Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

ooo koks gražutis Besijuokianti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, man tai viskas tobula wub.gif iškarpa gera ir labai gerai suvelta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Bulaukiux šilkas apačioj, vienas sluoksnis vilnos ir toliau visokie niekučiai ale vilnos sruogelės, šilko servetkos ir kt.
Atsakyti
Besijuokianti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, velejeles, su artejanciais Jus (siandien gi paskutine siu metu velimo diena) 4u.gif
Grazus darbai visu, o ir sveikinimai wub.gif
Girdejau pletka, kad vilna LT vel brangs... atrodo kur jau, kaina ir siaip nemaza, normali sakyciau, ale vis tiek.. Uzsienyje tai ar brangsta? Idomu tie patys vokieciai, bulgarai ar brangins? Reiks pasekt. Bjauru tai, kad tu siuntiniu tenka laukti, o pritrukus vilnos, smagiausiai gi vietoj kur susigrybaut is kart cool.gif

Besijuokianti, pamalonink ir drabuziu velimo tema su tokiu groziu (ui kaip noriu paliest bigsmile.gif )

Atsakyti
aluooo... Besijuokianti, kad dave vaizzdu!!! thumbup.gif

Kadabra, neisprotek, paskutine metu diena -nevelk doh.gif doh.gif eik manikiura pasistraink, volosianka pasipustyk...veida sventini nusipiesk...

Visas su artejanciais 2012-ais... noriu tiket , kad jie bus dosnesni mums gerais uzsakovais, gerai besiveliancia vilna, puikia sveikata... 4u.gif
Atsakyti
Ačiūs dar kartelį 4u.gif .
Vakar tą veltą daiktą visą dieną tąsiau, atradau šiokių tokių trūkumų, apie kuriuos net nenutuokiau smile.gif, pvz. garbanėlės graužia ir jokie šilkai apačioj negelbėja. Pažastų kirpimus irgi būtų neprošal kažkuo sutvirtint, nes, nors jie ir labai tamprūs pas mane, po pusdienio nešiojimo - prasitampė. O šiaip sau kokią tunikutę ar liemenę nusivelt labai smagu, labai šilta ir tuo pačiu nesijauti "prisikutalojus" smile.gif . Žodžiu tobulinsiuos toliau smile.gif .

Ir su Ateinančiais visas newyear.gif
Atsakyti
Šaunu, Besijuokianti thumbup.gif taip ir toliau, tikiuosi kitais metais dar daugiau atradimų-išradimų pridarysim visos.
Šiuos savo metus galiu pavadint veltininiais lotuliukas.gif gi pradėjau vilną čiupinėt po Naujųjų,kai pamačiau kaimyną su veltiniais ir nusprendžiau kad mano šeimai tokio apavo reikia... ir kai klimpau doh.gif

Gražių švenčių ir kūrybingų kitų metų visoms newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 31, 11:23)
Kadabra, neisprotek, paskutine metu diena -nevelk doh.gif  doh.gif  eik manikiura pasistraink, volosianka pasipustyk...veida sventini nusipiesk...

tai ku daryt, jei reikia g.gif
tokios cia is sventes man tie naujieji, pavalgysim skania vakariene, sampaniukas, fejerverkai kieme ir tiek, o ryt 7val. keltis doh.gif

Raganele, o tu jau pilnam komplekte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 31 gruodžio 2011 - 13:32
QUOTE(kadabra @ 2011 12 31, 13:24)
tai ku daryt, jei reikia  g.gif
tokios cia is sventes man tie naujieji, pavalgysim skania vakariene, sampaniukas, fejerverkai kieme ir tiek, o ryt 7val. keltis  doh.gif

Raganele, o tu jau pilnam komplekte?

ojeee tai kas tave taip anksti is lovos gena??/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 31, 14:33)
ojeee tai kas tave taip anksti is lovos gena??/ g.gif

biggrin.gif
kada kaunan?
planuojam ka nors, a?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 31, 13:39)
biggrin.gif
kada kaunan?