Su Šventėmis, mielos vėlėjos
Seku jūsų pokalbius vis, o šį kartą ateinu atiduoti duoklės šiai temai
Čia tapukai iš Romenasis vilnos . Šiaip nesu kokia vilnos ekspertė, nes pirmą kartą išbandžiau sluoksną tapukam. Šiek tiek sunkiau man ją suvaldyti pradžioje buvo (su karšiniu lengviau), bet šių tapukų rezultatu patenkinta. Vat antras šlepetes susiklojus, kažkas jau ne taip. Iki šiol stovi, nepabaigtas darbas, nes vilna nesitraukia. Gal per storai suklojau, gal gerai nesušlapinau. Nežinau kas ne taip
Merginos, visas su praejusiom sventem ir su artejanciais Naujaisiais Lai sie metai buna visom laimingi ...
Su praėjusiom ir su ateinančiom visas vilnos gerbėjas
Molė, Rittule, labai gražios tapkutės
laabai gražu merginos , super pati dėvėjau 2 metus veltinius, dabar vaikas dėvi jau 3 metai , tai super dalykas
Pirmiausia visas su šventėmis
O aš šiandien pirčiai kepures vėliau, dabar džiūsta, pabandysiu ryt pasirodyti, jeigu fotogeniškos bus
Ai dar šiandien vilnos prisipirkau, tai labai laiminga esu dabar sakiau, reikia suvelti ką turiu, bet ak, kokių gražių spalvų yra, ai dar tokios spalvytės neturiu. Pasiteisinimai, pasiteisinimai. Čia įrodymas, kad liga ir meilė vilnai progresuoja
O aš šiandien pirčiai kepures vėliau, dabar džiūsta, pabandysiu ryt pasirodyti, jeigu fotogeniškos bus
Ai dar šiandien vilnos prisipirkau, tai labai laiminga esu dabar sakiau, reikia suvelti ką turiu, bet ak, kokių gražių spalvų yra, ai dar tokios spalvytės neturiu. Pasiteisinimai, pasiteisinimai. Čia įrodymas, kad liga ir meilė vilnai progresuoja
QUOTE(lema @ 2011 12 28, 20:05)
Molė, Rittule, labai gražios tapkutės
Ačiukas
Mergaitės, ar jaučiat, kad Nauji Metai už vartų? Aš tai ne Lauke lyja
Emissaa, ar senai veli, ar liga jau įsisenėjus?
Berry, o tu pati veli? Ar tik dėvi veltinukus?
Katinyti, labai gražu -kiek krapštymosi ir kruopštumo
Jaučiasi, nes nieko neveikiu-bimbinėju
QUOTE(Molė @ 2011 12 29, 07:34)
Jaučiasi, nes nieko neveikiu-bimbinėju
Mole, su pertraukomis vėliu: iš pradžių karolius, tada dar sages... O paskutinį pusmetį įsimylėjau tapukus, kumštinukes ir su pirties kepurėmis bandau susidraugauti
O šiaip veliu, lipdau iš polimerinio molio, veriu iš akmenukų, darau dekupažą ir.... Žodžiu visko po truputį Devyni amatai dešimtas badas
O šiaip veliu, lipdau iš polimerinio molio, veriu iš akmenukų, darau dekupažą ir.... Žodžiu visko po truputį Devyni amatai dešimtas badas
Dar nelabai po Kalėdų atsigavot atrodo Katinyti,labai gražūs ryškumynai tavo
Šiandien pasistudijavau vėl baltiškus simbolius, labai vyriškų reikėjo, tai va kas gavosi - pririšau žirgelį prie tvoros:
Šiandien pasistudijavau vėl baltiškus simbolius, labai vyriškų reikėjo, tai va kas gavosi - pririšau žirgelį prie tvoros:
Raganėle, labai gražūs. o čia bulgariška sluoksna?
Emissaa, pažiūrėjau tavo darbelius, šaunuolė
Emissaa, pažiūrėjau tavo darbelius, šaunuolė