Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Su Šventėmis, mielos vėlėjos newyear.gif

Seku jūsų pokalbius vis, o šį kartą ateinu atiduoti duoklės šiai temai blush2.gif
user posted image
Čia tapukai iš Romenasis vilnos ax.gif . Šiaip nesu kokia vilnos ekspertė, nes pirmą kartą išbandžiau sluoksną tapukam. Šiek tiek sunkiau man ją suvaldyti pradžioje buvo (su karšiniu lengviau), bet šių tapukų rezultatu patenkinta. Vat antras šlepetes susiklojus, kažkas jau ne taip. Iki šiol stovi, nepabaigtas darbas, nes vilna nesitraukia. Gal per storai suklojau, gal gerai nesušlapinau. Nežinau kas ne taip g.gif
Atsakyti
Merginos, visas su praejusiom sventem ir su artejanciais Naujaisiais 4u.gif Lai sie metai buna visom laimingi ... wub.gif
Atsakyti
Su praėjusiom ir su ateinančiom visas vilnos gerbėjas
user posted image
Atsakyti
Molė, Rittule, labai gražios tapkutės wub.gif
Atsakyti
laabai gražu merginos , super thumbup.gif pati dėvėjau 2 metus veltinius, dabar vaikas dėvi jau 3 metai , tai super dalykas 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia visas su šventėmis 4u.gif

O aš šiandien pirčiai kepures vėliau, dabar džiūsta, pabandysiu ryt pasirodyti, jeigu fotogeniškos bus ax.gif

Ai dar šiandien vilnos prisipirkau, tai labai laiminga esu ax.gif dabar sakiau, reikia suvelti ką turiu, bet ak, kokių gražių spalvų yra, ai dar tokios spalvytės neturiu. Pasiteisinimai, pasiteisinimai. Čia įrodymas, kad liga ir meilė vilnai progresuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 12 28, 20:05)
Molė, Rittule, labai gražios tapkutės  wub.gif

Ačiukas bigsmile.gif
Mergaitės, ar jaučiat, kad Nauji Metai už vartų? Aš tai ne blink.gif Lauke lyja schmoll.gif

Emissaa, ar senai veli, ar liga jau įsisenėjus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Berry, o tu pati veli? Ar tik dėvi veltinukus?
Atsakyti
Katinyti, labai gražu wub.gif -kiek krapštymosi ir kruopštumo wub.gif

QUOTE(Molė @ 2011 12 29, 07:34)
Mergaitės, ar jaučiat, kad Nauji Metai už vartų? Aš tai ne blink.gif Lauke lyja schmoll.gif

Jaučiasi, nes nieko neveikiu-bimbinėju biggrin.gif
Atsakyti
Mole, su pertraukomis vėliu: iš pradžių karolius, tada dar sages... O paskutinį pusmetį įsimylėjau tapukus, kumštinukes ir su pirties kepurėmis bandau susidraugauti ax.gif

O šiaip veliu, lipdau iš polimerinio molio, veriu iš akmenukų, darau dekupažą ir.... Žodžiu visko po truputį biggrin.gif Devyni amatai dešimtas badas lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar nelabai po Kalėdų atsigavot atrodo biggrin.gif Katinyti,labai gražūs ryškumynai tavo wub.gif
Šiandien pasistudijavau vėl baltiškus simbolius, labai vyriškų reikėjo, tai va kas gavosi - pririšau žirgelį prie tvoros:
user posted image
Atsakyti
Raganėle, thumbup.gif , o ir krašteliai kokie dailūs, ir vilna labai simpatiška atrodo.

Katinyti, labai dailus ir įdomus darbelis 4u.gif . Ypač krepšelis patiko smile.gif .
Atsakyti
Raganėle, labai gražūs. o čia bulgariška sluoksna?
Emissaa, pažiūrėjau tavo darbelius, šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 30 gruodžio 2011 - 08:21