Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Raganele fainos tapkutės bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras žirgeliams smile.gif

QUOTE(Molė @ 2011 12 30, 08:17)
Raganėle, labai gražūs. o čia bulgariška sluoksna?
Emissaa, pažiūrėjau tavo darbelius, šaunuolė bigsmile.gif

neee, bulgariškos 2 kg seniausiai pasibaigė... Čia vokiškas juodas karšinys natūralus su 30% dažytos tik. Man jis nerealus, turi visokių baltų plaukų priemaišų, kaip visi natūralūs ir veliasi puikiai. Tik nelabai traukiasi. Bulgariškai sluoksnai visgi nelabai randu alternatyvų, bandau vokišką p.amerikos dažytą merinosą, nu ir nelimpa jis man. Žodžiu juoda beveik visur probleminė, kol kas geriausios - vokiškas karšinys ir bg dažyta sluoksna.
Atsakyti
Mane natūraliose vilnose pastaruoju metu išgąsdino jų pūkavimąsis arba šeriukų išėjimas iš viduriniųjų sluoksnių. Sakau - dar gali žmogus nieko nežinantis apie veltinį nežinia ką pagalvot, gauna gražų, lygų, o po kelių dienų pūkuotas:), doh.gif.
Atsakyti
na, vienos pūkuojasi, kitos bumbuliuojasi,visos vilnos su savais pričiūdais.
Atsakyti
mano mb tasotaokes iš vokšško karšinio. Tai tarsi nieko. Gal pirmom dienos kiek ir pasipūkavo aišku.

Bet teisingai raganėlė sako, nuo pačios vilnos priklauso.
Atsakyti
Aš tik vieną vilną kol kas sutikau, kuriai nešiojimąs neturi absoliučiai jokios įtakos. BG karšinys natūralus smile.gif . Vyras kaip susivėlė sau šlepetes, kasdien tąso, nei vieno pūkučio neteko nuimt. Atrodo kaip koks fabrikinis veltinis, bet sunkiai jis vęlias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 30, 12:21)
Aš tik vieną vilną kol kas sutikau, kuriai nešiojimąs neturi absoliučiai jokios įtakos. BG karšinys natūralus smile.gif . Vyras kaip susivėlė sau šlepetes, kasdien tąso, nei vieno pūkučio neteko nuimt. Atrodo kaip koks fabrikinis veltinis, bet sunkiai jis vęlias doh.gif

Tai čia gal kaip vyras susivėlė vyriškai smile.gif Tai užtat biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na jau patikėk Besijuokianti suvelia ne prasčiau nei koks vyras thumbup.gif
Atsakyti
Man karšiniai kažkaip iš viso mažiau pūkuojas, net latviškas labai mažai šerias, lyginant su kitom vilnom.
Suvėlimo lygis aišku, kad įtakos irgi tam turi smile.gif . Bet kitas tai gali velt kiek nori, kol neišeis visi šeriai - ilgai ir nuobodžiai šersis.
Gaila, kad nieks vilnos parduotuvėse nerašo - "nesipūkuoja ir nesišeria" tongue.gif Turėčiau savo pardą - tikrai rašyčiau lotuliukas.gif

P.s. Galvojau nesirodyt, bet labai įdomu ką pasakysit:
user posted image
user posted image
Laukiu kritikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 30 gruodžio 2011 - 13:24
mna r8bai visada arodo tarsi aukštasis pilotažas smile.gif
Atsakyti
raganele - super tapukai.. kažkam labai pasisekė... ax.gif
Atsakyti
Besijuokianti, kokia kritika.... jau rankovytės (tiksliau ertmė) kaip gražiai atrodo... dėjai vien tik vilną?ar ant šilko?
Atsakyti