru su pastabomis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti