Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Katinytis @ 2011 12 31, 18:00)
Tikiuosi ne ryt  lotuliukas.gif .Ryt tik vakare grižtu  biggrin.gif .O šiaip tai pilnai galima pas mane, jei pažadat nematyt mano sukuistu kampu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, nors manau padėti taisytu vidury kambario atstumta dėžė su veltiniais, tada nieko namatysit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su Naujais mergaitės, kad būt dosnūs sveikata, ramybe, kantrybe, gerom emocijom ir vilna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 31, 13:32)
Šiuos savo metus galiu pavadint veltininiais  lotuliukas.gif gi pradėjau vilną čiupinėt po Naujųjų,kai pamačiau kaimyną su veltiniais ir nusprendžiau kad mano šeimai tokio apavo reikia... ir kai klimpau  doh.gif

Tikrai, kad veltininiai metai biggrin.gif Aš ir taip pat prieš metus pradėjau.. ax.gif

Kūrybingų Taikaus drakono metų! newyear.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais newyear.gif
Daug veltiniu, lengvu ranku lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais metais!!! 4u.gif Drakoniškos ištvermės visoms veliančioms ir kūrybingų, perspektyvių metų smile.gif

Šiemet suvėliau pirmąjį gaminuką - kepuriuką pirčiai ir dar pagražinimo laukia tapukai biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais, nerealių grožių kūrėjos 4u.gif
o aš rodausi toliau. Gal turit pastabų ax.gif ?
user posted image
Atsakyti
Su naujais, damos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(s@mi @ 2012 01 01, 18:32)
Su Naujaisiais, nerealių grožių kūrėjos 4u.gif
o aš rodausi toliau. Gal turit pastabų ax.gif ?

manučiau, kad reik padirbėt su forma ir man jos plonokos atrodo. ax.gif Bet su laiku viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 01, 22:12)
manučiau, kad reik padirbėt su forma ir man jos plonokos atrodo.  ax.gif Bet su laiku viskas  4u.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif Dėl plonumo taip, galutiniam variante norėjosi storesnių ax.gif . O kas dėl formos negerai? Šie mano dydžio, tai vėliau ant savo kojos blush2.gif . Na gal kulnas siauresnis galėtų būti, bet priekis mano kojos g.gif . Kurpalių nesu čiupinus, tai mokausi iš nuotraukų blush2.gif . O su laiku tikrai tikiu, kad gerės/gražės tapukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 02, 13:08)
O kas dėl formos negerai? Šie mano dydžio, tai vėliau ant savo kojos blush2.gif . Na gal kulnas siauresnis galėtų būti, bet priekis mano kojos g.gif .

Aš kai formuodavau ant kojos, numovus ties skyle šiek tiek suspausdavau iš šonų, kulną iš vidaus pirštais patrindavau, kad kulnas išsigaubtų(bortelis šiek tiek į vidinę pusę palinksta). Lai šlepetė išdžiūvus prasiplečia ir prisitaiko prie kojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 02, 14:30)
Aš kai formuodavau ant kojos, numovus ties skyle šiek tiek suspausdavau iš šonų, kulną iš vidaus pirštais patrindavau, kad kulnas išsigaubtų(bortelis šiek tiek į vidinę pusę palinksta). Lai šlepetė išdžiūvus prasiplečia ir prisitaiko prie kojos 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 02, 13:08)
Ačiū už komentarą 4u.gif Dėl plonumo taip, galutiniam variante norėjosi storesnių ax.gif . O kas dėl formos negerai? Šie mano dydžio, tai vėliau ant savo kojos blush2.gif . Na gal kulnas siauresnis galėtų būti, bet priekis mano kojos g.gif . Kurpalių nesu čiupinus, tai mokausi iš nuotraukų blush2.gif . O su laiku tikrai tikiu, kad gerės/gražės tapukai blush2.gif

aš formuoju rankomis be kurpalių. Ties skyle darau kad būtų siauriau. Ir kai kerpu žiūriu kad išlinkimai grqažiai būtų. Ir kad užkulnis aukščiau
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 02, 15:44)
aš formuoju rankomis be kurpalių. Ties skyle darau kad būtų siauriau. Ir kai kerpu žiūriu kad išlinkimai grqažiai būtų. Ir kad užkulnis aukščiau

oi, su kirpimu problemos. Na tikrai manau su laiku išmoksiu tinkamai iškirpti doh.gif
Atsakyti
Ar esat bandę WOOL kaliošus?
Labai knietėjo ūkiškus veilokus nusivelt-parsisiunčiau: kažkokie tazikiukai, ne kaliošai unsure.gif Baisiausiai platus padas , aukšti, link kelties kaži kiek atvėpę blink.gif
Veltinyj.lt mačiau kaip ir gražiai apgludusius, maniau užpilsiu verdančiu vandeniu-susitrauks ir apglus........nėvelnia cool.gif
Atsakyti