Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Juperi @ 2011 12 31, 14:51)
tik jau tu cia ...planuotoja hihihi.gif  hihihi.gif

na tai ir sakau, planuojam drauge biggrin.gif
Juperi, tu truputi pagalvok, pas mane siek tiek apsisukimai letesni gi, vaikiai viska koreguoja smile.gif .. mazasis va ka tik plauciu uzdegimu persirgo... gyvenam zinok mes, ale savam darbu/pareigu rate, kaip voveres. O taip norisi laiko ramiam pokalbiui su suprantanciu kolektyvu rast. Tep sakant, tu jau tuo kalnu pabuk, atvaryk a? Pakalbinsim Katinyti (dar vis be galvos tongue.gif ), Besijuokiancia prigriebsim su ta graaaazia suknia..
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 31, 13:55)
na tai ir sakau, planuojam drauge  biggrin.gif
Juperi, tu truputi pagalvok, pas mane siek tiek apsisukimai letesni gi, vaikiai viska koreguoja  smile.gif .. mazasis va ka tik plauciu uzdegimu persirgo... gyvenam zinok mes, ale savam darbu/pareigu rate, kaip voveres. O taip norisi laiko ramiam pokalbiui su suprantanciu kolektyvu rast. Tep sakant, tu jau tuo kalnu pabuk, atvaryk a? Pakalbinsim Katinyti (dar vis be galvos  tongue.gif ), Besijuokiancia prigriebsim su ta graaaazia suknia..

nuss jau neaaa.... trui buti-rotacija kokia tai...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 31, 16:12)
nuss jau neaaa.... trui buti-rotacija kokia tai...

Galim pas Katinytį, jei labai rotacijos noris lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 31, 13:24)
tai ku daryt, jei reikia  g.gif
tokios cia is sventes man tie naujieji, pavalgysim skania vakariene, sampaniukas, fejerverkai kieme ir tiek, o ryt 7val. keltis  doh.gif

Raganele, o tu jau pilnam komplekte?

kokiam komplekte? Aš nebuvau išsibarsčius biggrin.gif

O už ką sekmadienį 7? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 31, 15:19)
Galim pas Katinytį, jei labai rotacijos noris lotuliukas.gif .

biggrin.gif
i desimtuka 4u.gif

Raganele, klausiu ar vyras grizo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 31, 14:23)
biggrin.gif
i desimtuka  4u.gif

Raganele, klausiu ar vyras grizo  cool.gif

Katinyti, nesutik..sakyk, kad nori i ALT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 31, 14:23)
Raganele, klausiu ar vyras grizo  cool.gif

a, tai jis tik savaitei buvo. Vaikam pilną lagaminą žaislų parvežė, Kalėdos atėjo anksčiau lotuliukas.gif

Einu naujametinių vaišių ruošt, paliksiu jas svečiams ir vaikams, patys į baletą pasiplausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 31, 15:55)
Katinyti, nesutik..sakyk, kad nori i ALT  lotuliukas.gif

ji dar nezino biggrin.gif
Atsakyti
Aga jin dar nieko nežino lotuliukas.gif , o norėt tai aš galiu ir i ALT ir i Nida , tik žiema bais dviračiu važiuot nepatogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Sutiksiu NAujus be galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 31, 17:49)
Aga jin dar nieko nežino  lotuliukas.gif , o norėt tai aš galiu ir i ALT ir i Nida , tik žiema bais dviračiu važiuot nepatogu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Sutiksiu NAujus be galvos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

ups.... jau zino.
dviraciu nevaziuos, vadinasi uzgriusim Katinyti - su galvom biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi ne ryt lotuliukas.gif .Ryt tik vakare grižtu biggrin.gif .O šiaip tai pilnai galima pas mane, jei pažadat nematyt mano sukuistu kampu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, nors manau padėti taisytu vidury kambario atstumta dėžė su veltiniais, tada nieko namatysit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 31 gruodžio 2011 - 17:00
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 31, 18:00)
Tikiuosi ne ryt  lotuliukas.gif .Ryt tik vakare grižtu  biggrin.gif .O šiaip tai pilnai galima pas mane, jei pažadat nematyt mano sukuistu kampu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, nors manau padėti taisytu vidury kambario atstumta dėžė su veltiniais, tada nieko namatysit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jep biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti